Код: 6506284 QLED-телевізор Samsung QE49LS03RAUXUA

  • Артикул: QE49LS03RAUXUA
  • Діагональ екрана: 49"
  • Роздільна здатність: 3840 x 2160 (UHD (4K))
  • Контрастність: Mega Contrast

Гарантія: -

 Більше мистецтва у вашому житті

 

4 головні переваги

1. Режим "Картина"
Персональна художня виставка у вас вдома. Телевізор The Frame елегантно та гармонійно доповнить інтер'єр вашого будинку. У ввімкненому режимі - це якісний QLED телевізор. У вимкненому режимі - це витвір мистецтва.

 

 

 

2. Шедеври відомих музеїв світу у вас вдома. Магазин мистецтва (Art Store) пропонує широкий вибір витворів мистецтва з відомих музеїв і галерей світу
Технологія штучного інтелекту удосконалює зображення на екрані, миттєво покращуючи якість контенту до максимально можливої.

3. 100% колірний об'єм
Телевізори Samsung The Frame 2019 оснащені інноваційною технологією квантових точок, в основі якої лежить процес перетворення світла в колір. Це поєднання дозволяє домогтися 100% колірного об'єму та приголомшливого багатства кольорової палітри.

 

 

4. Додаткові рамки
Ви можете вибрати колір рамки для телевізора The Frame - горіх, бежевий, білий або чорний. Підберіть рамку, яка ідеально доповнить ваш інтер'єр і підкреслить достоїнства витвору мистецтва.

 

 

 

 

Вибрані шедеври всесвітньо відомих галерей

Додаток Магазин Мистецтва (Art Store)
Вам буде доступний безкоштовний пробний період у додатку Магазин Мистецтва (Art Store). При оформленні повної передплати вам буде доступний необмежений доступ до колекцій картин і фотографій видатних майстрів.

  

Зустрітися з витворами мистецтва різних жанрів

Простий пошук
Кожен зможе знайти свої улюблені шедеври. Ви можете вибрати витвори мистецтва за колірним рішенням композиції або за змістом. Усі шедеври систематизовані за категоріями та ви легко зможете знайти те, що вам до душі та на будь-який випадок.

 

Найбільша у світі колекція витворів на ТБ

Отримайте додаткові 3 місяці безкоштовного перегляду. Зустрітися із цікавими пропозиціями за допомогою програми 'Promotion' у магазині Smart TV.

 

Режим "Картина"

Картинна галерея у вашому домі
Персональна художня виставка у вас вдома. Телевізор The Frame елегантно та гармонійно доповнить інтер'єр вашого будинку. У ввімкненому режимі - це якісний QLED телевізор. У вимкненому режимі - це витвір мистецтва.

Улюблені шедеври

Створіть свою власну колекцію з улюблених витворів мистецтва. Виберіть і відзначте ваші улюблені шедеври, і вони з'являться на екрані вашого ТВ.

Атмосфера дому

Насолоджуйтесь улюбленими витворами мистецтва в будь-який зручний час. Завантажте на екран ТВ черговий шедевр і встановіть час його демонстрації на екрані.

 

Виберіть рамку для вашого інтер'єру

Додаткові рамки
Ви можете вибрати колір рамки для телевізора The Frame - горіх, бежевий, білий або чорний. Магнітні фіксатори дозволять легко закріпити обрану рамку на телевізорі The Frame. Підберіть рамку, яка ідеально доповнить ваш інтер'єр і підкреслить достоїнства витвору мистецтва.

 

Ніщо не відволікає вас від перегляду

Єдине невидиме під'єднання
Інженерам Samsung вдалося зробити майже неможливе! Вони поєднали кабель електроживлення і оптичний кабель передачі сигналу в одному, практично непомітному дроті. Це дозволить заховати від вашого погляду всі під'єднані зовнішні пристрої і позбутися проблеми сплутаних ТВ дротів.

Модуль One Connect
Змініть свій погляд на ТВ завдяки інтер'єрним рішенням Samsung. Відчуйте повну свободу у виборі місця для встановлення ТВ. Тонкий, майже невидимий оптичний кабель під'єднує всі зовнішні пристрої до телевізора через блок One Connect, завдяки чому всі зовнішні пристрої, під'єднані до телевізора, можна розміщувати на значній відстані від телевізора відстані.

Телевізор-картина

Кріплення впритул до стіни дозволяє зафіксувати The Frame практично без зазору між стіною і телевізором. Завдяки такому кріпленню, ТВ чудово виглядає з усіх боків і гармонійно вписується в інтер'єр вашої кімнати. 

 

Перетворіть кімнату в галерею
Відпочиньте від звичних уявлень. Встановіть ваш телевізор The Frame на будь-якій підставці, щоб він гармонійно вписувався в інтер'єр кімнати.
Підтримка Airplay 2
За допомогою Airplay 2 ви вперше зможете управляти контентом прямо з девайсів Apple і відразу на великий екран улюбленого Samsung UHD 4K ТВ. Програвання відеороликів, музики, фотографій і не тільки - легко.

 

Технологія QLED

Колірний об'єм 100%
Телевізори The Frame 2019 оснащені інноваційною технологією квантових точок, в основі якої лежить процес перетворення світла в колір. Це поєднання дозволяє домогтися 100% колірного об'єму та приголомшливого багатства кольорової палітри.

Гарантія від вигорання

На всі телевізори з технологією QLED діє 10 років гарантії від вигорання екрана. Насолоджуйтесь неперевершеними якістю, яскравістю і реалістичністю зображення, які QLED буде зберігати протягом довгих років.

 

 

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

49

Роздільна здатність

UHD (4K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

2400 Гц (PQI)

Контрастність

Mega Contrast

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Picture Engine

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Керування зі смартфонів

Підтримка клавіатури і миші

Є

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

2.0

Вихідна потужність, Вт

20

Технології обробки звуку

Dolby Digital Plus

Dialog Enhancement

Можливості підключення
HDMI

4

Підтримка MHL

Немає

USB

3

Компонентний

Немає

Композитний

Немає

SCART

Немає

RJ-45 (LAN)

Є

Вихід на навушники

Немає

CI слот

Є

CI+ слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

DLNA

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

120

У режимі енергозбереження, Вт

60.9

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Кріплення VESA

200 х 200 мм

Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1099.2 x 674.3 x 200

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1099.2 x 631.4 x 45.8

Вага з підставкою, кг

14.6

Вага без підставки, кг

14.1

Основний колір

Чорний