Код: 6672750 QLED-телевізор Samsung QE43LS03AAUXUA

  • Артикул: QE43LS03AAUXUA
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))
  • Контрастність: Mega Contrast

Гарантія: 12 місяців

«The Frame» робить красивіше
Сучасний дизайн «The Framе»
Дизайн «The Frame», створений у стилі мінімалізму, бездоганно впишеться у ваш інтер'єр. Він тонший, більш тонований, з монохромним оздобленням ззаду, і тому виглядає дуже стильно з обох боків. Під'єднайте Єдине невидиме під'єднання і дізнайтеся, що робить «The Frame» сучасним шедевром - хоч увімкненим, хоч вимкнутим.

Настінне кріплення забезпечує щільне прилягання «The Frame» до стіни
Тонке настінне кріплення
Як і справжня рамка, тонке настінне кріплення гармонійно зближує «The Frame» зі стіною. Після встановлення його поворотний кронштейн дозволяє повертати телевізор під кутом для правильного встановлення. До того ж, є опція закріпити ТВ вертикально – у портретному режимі.

Більше кольору, більше стилю, більше вас
Змінна рамка
Насолоджуйтеся варіантами стильних рамок. Вони представлені в білому, коричневому та кольорі тикового дерева, а нові рамки багетного типу – у білому та теракотовому кольорах. Просте у використанні магнітне кріплення дозволить вам з легкістю змінювати кольори та стилі та знаходити кращий образ.

Єдине під'єднання входить у комплект
Єдине невидиме під'єднання раз і назавжди позбавить вас зайвих кабелів. Тонкий напівпрозорий кабель легко з'єднає всі ваші зовнішні пристрої з телевізором. Ви, нарешті, можете знайти непомітніше місце для периферійних пристроїв, під'єднавши їх до єдиного модуля One Connect.

Модуль One Connect
Ваші зовнішні пристрої більше не потрібно розміщувати безпосередньо біля телевізора. Натомість розташуйте їх там, де їх не буде видно.

Вертикальна універсальність
Підставка з регульованою висотою дозволяє піднімати «The Frame» над поверхнею, тому залишається достатньо місця для саундбара. Відкривайте нові місця, щоб продемонструвати стильну студійну підставку Studio Stand.

Світове мистецтво просто під руками
Art Store
Створіть власну колекцію витворів мистецтва завдяки постійно зростаючій бібліотеці, що містить понад 1400 творів мистецтва всесвітньо відомих галерей. Від улюбленої класики до сучасних примх і приголомшливих фотографій – Art Store надає вам необмежений доступ до різноманітного контенту.

Вимикайте «The Frame» і насолоджуйтеся улюбленим твором мистецтва
Вимкніть «The Frame», і ви побачите, як одним натисненням кнопки телевізор перетвориться на особисту художню галерею. Режим «Картина» дозволяє продемонструвати вашу особисту колекцію творів мистецтва.

Відчуває вашу присутність
Датчики руху
Щойно «The Frame» виявляє, що ви ввійшли в кімнату, він автоматично вмикається, щоб демонструвати ваші твори мистецтва. Вийдіть з кімнати, і він вимкнеться для заощадження енергії.

Витвір мистецтва – завжди в найкращому світлі
Датчик яскравості
При зміні освітлення кімнати датчик яскравості «The Frame» автоматично регулює яскравість і колір екрана, зберігаючи природний вигляд і колір візуальних ефектів на екрані.

Ідеальна рамка для ваших особистих фотографій
Моя колекція
Витвори мистецтва – не єдине, що ви можете продемонструвати на своєму телевізорі. Надішліть свої фотографії у «The Frame» через смартфон або USB-накопичувач – і ви отримаєте власний рукотворний шедевр.

Мільярд кольорових відтінків завдяки квантовим точкам
100% колірне охоплення завдяки квантовим точкам
100% колірне охоплення завдяки квантовим точкам дозволяє отримати найкраще зображення. Завдяки 100% колірному охопленню квантові точки приймають світло та перетворюють його в захоплюючий колір, який залишається незмінним при будь-якому рівні яскравості.

Усе починається з AI 4K-процесора наступного рівня
«The Frame» оснащений власним Quantum 4К-процесором від Samsung, механізмом штучного інтелекту та результатом понад 30-річного досвіду провідних експертів у сфері напівпровідників. Можливості штучного інтелекту як для зображення, так і для звуку дозволяють йому вчитися, адаптуватися та поліпшуватися для створення візуальних ефектів наступного рівня.

AI Масштабування 4K
«The Frame» крок за кроком вчиться створювати бібліотеки різних алгоритмів візуальних даних, які він використовує для відтворення найдрібніших деталей, видалення шуму, підвищення різкості країв і тексту. І як результат, усе, що ви бачите, надзвичайно реалістично та деталізовано на рівні 4K.

Справжні кольори, що не вицвітають
Технологія 16-бітного відображення кольорів завдяки процесору Quantum застосовує тривимірне керування кольорами та алгоритми машинного навчання, щоб значно поліпшити деталі кольорів і контраст; це дає гарантію того, що кожен колір передається точно, навіть у яскравих сценах.

Автоматично оптимізоване зображення при будь-якому освітленні
Адаптивний режим зображення
«The Frame» аналізує яскравість приміщення завдяки чотирьом налаштуванням (темний, звичайний, яскравий і дуже яскравий), а також рівень яскравості вашого контенту й автоматично регулює налаштування яскравості та контрастності телевізора для того, щоб ви все завжди бачили якнайкраще.

Автоматично оптимізований звук залежно від типу контенту
Адаптивний звук
Що б ви не дивилися, функція адаптивного звуку подбає про те, аби звучання було якнайкращим. Технологія штучного інтелекту процесора Quantum оптимізує звук у реальному часі й автоматично налаштовує звучання на 1 із 4 режимів, включаючи діалог, музику, спорт і екшн.

Автоматична оптимізація звуку залежно від розташування
Технологія SpaceFit Sound
Використовуючи дані, отримані від вбудованого в «The Frame» мікрофона, технологія SpaceFit Sound аналізує акустику кімнати, місце розташування (на підставці або стіні) й автоматично застосовує найкращі налаштування звуку. Помістіть «The Frame» на улублене місце та дозвольте технології SpaceFit Sound піклуватися про все інше.

Подвійне підсвічування, удвічі реалістичніші кольори
Технологія подвійного підсвічування Dual LED
Завдяки додатковому набору світлодіодів теплих тонів подвійне світлодіодне підсвічування «The Frame» відображає складніші кольорові комбінації, що оживляють кожну сцену, з поліпшеною контрастністю і вдосконаленими кутами огляду.

Перетворіть «The Frame» у професійне робоче місце
ПК на телевізорі
Із «The Frame» у вас буде багато способів бути продуктивним, не виходячи з дому. Він автоматично розпізнає ваш офісний комп'ютер, дозволяючи використовувати його прямо на телевізорі. Screen share – передача зображення дисплея з найближчого ПК або ноутбука. Просто під'єднайте Bluetooth та клавіатуру – і ви переконаєтеся, наскільки легко працювати з дому.

Більше способів миттєвого під'єднання
Режим Mobile Mirroring
Хочете продовжити відеодзвінок на великому екрані? Завдяки SmartThings на вашому пристрої Android або Apple AirPlay на iPhone ваш смартфон може дублюватися на екран «The Frame», і це значно збагатить ваш досвід спілкування у відеочатах.

Налаштування багатовіконного режиму
Режим Multi View
«The Frame» дозволяє переглядати 2 екрани одночасно, тому під час перегляду улюбленого шоу або фільму ви можете займатися тренуванням. Під'єднайте смартфон і переконайтеся, що ви точно виконуєте вправи. Налаштуйте розмір відео та параметри звуку, щоб повністю контролювати, що і як ви дивитеся.

Домашні розваги
Smart TV на базі Tizen (вибирайте зображення для свого регіону)
Ваша домашня універсальна комунікаційна платформа SmartTV – це різноманітність контенту, який виходить за рамки перегляду, і це розумніший спосіб під'єднання, пошуку, управління й отримання задоволення від усього, що вас розважає. Подивіться на деякі способи, якими SmartTV може поліпшити ваші повсякденні враження.

Перший у своєму роді інноваційний пульт Eco Remote
SolarCell Remote – пульт на сонячній батареї
«The Frame» автоматично виявляє ваші зовнішні пристрої, тому вони готові до використання в момент під'єднання. Користуйтеся дистанційним пультом One Remote для легкого управління всіма під'єднаними пристроями – і не варто турбуватися про заміну батарейок: вбудована сонячна панель дозволяє заряджати їх від внутрішнього освітлення.

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

3000 (PQI)

Контрастність

Mega Contrast

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Quantum Processor 4K

Додаткові можливості

Airplay

Samsung Smart View

100% Color Volume with Quantum Dot

Quantum HDR

Wide Viewing Angle

Supreme UHD Dimming

FreeSync Premium Pro

Технологія адаптивного зображення

Режим "Картина"

AI Upscale

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Технології обробки звуку

Object Tracking Sound" OTS Lite (2.0), активний підсилювач голосу

Можливості підключення
HDMI

4

USB

2

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

110

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

969.5 x 591.9 x 196.8

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

969.5 x 557.8 x 24.9

Вага з підставкою, кг

8.9

Вага без підставки, кг

8.6

Основний колір

Чорний