Код: 6402636 Пилосос Polaris PVB 1605S

  • Артикул: 5055539133892
  • Тип: Для сухого прибирання
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Мішок
  • Об'єм пилозбірника: 2 л

Гарантія: -

Пилосос Polaris PVB 1605S призначений для сухого прибирання приміщень від пилу та дрібного сміття. Зручний, з великими колесами, простий в експлуатації і обслуговуванні. Його конструкція передбачає наявність мішка для збору пилу. А це означає, що ви будете просто використовувати пилосос, поки не загориться лампочка - індикатор наповненості пилозбірника.

2 мішки-пилозбірники на вибір
Очищення пилососа не завдасть ніяких труднощів. Якщо ви використовуєте тканинний мішок, то його треба витрусити. А якщо одноразовий паперовий, то його потрібно викинути. Таким чином, ви можете звести до мінімуму свої трудовитрати на очищення приладу, використовуючи одноразові мішки.

Насадки для різних цілей
Основна щітка має 2 призначення: з висунутою щіткою вона використовується для очищення килимових покриттів, а без щітки - для гладких поверхонь. Насада для очищення меблів також допоможе пропилососити не лише диван або крісло, а й вузькі простори, наприклад, щілини.

Регулювання потужності - 2 прості варіанти
На корпусі розташовано круглий диск-регулятор потужності роботи двигуна. Його плавне перемикання допоможе підібрати ту потужність, яка максимально підійде для очищення тієї чи іншої поверхні. Крім того, є регулювання повітряного потоку на ручці гнучкого шланга. Цей варіант набагато зручніший, так як заслінка розташовується прямо під рукою під час використання приладу.

Система фільтрації - запорука чистоти
Двигун пилососа захищений від забруднень спеціальним фільтром. Він знімний, його можна почистити або промити при необхідності. Потік повітря, що виходить, проходить через повітряний фільтр, встановлений у задній частині приладу. Він теж знімний і підлягає очищенню або заміні. Таким чином, пил, що потрапив у пилосос, не повернеться в кімнату.

Зручне зберігання
Зберігати пилосос можна у вертикальному або горизонтальному положенні, що важливо для малогабаритних квартир. Трубка з насадкою фіксується в слот для зберігання і в тому, і в іншому разі. 

Тип

Для сухого прибирання

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

1600

Потужність всмоктування, Вт

350

Пилозбірник

Багаторазовий мішок

Об'єм пилозбірника, л

2

Регулювання потужності

На корпусі

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Пол-килим

Особливості

Автоматичне змотування шнура

Прогумовані колеса

3 ступені фільтрації

Парковка

Вертикальна

Горизонтальна

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

5

Колір

Білий, чорний