Код: 6722896 QNED-телевізор LG 75QNED916PA

  • Артикул: 75QNED916PA
  • Діагональ екрана: 75"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))

Гарантія: 12 місяців

Quantum Dot + NanoCell + Mini LED = Безкомпромісні інновації в РК-телевізорах
LG QNED mini LED являє собою початок нової ери РК-телевізорів. Новаторський дисплей поєднує в собі панель mini LED з технологією Quantum Dot NanoCell, які забезпечують абсолютно нові враження від перегляду телевізора. Це інноваційна технологія в розвитку РК-телевізорів.

Величезні можливості Mini LED
Приблизно 30 000 світлодіодів mini LED забезпечують яскравіше та чіткіше зображення, а близько 2500 унікальних зон затемнення відповідають за точне управління підсвічуванням і надвисоку контрастність. Результат - вищий рівень деталізації і точніша передача кольору, ніж у звичайних РК-телевізорів.

Дует NanoCell і Quantum Dot
Технологія Quantum Dot NanoCell поєднує в собі NanoCell Plus і Quantum Dot і забезпечує приголомшливе зображення. Ця унікальна комбінація технологій покращує перенесення кольорів, створюючи насиченіші та точніші кольори.

Це наша найяскравіша ідея
Додайте новий рівень чіткості всьому, що дивитесь. Удосконалена технологія дисплея LG QNED mini LED робить білий колір яскравішим і затемнює чорний, забезпечуючи неймовірно високу якість зображення. Таким чином, LG QNED mini LED відображає ваш улюблений контент в абсолютно новому світлі.

Представляємо магію чорного
Приблизно 2500 унікальних зон затемнення забезпечують точне управління підсвічуванням і надвисоку контрастність. Це робить чорний колір глибшим, а кольори яскравішими для отримання детальнішого зображення навіть у найтемніших сценах.

Насолоджуйтесь кольором у всій його красі
Технологія Absolute Color розширює спектр кольорів. Вишукана передача кольору дисплея LG QNED mini LED була ретельно розроблена для відображення ширшої гами і яскравіших кольорів. Завдяки цьому все, що ви бачите, буде виглядати саме так, як задумано.

Витончений дизайн
Стильний дизайн LG QNED mini LED прикрасить будь-який домашній інтер'єр. Завдяки мінімальним рамкам і тонкому корпусу, оптимізованому для настінного монтажу, телевізор LG QNED mini LED будь-якого розміру буде висіти впритул до стіни. Це означає, що навіть наш найбільший телевізор ідеально впишеться у ваш інтер'єр і прикрасить його як витвір мистецтва.

QNED Кіно
Чудове видовище
LG QNED mini LED забезпечує приголомшливу кінематографічну якість. Чудовий чорний колір і яскравіший дисплей створюють зображення, покращене майже в усіх відношеннях, для досягнення нового рівня занурення. Це телевізор, від якого кожен раз захоплює дух.

QNED Геймінг
Нескінченні переваги
LG QNED mini LED має безліч функцій, які зроблять ваш ігровий процес ще яскравішим. Absolute Color і Game Optimizer забезпечують плавний і реалістичний ігровий процес, а поліпшена яскравість і чорний колір дисплея mini LED забезпечують максимальну точність. Проходьте всі ігри з неймовірним рівнем реалізму картинки.

QNED Спорт
Телевізор для перемог
LG QNED mini LED був створений для участі в професійних лігах. Завдяки великому екрану, дисплею з роздільною здатністю Real 8K і сумісності з технологією Bluetooth Surround Sound, LG QNED mini LED створить у вашому домі атмосферу стадіону, на якому у вас завжди будуть кращі місця.

Інтелектуальний процесор α7 Gen4 4K
Технології, які перевернуть вашу свідомість
В основі телевізорів LG QNED mini LED лежить процесор α7 Gen4 4K на основі штучного інтелекту - революційний чіп, який використовує алгоритми машинного навчання для аналізу й оптимізації контенту. Налаштування зображення і звуку виконується автоматично, тому ви завжди отримуєте найкращі враження від перегляду.

ThinQ AI
Думаєте, що знаєте все про смарт-технології?
LG ThinQ створений для того, щоб ви отримували від телевізора максимум задоволення. Ви можете вибрати улюблену технологію голосового помічника й управляти телевізором голосом за допомогою нового головного екрану, який забезпечує ще більшу зручність і контроль. 

Тип

QNED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

75

Роздільна здатність

UHD (4K)

Тип матриці

IPS

Вигнутий екран

Немає

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Інтелектуальний процесор А7 IV покоління 4K з AI Picture Pro/Sound

Додаткові можливості

Технологія LG ThinQ

Технологія AI UX

Технологія AI Recommendation

Технологія Screen Share

Панель управління домом (Home Dashboard)

Робота з додатком Apple AirPlay 2

Технологія AI Home

Інтелектуальне редагування

Технологія Apple Homekit

Технологія Mobile Connectivity

Робота з додатком ThinQ

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

webOS Smart TV

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-T

DVB-Т2

DVB-S

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.2

Вихідна потужність, Вт

40

Сабвуфер

Є

Технології обробки звуку

ШІ Звук (AI Sound)

LG Sound Sync / Bluetooth

Алгоритм обробки голосу (Clear Voice)

Підтримка Bluetooth Surround

Підтримка Dolby Atmos

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
У режимі очікування, Вт

0.38

Фізичні параметри
Кріплення VESA

400 х 400 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1665 х 1032 х 405

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1665 х 952 х 289

Основний колір

Сірий