Код: 6384066 Пилосос Samsung VC18M3120VU/UK

  • Артикул: VC18M3120VU/UK
  • Тип: Для сухого прибирання
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 2 л

Гарантія: 3 роки

Чисте прибирання
Контейнерний пилосос Samsung VC18M3120VU/EV призначений для сухого прибирання різного типу поверхонь: килимові покриття, паркет, ламінат, кахель та ін. З потужністю під'єднання 1800 Вт він стане універсальним помічником при щоденних прибираннях. Модель оснащена циклонічною системою фільтрації повітря. Додаткове очищення повітряного потоку від дрібнодисперсного сміття і частинок пилу забезпечують предмоторний НЕРА-фільтр і мікрофільтр на виході з пилососа.

Технологія Anti-Tangle
Пилосос Samsung оснащений високошвидкісною турбіною Anti-Tangle, яка створює додаткову відштовхючу силу всередині контейнера та забезпечує тим самим ефективнішу очистку повітряного потоку від пилу та бруду. При цьому вона зберігає потужність всмоктування протягом усієї процедури прибирання і запобігає намотуванню волосся і шерсті на фільтр.

Зручність в управлінні
Ергономічна ручка з легкого міцного пластику забезпечує зручний захват під час прибирання без ефекту втоми кисті. Поворотна система фіксації шланга запобігає його перекручуванню. Регулятор потужності, розташований на корпусі Samsung, дозволить легко налаштовувати силу всмоктування при обробці різних поверхонь.

Простота в очищенні та догляді
Прозорий пластиковий контейнер дозволить наочно контролювати ступінь його заповнення. Об'єм контейнера становить 2 л. З очищенням ємності також не буде ніяких проблем. Для цього необхідно вилучити мішок в одне натискання, зняти кришку та висипати сміття у відро для сміття. 

Тип

Для сухого прибирання

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

1800

Потужність всмоктування, Вт

380

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

2

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Пол-килим

Додаткові насадки

Насадка 2 в 1 (щілинна + для видалення пилу у важкодступних місцях)

Особливості

Турбінна технологія Anti Tangle - не дає пилу та сміттю забивати фільтр і перешкоджати проходженню повітря, що забезпечує постійну потужність всмоктування

Автозмотування шнура

Парковка

Вертикальна

Горизонтальна

Живлення

Від мережі

Рівень шуму, дБ

87

Фізичні параметри
Радіус дії, м

9

Довжина кабелю, м

6

Розміри, см

23.4 х 27.2 х 40.7

Вага, кг

4.8

Колір

Блакитний, чорний