Код: 6557922 QLED-телевізор Samsung QE43LS05TAUXUA

  • Артикул: QE43LS05TAUXUA
  • Діагональ екрана: 43"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))
  • Контрастність: Mega Contrast

Гарантія: 12 місяців

Sero - телевізор для вертикального контенту

Телевізор, максимально адаптований для мобільного контенту. Під'єднуйтеся і дивіться все, що захочете на екрані Sero.

Орієнтація на контент

Насолоджуйтесь переглядом на Sero, телевізор сам налаштує параметри. Тепер ТВ відображає фільми та фото в тому форматі, який є оптимальним для контенту. Повертаючи екран на 90 °, Sero підбере необхідний режим, транслюючи відео в альбомній або книжковій орієнтації.

Sero для соціальних цілей

Формат і технологічність телевізора забезпечують вам можливість використовувати телевізор соціальних цілях. Завдяки зручній підставці телевізор стає мобільним, а потужна акустика не вимагає додаткових систем. Встановіть Sero в офісі або демонстраційному залі, і транслюйте бажаний контент!

Почати перегляд легко!

Щоб почати відтворення контенту з мобільного пристрою, торкніться рамки ТВ вашим смартфоном. Слухайте музику або дивіться відео на екрані The Sero, миттєво встановивши контакт між своїм пристроєм і телевізором по модулю бездротового зв'язку.

Мобільний контент у широкому форматі

Насолоджуйтеся переглядом контенту без чорних смуг! Записуйте відео та дивіться на великому екрані, а телевізор сам оптимізує співвідношення сторін. Гортайте стрічку новин у соціальних мережах, спостерігаючи інформацію в повноекранному режимі.

Розумне під'єднання

Почніть перегляд серіалу по дорозі додому, а опинившись там просто увімкніть телевізор. The Sero легко під'єднатися до смартфону та ви продовжите дивитися серію на екрані ТВ. Неважливо, пристрій з якою системою ви використовуєте - Android або iOS, з додатком SmartThings під'єднання буде простим.

Підтримка AirPlay2

Переносьте музику, серіали, фільми і фотографії з iPhone, iPad або Mac на телевізор Sero, щоб максимально насолодитися потенціалом вашого нового ТВ.

Варіанти портретних режимів

Sero легко впишеться у вашу кімнату. Підберіть для себе один з п'яти режимів, щоб створити різні настрої у вітальні. Встановіть фото, або годинник, або варіант "плакат" - налаштуйте телевізор на свій смак.

Унікальний дизайн для вашої вітальні

Дизайн The Sero гармонійно внесе стильний акцент у будь-який інтер'єр. Транслюйте контент або фото - телевізор чудово виглядає при різних сценаріях використання.

Інтер'єрний режим у The Sero

Режим Ambient допоможе створити бажану атмосферу в будь-який момент. Віддайте перевагу тому контенту, який хочете бачити на екрані. Новини, звукові візуалізації, фото, картинки або фонову музику - Sero створений для вашого комфорту.

Мобільна підставка телевізора

Тепер перенести ТВ в іншу кімнату легко! Підставка The Sero оснащена колесами, що дозволить вам без зусиль переміщати телевізор по дому. Встановлюйте Sero в будь-якому місці, перетворюючи інтер'єр і атмосферу.

Бездоганний екран і 360° мінімалізму

The Sero прекрасний з усіх боків. Різні варіанти встановлення не впливають на стиль і динамічність, у будь-якому положенні телевізор має ідеальний вигляд. Мінімалістичний дизайн і темно-синій колір відмінно поєднуються з бездоганним екраном.

Глибокий звук преміум-динаміків

Наповнюйте звуком кожен куточок, адже звукові колонки 4,1-канальної системи мають потужність 60 Вт. Підтримка Dolby Digital Plus виводить звук на новий рівень, програвайте композиції смартфона та насолоджуйтеся силою The Sero!

Технологія QLED і 100% кольоровий об'єм

Оцініть бездоганну якість картинки з технологією Quantum Dot. Квантові пікселі поглинають світло та трансформують його в приголомшливі кольори. До того ж, відтінки залишаються однаково яскравими в різних умовах освітлення.

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

43

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

2800 (PQI)

Контрастність

Mega Contrast

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Quantum Processor 4K

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

4.1

Вихідна потужність, Вт

60

Сабвуфер

Є

Технології обробки звуку

Dolby Digital Plus

Dialog Enhancement

Можливості підключення
HDMI

3

USB

2

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

RJ-45 (LAN)

Немає

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

DLNA

Енергоспоживання
Клас енергоспоживання

B

Максимальне, Вт

140

У робочому режимі, Вт

96

У режимі енергозбереження, Вт

50.7

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

564.7 x 1200 x 327

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

564.7 x 1228.1 x 83.4

Вага з підставкою, кг

33.3

Вага без підставки, кг

26

Основний колір

Синій