Код: 6560602 Пилосос Samsung VS20T7536T5/EV

  • Артикул: VS20T7536T5/EV
  • Тип: Акумуляторний
  • Тип прибирання: Сухе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.8 л

Гарантія: 3 роки

Потужне та ефективне прибирання

Інверторний мотор генерує потужність всмоктування до 200 Вт*. Аеродинамічна система руху повітря оптимізує повітряні потоки, а мультициклонна система фільтрації повітря затримує найдрібніші частинки пилу.

Висока потужність всмоктування

Інверторний мотор
Ефективне прибирання з потужністю всмоктування до 200 Вт*. Інверторний мотор оптимізує рух потоку повітря завдяки спеціальній крильчатці. Це забезпечує потужність мотора до 550 Вт.**, що дозволяє створювати потужність всмоктування до 200 Вт.*

 

Циклонний фільтр Jet Cyclone
Пилосос випускає чисте повітря і підтримує одну й ту потужність всмоктування, завдяки високоефективній технології циклонів Jet Cyclone. 27 отворів циклонічної системи формують оптимальний повітряний потік, зменшуючи тим самим втрати потужності всмоктування. А дрібні частки пилу ефективно видаляються з повітря.

Ефективне чищення будь-яких покриттів

Насадка Turbo action brush
Насадка Turbo Action Brush ефективно видаляє найдрібніші частинки пилу як з килимів, так і з твердих покриттів. Ротор насадки обертається зі швидкістю 3750 обертів на хвилину*. Щітка повертається на 180 градусів, дозволяючи легко змінювати напрямок руху та забезпечуючи ефективну чистку кожного куточка приміщення. Щітку легко очистити, від'єднавши барабан, що обертається, одним рухом.

 

Завжди чисте повітря

5-ступенева система фільтрації HEPA*
Дихайте чистим повітрям завдяки 5-ступеневій системи HEPA фільтрації*. Основний циклон і металева сітка фільтра збирають великі частки, а мікрофільтр HEPA затримує до 99.999%** дрібних частинок пилу й алергенів, включаючи частинки розміром 0.3 ~ 10 мкм***.

 

Довговічний змінний акумулятор
Насолоджуйтесь тривалим прибиранням без підзарядки. Високоефективна (1800 мАгод) батарея забезпечує потужність протягом 40 хвилин*. А через 500 циклів заряду-розряду акумулятор зберігає до 70% початкової ємності**. Крім того, ви зможете замінити його на запасний*** і продовжити час прибирання до 80 хвилин.

Інтуїтивне управління

Цифровий дисплей
Переконатися в тому, що пилосос працює в оптимальному режимі можна швидко, глянувши на вбудований у ручку цифровий дисплей. На дисплеї ви легко можете перевірити стан пилососа, включаючи рівень потужності та тип встановленої насадки. Також на цей дисплей може виводиться попередження про блокування фільтра або щітки сміттям.

 

Ергономічна зарядна станція

Зарядна станція 2-в-1
Зберігайте та заряджайте ваш пилосос завдяки станції 2-в-1, яка підійде до будь-якого дизайну квартири. Ви можете встановити зарядну станцію на стіну та зберігати там пилосос, а можете поставити її куди завгодно, щоб заряджати батарею окремо, де захочете.

 

Повністю миючий контейнер
Підтримувати чистоту пилозбірника вашого пилососа дуже легко та просто. Пилозбірник, включаючи мультициклонну систему, можна легко промити водою. Контейнер легко зняти, не від'єднуючи телескопічну трубку від корпусу пилососа.

Прибирання твердих покриттів

Щітка Soft Action
Додаткова щітка Soft Action ефективно збирає дрібні частинки з твердих покриттів і щілин. М'який валик щітки має вплетення ниток срібла, що забезпечують антистатичний ефект. Щітка повертається на 180 градусів, дозволяючи легко змінювати напрямок руху та забезпечуючи ефективну чистку кожного куточка приміщення.

 

Легке прибирання

Полегшена конструкція
Ваше прибирання стане легшим, завдяки полегшеній конструкції пилососа, яка забезпечить більший контроль і комфортне використання, а також знизить навантаження на ваші зап'ястя. Корпус пилососа важить усього 1,48 кг, що легше на 21% легше*, ніж звичайні версії бездротових пилососів Samsung.

 

 

Тип

Акумуляторний

Тип прибирання

Сухе

Тип фільтра

HEPA

Максимальна потужність, Вт

550

Потужність всмоктування, Вт

200

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,8

Регулювання потужності

На ручці

Основні насадки

Міні турбощітка

Щільова

Для м'яких меблів

Додаткові насадки

Комбінована насадка

Знімний ручний пилосос

Так

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-Ion, 21.9 В

Час роботи, хв

60

Час зарядки, хв

210

Особливості

Потужне і ефективне прибирання

інверторний мотор

Циклонний фільтр Jet Cyclone

Насадка Turbo action brush

5-ступінчаста система фільтрації HEPA

Довговічний змінний акумулятор

Цифровий дисплей

Зарядна станція 2-в-1

Повністю миючий контейнер

Полегшена конструкція

Рівень шуму, дБ

86

Фізичні параметри
Розміри, см

25 х 113 х 21.5

Вага, кг

2.8

Колір

Сріблястий