Код: 6672744 QLED-телевізор Samsung QE32LS03TCUXUA

  • Артикул: QE32LS03TCUXUA
  • Діагональ екрана: 32"
  • Роздільна здатність: 1920 x 1080 (Full HD)

Гарантія: 12 місяців

Телевізор, коли вимкнений. Витвір мистецтва, коли увімкнений

Конструкція розроблена у вигляді рамки
ТВ - витвір мистецтва
"The Frame" — це телевізор з елегантною та сучасною рамкою, яка органічно вписується у декор вашого помешкання. Він не лише розширює і поглиблює ваш житловий простір як телевізор, він стане частиною вашої особистої колекції як витвір мистецтва.

Виберіть власний стиль
Змінна рамка
До "The Frame" ми пропонуємо декілька варіантів змінних рамок різних кольорів, за допомогою яких ви можете створити свій індивідуальний стиль. Оберіть ідеальну рамку для вашого приміщення, за вашим смаком або відповідно до зображення — використовуючи магніти, ви легко приєднаєте або від'єднаєте її, створюючи різні стилі.

Регульована підставка

Проста підставка
Розмістіть "The Frame" у стандартну позицію, щоб з комфортом дивитися улюблені фільми та телевізійні шоу або милуватися чудовими пейзажами.

Проста підставка
Відхилена назад позиція
Відхилена назад позиція Прилаштуйте ніжки підставки "The Frame" так, щоб відхилити телевізор назад, подібно до того, як стоять фоторамки — і отримаєте ідеальну позицію, щоб милуватися шедеврами у невеликих приміщеннях.

Вертикальна позиція
Якщо ви хочете показати прекрасні портрети, просто змініть позицію підставки та розмістіть "The Frame" вертикально.

Висить на стіні, як справжня картина
Щільно прилягає до стіни
Встановити "The Frame" можна дуже просто та швидко. Модель прекрасна з усіх боків і пречудово підходить до вашого приміщення.

Вимкніть телевізор, щоб прикрасити кімнату витворами мистецтва
Режим "Картина"
Спробуйте сучасний спосіб демонстрації власної колекції мистецьких виробів від найвеличніших шедеврів до улюблених особистих фотографій. Коли увімкнений — чудовий телевізор. Вимкнений — витвір мистецтва.

Визнані світові галереії у вас вдома
Магазин Art Store
Розпочність безкоштовний пробний період з "The Frame" і відкрийте для себе дивовижні речі, доступні в магазині Art Store. Оформивши підписку, ви отримаєте необмежений доступ до колекцій творів мистецтва та фотографій, від класичних до сучасних.

Насолоджуйтеся творами мистецтва, підібраними для вас
Фукція Auto Curation
"The Frame" вивчає ваші смаки й автоматично рекомендує ті твори мистецтва, які ви захочете бачити у себе на стіні. Вона також надаватиме вам найсвіжішу інформацію про нові та популярні твори мистецтва.

Створіть власну колекцію обраних творів
Функція "Обране"
Створіть у вітальні власну персоналізовану колекцію, використовуючи улюблені твори мистецтва. Оберіть і помітьте улюблені картини та розмістіть їх в одній добірці.

Розмістіть у "The Frame" найулюбленіші миті
Моя колекція
Ви можете легко завантажувати та показувати власні фотографії - і навіть новий сімейний портрет. Просто перевантажте свої фотознімки на "The Frame" через телефон або за допомогою флеш-карти.

Додайте до ваших фотографій високохудожні фільтри
Функція "Фільтри"
Перетворіть свої фотографії на шедеври. Ви можете обирати із шести фільтрів, що нададуть вашим фотографіям унікальний новий стиль і колорит, і вони матимуть ще кращий вигляд у вас на стіні.

Твоє мистецтво, твій шлях
Matte Options
Зараз у наявності ще більше способів прилаштувати "The Frame" під індивідуальний смак і стиль. У режимі "Матове скло" ви отримаєте 7 різних типів стилів оформлення та палетку з 10 різних кольорів на вибір. Встановіть налаштування галереї, які пасують до вашого режиму, і надайте своїм картинам і фотографіям неймовірного вигляду.

Стежить за освітленням для ідеальної яскравості зображення
Датчик яскравості
Ваші твори мистецтва завжди мають такий вигляд, як і було заплановано, завдяки датчику яскравості. Він стежить за освітленням у кімнаті й автоматично регулює яскравість та контрастність відтінків, щоб зображення мало природний вигляд.

Подивіться на світ за допомогою технології QLED
100 % охоплення кольору від Quantum Dot
Технологія Quantum Dot від Samsung забезпечує повноцінний стовідсотковий кольоровий об'єм, тому ви бачите неймовірно реалістичні кольори, які зберігають найдрібніші деталі та текстури — навіть під широким кутом.

Більше способів насолоджуватися телевізором
Smart TV на основі технології TIZEN
Простіший і розумніший, ніж будь-коли. Насолоджуйтесь переглядом контенту зі свого телефону на екрані телевізора, контролюйте телевізор лише голосом та зануртеся у світ контенту лише одним кліком. "The Frame" має безліч способів зробити ваш досвід користування ним ще простішим та приємнішим.

Від перегляду до реального досвіду користування
Функція Mobile Mirroring
Переходьте від перегляду улюблених шоу на мобільному пристрої до перегляду на "The Frame". Модель використовує технологію SmartThings для того, щоб дублювати контент.

Дублюйте лише одним дотиком
Функція Tap View
Дублювати фільми чи музику зі смартфону на "The Frame" так само легко, як торкнутися екрана. Коли ви торкаєтеся "The Frame" смартфоном, вона розпізнає контакт і автоматично дублює контент. Тому ви можете швидко та леко перемкнутися на "The Frame" та продовжувати насолоджуватися улюбленим контентом.

Потужний усебічний зв'язок, простота у використанні
Єдиний пульт One Remote Control / Додаток SmartThings / Smart Hub
"TheFrame" робить ваше цифрове життя легким і приємним. Єдиний пульт One Remote Control ы додаток SmartThings дозволяють вам без жодних зусиль отримати доступ та контролювати усі поєднані пристрої. Ви також можете використати Smart Hub для легкого пошуку контенту, пошуку в інтернеті та користування прекрасними додатками.

Ваш новий домашній офіс
Віддалений доступ
Виконуйте офісну роботу вдома на телевізорі. Віддалений доступ дозволяє вам дублювати зображення з комп'ютера на екран телевізора за допомогою бездротового зв'язку. Ви навіть можете отримати доступ і використовувати офісний комп'ютер, щоб відкривати файли або працювати з документами, використовуючи Microsoft Office 365 — і все це на зручному домашньому дивані.

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

32

Роздільна здатність

Full HD

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

1000 (PQI)

Контрастність

Mega Contrast

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Quantum Processor 4K

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Сабвуфер

Немає

Технології обробки звуку

Dolby Digital Plus

Blutooth Audio

Можливості підключення
HDMI

2

USB

2

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

Вихід на навушники

Немає

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

55

У робочому режимі, Вт

52

У режимі енергозбереження, Вт

22.07

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

728.9 x 452 x 143

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

728.9 x 419.4 x 24.7

Вага з підставкою, кг

5.4

Вага без підставки, кг

5.3