Код: 6610647 Пилосос Hoover BR71_BR30011

  • Артикул: 39001482
  • Тип: Для сухого прибирання
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 2 л

Гарантія: 12 місяців

Універсальний і практичний
Сучасний і технологічний пилосос HOOVER стане надійним помічником у веденні домашнього побуту. Оснащений силою циклону, він легко впорається із забрудненнями будь-якої складності. При цьому збереже свою потужність через довгі роки. Завдяки невеликій вазі та компактним габаритам пилосос забезпечить неймовірний комфорт користування і зберігання.

Інноваційна система 3 TOP ECO
Оцініть неймовірну потужність нового пилососа HOOVER. Втілюючи кращі інновації чистоти, тепер він оснащений системою 3 TOP ECO. Вона забезпечить максимальну силу всмоктування забруднень на твердих підлогах і знизить споживання електроенергії до 50%. * При цьому комплекс фільтрів ефективно очистить повітря від пилу й алергенів.
* Продуктивність для пилососа 2000Вт за результатами внутрішнього тестування зі збору пилу EN 60312. Економія порівняно з моделлю TSP2020.

Сила моноциклона
Забудьте про часту зміну фільтрів. Завдяки циклонічній роботі HOOVER володіє оптимізованим повітряним потоком і ефективно очищає повітря від пилу.

Великий мішок
Оснащений містким контейнером, пилосос подарує абсолютну зручність користування. Тепер ви зможете виконати кілька циклів прибирання. HOOVER ідеально підійде для великих приміщень і будинків.

Більше ніякої шерсті тварин
Мінітурбонасадка буде корисною для власників домашніх тварин. Завдяки їй технологічний пилосос одним рухом прибере шерсть вихованців домашніх улюбленців.

Щітка для твердих підлог
Практичний HOOVER легко збере всі забруднення на дерев'яній поверхні, паркеті та ламінаті. Спеціальна насадка та коліщатка з фетровими накладками забезпечать дбайливе очищення підлог, виключивши будь-які пошкодження.

Зручне зберігання насадок
Тепер насадка 2 в 1 завжди буде під рукою. Максимальна зручність зберігання забезпечить спеціальне кріплення на корпусі. 

Тип

Для сухого прибирання

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

700

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

2

Регулювання потужності

Ні

Основні насадки

Міні турбощітка

Пол-килим

Щільова

Для ламінату / паркету / плитки

Особливості

Автозмотування шнура

Технологія Single Сyclone

Тип фільтра: миючий

Насадка 2 в 1 щілинна та для пилу

Зберігання аксесуарів на корпусі

Парковка

Горизонтальна

Живлення

Від мережі

Рівень шуму, дБ

78

Фізичні параметри
Радіус дії, м

8

Розміри, см

28.7 х 41.2 х 27

Вага, кг

4.1

Колір

Зелений, сірий