Код: 6557921 QLED-телевізор Samsung QE43LS03TAUXUA

  • Артикул: QE43LS03TAUXUA
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))
  • Контрастність: Mega Contrast

Гарантія: 12 місяців

Телевізор-картина

Дизайн у формі рамки

Дизайн "Frame"
"The Frame" ("Рамка") - це телевізор з елегантною і сучасною рамкою, завдяки яким він гармонійно вписується в інтер'єр вашого будинку. Цей телевізор не тільки доповнює інтер'єр вашого будинку як телевізор, але як витвір мистецтва, стає частиною вашої персональної галереї.

Змінна рамка

Виберіть рамку з урахуванням вашого стилю
Телевізор "The Frame" пропонує вам вибір рамок різного кольору. Виберіть оптимальний колір рамки для вашого інтер'єру з урахуванням вашого смаку або стилю. Магнітні деталі рамки дозволять легко зафіксувати її на корпусі телевізора "The Frame".

Режим "Картина"

Вимкніть телевізор The Frame, щоб перетворити його на витвір мистецтва
Виведіть на екран шедеври з вашої персональної картинної галереї, що включає витвори великих художників. Коли він увімкнений, - це дивовижний телевізор. А коли він вимкнений - це витвір мистецтва.

Відкрийте світ QLED

100% колірний об'єм за технологією квантових точок
Технологія квантових точок Samsung забезпечує 100% колірний об'єм, а технологія Dual LED збільшує контрастність, значення якої вибирається з урахуванням колірної температури світлодіодів матриці зворотного підсвічування, що дозволяє оптимізувати колірний тон зображення. Поєднання цих технологій дозволяє забезпечити реалістичність кольору на екрані та зберегти високий рівень деталізації і текстури об'єктів навіть при дуже великих кутах огляду.

Одне невидиме під'єднання

Ніщо не відволікатиме від перегляду
Простір навколо телевізора "The Frame" дивовижно чистий і вільний. Одне невидиме під'єднання дозволяє приховати кабелі, завдяки чому ви зможете під'єднати всі зовнішні пристрої до телевізора так, щоб не було видно дротів.

Варіанти підставки

Чудово виглядає в будь-якому просторі
Необов'язково ТВ вішати на стіну. Встановіть ваш телевізор "The Frame" у будь-якому місці кімнати, і він стане прикрасою будь-якого інтер'єру.

Магазин Art Store

Усесвітньо відомі галереї у вас на екрані
Почніть з безкоштовного тестування "Арт" режиму на екрані телевізора "The Frame" і відкрийте для себе дивовижний контент, що зберігається в магазині Samsung Art Store. Ставши повноправним членом "Арт" програми, ви отримуєте необмежений доступ до "Арт" колекцій і фотографій, що охоплюють період часу від класики до сучасності.

Функція Auto Curation

Насолоджуйтесь мистецтвом, створеним для вас
Телевізор "The Frame" проаналізує ваші уподобання і автоматично підбере вам витвори мистецтва, які ви зможете демонструвати на стіні вашого будинку. Крім того, він буде оновлювати колекцію новими та популярними шедеврами.

Режим Ambient+

Більше ніж чорний екран
Режим Ambient+ дозволяє змінити вигляд екрана телевізора. Налаштуйте режим Ambient таким чином, щоб на екрані відображалися дані про погоду та заголовки новин, або зробіть так, щоб зображення на екрані було копією малюнка та колірний тон вашої стіни, завдяки чому телевізор "The Frame" зіллється зі стіною і "розчиниться" у ній. Усе у ваших руках.

Більше можливостей вашого ТВ

Насолоджуйтесь контентом з вашого смартфона на екрані ТВ, керуйте вашим ТВ голосом і пориньте у світ контенту одним кліком по екрану телефону. Телевізор "The Frame" оснащений новими можливостями, що дозволяють легко та швидко отримувати задоволення від перегляду.

Функція Mobile Mirroring

The Frame змінює погляд на мобільний контент
Відмовтеся від перегляду ваших улюблених шоу на екрані вашого мобільного пристрою на користь перегляду їх на великому екрані телевізора "The Frame". Для відображення контенту з мобільного телефону використовується додаток SmartThings. Крім того, ви можете під'єднаити до телевізора пристрої Apple за допомогою технології AirPlay 2.

Функція Tap View

Транслюй контент в один дотик
Перегляд відео або прослуховування музики з вашого смартфона на екрані телевізора "The Frame" відбувається в один дотик. Коли ви доторкнетеся смартфоном до рамки телевізора "The Frame", телевізор відчує дотик і автоматично відобразить на екрані контент смартфона. Так легко та швидко можна під'єднатися до телевізора "The Frame" і продовжити насолоджуватися вашим улюбленим контентом на великому екрані телевізора.

Функція Multi View

Дивіться різний контент на одному екрані
Розділіть екран ТВ "The Frame" на дві частини, щоб одночасно дивитися ТБ контент і контент з мобільного пристрою. Просто під'єднайте ваш телефон до телевізора, налаштуйте звук і розмір вікна. Далі насолоджуйтеся їм на одному екрані. Тобто на екрані телевізора "The Frame" ви можете дивитися все так, як вам зручно.

Комфортне управління

Універсальний пульт One Remote Control & Мобільний додаток
Контролюйте всі під'єднані пристрої за допомогою універсального пульта One Remote Control або додатку SmartThings, з легкістю шукайте фільми та ТВ шоу та вивчайте сторінки в мережі за допомогою Smart Hub.

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

3000 (PQI)

Контрастність

Mega Contrast

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Квантовий процесор 4K

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Керування зі смартфонів

Підтримка клавіатури і миші

Є

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Сабвуфер

Немає

Технології обробки звуку

Dolby Digital Plus

Можливості підключення
HDMI

4

USB

2

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

B

Максимальне, Вт

95

У робочому режимі, Вт

97

У режимі енергозбереження, Вт

47.5

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

966.6 x 602.4 x 213.9

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

966.6 x 555.3 x 45.8

Вага з підставкою, кг

11.2

Вага без підставки, кг

11

Основний колір

Чорний