Код: 6877227 Пилосос Rowenta RO4B63EA

  • Артикул: RO4B63EA
  • Тип: Для сухого прибирання
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 2.5 л

Гарантія: 2 роки

Найпотужніший безмішковий пилосос XXL від Rowenta
Безмішковий пилосос Rowenta Compact Power XXL, маючи двигун з низьким енергоспоживанням* потужністю 900 Вт і зручний компактний дизайн, забезпечує чудові результати прибирання. Його передова 3-рівнева фільтрація вловлює понад 99,98% частинок пилу для забезпечення чистоти повітря вдома. Контейнер для пилу XXL об’ємом 2,5 л ідеально підходить для різноманітних житлових приміщень, пропонуючи більшу автономність і легкий процес очистки контейнера від пилу. Завдяки великому радіусу 8,80 м процес прибирання з Compact Power XXL - абсолютно зручний і комфортний, без необхідності перемикання пилососу між розетками.

Виняткова потужність для ретельного прибирання
Відкрийте для себе найпотужніший безмішковий пилосос XXL від Rowenta з компактним дизайном, передовою циклонною технологією і двигуном із максимально низьким енергоспоживанням 900 Вт** для чудових результатів прибирання.

Ідеальна місткість контейнеру для сміття XXL
Зручна ємність контейнеру для збору сміття об'ємом 2,5 л забезпечує абсолютну зручність прибирання вашої оселі, незалежно від її розміру.

Компактний дизайн
Виняткова ефективність у поєднанні з компактним дизайном - для максимальної зручності та чудової маневреності під час процесу прибирання.

Удосконалена 3-рівнева фільтрація
Удосконалена циклонна технологія від Rowenta створена для забезпечення здоровішого життя вдома день за днем. Завдяки HEF системі фільтрації, яка вловлює 99,98% дрібних частинок пилу з повітря, забезпечується тривале відчуття чистого повітря в оселі.

Ремонтопридатність 15 років
Міцні довговічні матеріали та конструкція пилососу створені для тривалого використання, з винятковою якістю, що підтверджується 15-річною ремонтопридатністю.

Великий радіус прибирання
Широкий радіус прибирання 8,80 м - для абсолютної зручності, без необхідності перемикання між розетками.

Зручний в очищенні контейнер для сміття
Процес прибирання пилососом ще ніколи не був простішим, завдяки зручному контейнеру для пилу, який легко знімати й очищати. 

Тип

Для сухого прибирання

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

900

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

2,5

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Турбощітка

Пол-килим

Щільова

Для м'яких меблів

Для ламінату / паркету / плитки

Живлення

Від мережі

Рівень шуму, дБ

75

Фізичні параметри
Радіус дії, м

8.8

Розміри, см

40.9 x 27.6 x 29.1

Вага, кг

6.1