Код: 6402634 Пилесос Polaris PVC 1617GO

  • Артикул: 5055539124135
  • Тип: Для сухого прибирання
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 1.7 л

Гарантія: 12 місяців

Технологічні переваги мультициклона
Конструкційною основою пилососа Polaris PVC 1617GO стала технологія «мультициклон», що дозволяє виконувати якісне сухе прибирання приміщень без втрати сили всмоктування. При цьому користувачу не потрібно постійно думати про те, як почистити або замінити мішок для пилу. Усе зібране сміття залишається в спеціальному прозорому контейнері-пилозбірнику, який після прибирання можна легко витягти, очистити, а потім встановити назад.

Фільтр НЕРА 12 - у пилу немає шансу
Система фільтрації представленої моделі складається з НЕРА-фільтра, який здатний очищати потік повітря, що надходить у пристрій, навіть від найдрібніших частинок пилу. Ця абревіатура розшифровується як «High Efficiency Particulate Absorption» («високоефективна затримка часток»), що автоматично відносить такі системи до класу тонкого очищення повітря. Показники вражають - фільтр НЕРА 12 затримує більше 99,9% мікроскопічних часток і організмів, які можуть ставати причиною алергічних реакцій. Крім усього іншого, такий фільтр високої ефективності не дозволяє вже зібраному пилу виходити назад назовні, що нерідко можна спостерігати, якщо справа стосується традиційних мішкових пилососів.

Проста зміна сили всмоктування
У моделі Polaris PVC 1617GO передбачений механізм, який дає можливість змінювати потужність всмоктування пилососа двома способами. По-перше, користувач може зменшувати та збільшувати цей показник за допомогою спеціального регулятора, розташованого на корпусі та суміщеного з ніжною клавішею ввімкнення/вимкнення пристрою. Обертаючи регулятор за годинниковою стрілкою, можна плавно збільшити обороти силового агрегату та, відповідно, зменшити їх, повернувши регулятор у зворотному напрямку. Також на ручці шланга є регулятор у вигляді заслінки. Чим більше буде відкрита заслінка цього регулятора, тим менше буде сила всмоктування. Так, для чищення делікатних поверхонь і матеріалів необхідно максимально відкрити заслінку, а матраци та оббивку меблів необхідно пилососити, коли заслінка перебуває в середньому положенні.
 

Тип

Для сухого прибирання

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

1600

Потужність всмоктування, Вт

320

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

1,7

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Пол-килим

Додаткові насадки

Комбінована насадка

Особливості

Автоматичне змотування шнура

Технологія «Мультициклон»

Ручка для перенесення

2 ступені фільтрації

Парковка

Вертикальна

Горизонтальна

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Довжина кабелю, м

5

Колір

Бежевый