Код: 6707827 Пилосос Rowenta RO4811EA

  • Артикул: RO4811EA
  • Тип: для сухого прибирання
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 2.5 л

Гарантія: 2 роки

ROWENTA Compact Power XXL RO4811EA - стаціонарний пилосос циклонного типу для сухого прибирання. Легкий і простий. Використовується німецький Effitech двигун.

Використання. Регулювання потужності відбувається за допомогою повітряної заслінки, розташованої на ручці. Змотування шнура відбувається при натисканні на кнопку, що розташована на корпусі пилососа. Кнопка ввімкнення/вимкнення розташована на корпусі пилососа. Фіксація шлангу відбувається за допомогою Lock System — різьбового з'єднання шлангу та корпусу розробленого таким чином, що під час прибирання шланг надійно зафіксований і не викрутиться. Таке поєднання славиться своєю довговічністю. Ручка шланга знімна. Якщо на згині рукоятки випадково застрягло сміття — її можна від'єднати та прочистити. Вихід потоку повітря відбувається спереду нагору.

Догляд. Очищення контейнера відбувається у кілька рухів. Сепаратор великих частинок сміття знімний, що робить очищення контейнера легким і швидким. Сам контейнер і сепаратор, за потреби, можна промити під краном. Перед експлуатацією обов'язково протерти насухо. Синтетичний фільтр не варто мити після кожного прибирання. Він миється лише тоді, коли пилосос відчутно втратив потужність, а контейнер для сміття при цьому порожній. Сміття можна не висипати після кожного прибирання, а робити це лише тоді, коли його рівень перевищує межу, нанесену на стінах контейнера. Фільтр тонкого очищення варто чистити тоді, коли пилосос втратив потужність, а контейнер для сміття та синтетичний фільтр чисті. Очистити його в домашніх умовах можна за допомогою щітки, яка йде в комплекті, або простукати об відро для сміття.

Фільтрування. Пилосос оснащений синтетичним фільтром, який легко можна промити з милом вручну під краном. Сушіть фільтр без перегріву в теплому сухому місці. Повне висихання за 12 годин. На виході стоїть фільтр тонкої очистки повітря (10 HEPA фільтр, рівень фільтрації 99.9 %), що дозволяє користувачу не дихати пилом на виході з пилососа. Таким чином увесь бруд, який зібрав пилосос, залишається всередині без можливості виходу назовні. 

Тип

Для сухого прибирання

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

2,5

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Пол-килим

Щільова

Особливості

Мотор EFFITECH, збільшена потужність при меншому споживанні енергії

Великий контейнер для збору сміття та пилу

Зручна ручка для перенесення

Сучасний, продуманий дизайн і великі колеса для транспортування

Технологія сепарації пилу Cyclonic

Система фільтрації затримує до 99.98 % частинок пилу

Легке очищення контейнера

Парковка

Горизонтальна

Живлення

Від мережі

Фізичні параметри
Радіус дії, м

8.8

Довжина кабелю, м

6.2

Розміри, см

27.6 x 29.1 x 40.9

Вага, кг

4.2

Колір

Блакитний