Код: 6366884 Пилосос Thomas Aqua + Allergy & Family

  • Артикул: 788585
  • Тип: Миючий
  • Тип прибирання: Вологе/Сухе
  • Пилозбірник: Аквафільтр/Мішок
  • Об'єм пилозбірника: 6 л

Гарантія: 2 роки

Сухе прибирання без мішка для пилу - немає зайвих витрат і немає падіння потужності всмоктування
Замість мішка використовується інноваційна технологія - система очищення повітря AQUA-BOX. Системою AQUA-BOX дуже просто користуватися: перед прибиранням у контейнер наливається літр води, а коли прибирання закінчене, вода з усім зібраним сміттям виливається. Завдяки особливій конструкції АКВА-БОКСУ потужність всмоктування під час прибирання постійно висока, тому гарантовано відмінний результат.

Свіже та чисте повітря після прибирання - Thomas Wet-Jet технологія придушення пилу
Унікальна технологія придушення пилу THOMAS WET-JET на вході в Aqua-Box створює потужну «водяну стіну» на шляху запиленого повітря. Чотири «душі», що розходяться, інтенсивно промивають повітря від сміття, великих і дрібних частинок пилу, а також алергенів. Усе, що було зібрано, після прибирання разом з брудною водою просто виливається. Повітря в будинку стає корисним для дихання - свіжим і чистим.

Тепер паркет і ламінат можна мити!
Технологія Thomas Aqua Stealth, що застосовується в однойменній насадці, дозволяє чисто та делікатно мити будь-які підлоги. Це відноситься і до підлог, які є чутливими до надлишку води, - паркетних і ламінатних. Делікатно без подряпин і калюж насадка Aqua Stealth відмиває підлоги до блиску.

Оновлення ворсу м'яких меблів
Насадка для вологого прибирання оббивки м'яких меблів очищує ворс від пилу та допомагає ліквідувати плями. Особливо актуальна для алергіків і для сімей з маленькими дітьми. Ця насадка також добре відмиває плями з килимів і паласів.

Дбайливе очищення паркету та ламіната від пилу
Щітка з пружніми щетинками з натурального кінського волосу розроблена спеціально для дбайливого очищення від пилу паркету та ламіната під час сухого прибирання.

Суперлегке очищення килимів від шерсті
Навіть таке складне для прибирання сміття, як шерсть, пух або довге людське волосся, тепер легко збирається турбощіткою Thomas. Валик турбощітки обертається з величезною швидкістю, і його щетинки, розташовані по спіралі, піднімають і видаляють сміття з ворсу килима. У турбощітки знімається кришка, і це значно полегшує очищення валика.

Зручне налаштування потужності всмоктування - технологія Touch Tronic
Ефективне прибирання при мінімальних енерговитратах: можна точно підібрати потужність всмоктування під конкретний тип покриття. 4 режими прибирання з індикацією-підказкою допомагають швидко налаштувати потужність всмоктування.

Легке переміщення по дому
Спеціальні ролики трамплінного типу 360° допомагають пилососу легко долати невеликі перешкоди: поріжки, дроти, краї килима та ін.

Простий догляд за фільтрами
Усі поролонові фільтри та фільтр тонкого очищення НЕРА 13 класу можна мити. Це збільшує їх термін служби та забезпечує високу якість прибирання.

Експрес-прибирання
Для швидкого прибирання в комплект входить великий мішок з НЕРА-матеріалу для збору пилу та кронштейн, за допомогою якого мішок встановлюється в корпус пилососа. За допомогою мішка дуже зручно ліквідувати сліди аварій: землю з перекинутого квіткового горщика, розсипаний цукор і т. д. Оскільки об'єм мішка XXL (6 літрів) його вистачить на велику кількість таких ситуацій. До того ж, у кронштейна є кришка, тому мішок можна закрити та поставити в шафу.

Зручне розміщення насадок прямо на корпусі пилососа
Насадки, якими користуєтеся найчастіше, можна встановити в гнізда-тримачі прямо на пилосос, і тоді не доведеться переривати прибирання, коли вони знадобляться. 

Тип

Миючий

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Тип фільтра

HEPA

Мікрофільтр

Максимальна потужність, Вт

1700

Потужність всмоктування, Вт

280

Пилозбірник

Аквафільтр

Об'єм пилозбірника, л

6

Ємність резервуара для чистої води, л

1.8

Ємність резервуара для усмоктуваної рідини, л

1.8

Регулювання потужності

На корпусі

На ручці

Труба всмоктування

Сталева телескопічна

Основні насадки

Турбощітка

Пол-килим

Щільова

Для м'яких меблів

Для ламінату / паркету / плитки

Додаткові насадки

Насадка для вологого прибирання паркету та ламіната AQUA Stealth, насадка для вологого прибирання м'яких меблів

Особливості

Бризкозахищений корпус, гнізда для кріплення насадок на корпусі, 360° - ролики підвищеної прохідності

Парковка

Вертикальна

Живлення

Від мережі

Рівень шуму, дБ

81

Фізичні параметри
Радіус дії, м

11

Довжина кабелю, м

8

Розміри, см

30.6 х 48.6 х 31.8

Вага, кг

8

Колір

Сірий, пурпурний