Код: 6557969 QLED-телевізор Samsung QE85Q950TSUXUA

  • Артикул: QE85Q950TSUXUA
  • Діагональ екрана: 85"
  • Роздільна здатність: 7680 x 4320 (UHD (8K))
  • Контрастність: Direct Full Array 32x

Гарантія: 12 місяців

Майбутнє без меж у 8К якості

Безмежний екран

Отримайте максимум від перегляду на екрані з практично невидимими рамками. Чорні краї екрана зведені до мінімуму, а ультратонка рамка товщиною всього кілька міліметрів дозволяє не відволікатися на деталі та повністю зануритися в перегляд улюбленого контенту.

Реальна роздільна здатність 8K

Новий вимір реалістичності зображення
Відчуйте силу кожної сцени з неймовірною роздільною здатністю 33 мільйони пікселів, приголомшливою чіткістю зображення і роздільною здатністю в 4 рази вищою, ніж UHD 4К. Процесор Quantum 8K здатний покращувати зображення низької якості до роздільної здатності 8К.

8K AI масштабування

Ваш улюблений контент в якості 8К*
Інтелектуальні здібності Quantum 8K, щоб змінити масштаб контент до рівня 8К завдяки машинному навчанню. Технологія AI масштабування створює текстури без перешкод, підвищує контурну різкість об'єктів зображення і усуває шуми на піксельному рівні. Ви побачите досконале зображення.

Адаптивний режим зображення

Освітленість не впливає на якість
Яскравість зображення на екрані автоматично регулюється залежно від рівня зовнішньої освітленості. Оцініть досконалу якість зображення незалежно від часу дня або типу контенту.

Єдине невидиме під'єднання і кріплення впритул до стіни

Забудьте про проблему сплутаних дротів з одним практично невидимим кабелем. Зручно розташуйте ТВ на стіні без зазорів завдяки спеціальному кріпленню.

Технологія Object Tracking Sound+

Звук, що слідує за об'єктом на екрані
З технологією Object Tracking Sound+ звук переходитиме по екрану, слідуючи за об'єктом у кожній сцені. А вбудовані додаткові динаміки створюють по-справжньому імерсивне тривимірне звучання, занурюючи вас у епіцентр подій.

Досконалість у точності передачі деталей

Повне пряме підсвічування 32х
Повне пряме підсвічування QLED ТВ автоматично регулюється залежно від зображення на екрані. Так QLED забезпечує глибші чорні тони й оптимальний колірний контраст у кожній сцені.

Quantum HDR 32x

Технологія Samsung Quantum HDR забезпечує найкращу якість зображення, починаючи від чудового кольору та закінчуючи відмінним опрацюванням деталей у найтемніших ділянках сцени
Технологія Quantum HDR 32x встановлює новий стандарт винятковою деталізації зображення і яскравості. Насолоджуйтеся багатою палітрою точно відтвореного кольору та глибоким контрастом із чудовою передачею найдрібніших деталей. Технологія HDR10+ оптимізує колірні тони кожної сцени, завдяки чому ви можете оцінити найтонші нюанси гри кольору.

Мільярд відтінків природного кольору

100% колірний об'єм з технологією квантових точок
Технологія квантових точок забезпечує найкращу якість зображення. Завдяки 100% об'єму кольору, технологія Квантових точок перетворює світло в приголомшливу колірну палітру, причому якість передачі кольору при цьому залишається стабільною при будь-якому рівні яскравості.

Активний підсилювач мови

Ви не пропустите жоден діалог
Якщо ви дивитеся ТВ у галасливій обстановці - будьте впевнені, що не пропустите нічого важного. Технологія Active Voice Amplifier (AVA-Активний підсилювач мови) в режимі реального часу розпізнає сторонні шуми й автоматично збільшує гучність голосу.

Технологія Q-Symphony

ТВ і саундбар: синергія звуку
У поєднанні із шістьма динаміками QLED телевізора, фронтальні, бічні та верхні динаміки саундбара формують поле повноцінного об'ємного звуку навколо телевізора. Це дозволяє глядачу відчути ефект повного занурення в події на екрані.

Отримайте максимум від перегляду ТВ

Платформа Smart Hub і універсальний пульт One Remote (Наявність цієї функції може залежати від регіону продажів. Перевірте доступність цієї функції перед використанням.) Платформа Smart Hub зібрала весь ваш улюблений контент в одному місці. А універсальний пульт One Remote забезпечив зручний доступ і комфортне керування. Тепер одного пульта досить, щоб управляти всіма під'єднаними до QLED пристроями.

Режим Multi View

ТВ і смартфон на одному екрані
Режим Multi View ділить екран ТВ на дві частини, в одну з яких поміщає контент, який ви дивитеся в даний момент на ТВ, а в іншій поміщає контент з вашого смартфона. Це означає, що вам не потрібно більше відволікатися від екрана ТВ для перегляду контенту на екрані телефону.

Розумний будинок за допомогою QLED ТВ

Додаток SmartThings
Усі під'єднані пристрої - тепер на одному екрані. Просто встановіть програму SmartThings на вашому QLED, отримуйте сповіщення і керуйте іншими пристроями, під'єднаними до системи розумного будинку.

Тип

QLED

Дисплей 
Діагональ, дюйм

85

Роздільна здатність

UHD (8K)

Вигнутий екран

Немає

Частота оновлення, Гц

4700 (PQI)

Кут огляду

Надширокий кут огляду

Контрастність

Direct Full Array 32x

Підтримка HDR

Є

Оснащення
Процесор

Квантовий процесор 8K

Камера

Немає

Картрідер

Немає

Smart TV
Smart TV

Smart

Операційна система

Tizen

Магазин додатків

Є

Браузер

Є

ТВ-тюнер
Тип тюнера

Аналоговий + Цифровий

Цифровий тюнер

DVB-Т2

DVB-S2

DVB-С

Керування
Пульт ДК

Так

Функції управління

Керування голосом

Керування зі смартфонів

Підтримка клавіатури і миші

Є

3D
Підтримка 3D

Немає

Звук
Кількість каналів

4.2

Вихідна потужність, Вт

70

Сабвуфер

Є

Технології обробки звуку

Dolby Digital Plus

Dolby 5.1 Decoder

Object Tracking Sound

Q-Symphony

Dialog Enhancement

Можливості підключення
HDMI

4

USB

3

RJ-45 (LAN)

Є

CI слот

Є

Бездротове підключення

Wi-Fi

Bluetooth

Енергоспоживання
Максимальне, Вт

515

У робочому режимі, Вт

457

У режимі енергозбереження, Вт

199

У режимі очікування, Вт

0.5

Фізичні параметри
Розміри з підставкою (Ш х В х Г), мм

1877.0 x 1131.3 x 340.1

Розміри без підставки (Ш х В х Г), мм

1877.0 x 1066.4 x 15.2

Вага з підставкою, кг

65.8

Вага без підставки, кг

53.8

Основний колір

Чорний