Код: 6667716 Ретранслятор Xiaomi Mi Wifi Amplifier Pro (DVB4235GL)

  • Артикул: DVB4235GL
  • Тип: Ретранслятор
  • Стандарт: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n
  • Інтерфейс: Wi-Fi

Гарантія: 12 місяців

Підтримка технології MIMO 2x2 та швидкість до 300 Мбіт/с
Так, інженери Xiaomi додали в даний репітер Wi-Fi сигналу не лише можливість забезпечувати швидкість передачі даних до 300 Мбіт/с, а й підтримку найкрутішої технології MIMO. Така інновація дає можливість суттєво покращити якість зв'язку одночасно для кількох під'єднаних пристроїв.

Дві зовнішні антени та керування зі смартфона
Крім крутого дизайну, пристрій отримав дві зовнішні антени для забезпечення якісного та стабільного сигналу. Також фахівці китайської компанії зробили свій гаджет розумним, додавши можливість синхронізації зі смартфоном за допомогою спеціальної мобільного додатку.

Розширювач зони Wi-Fi Xiaomi Amplifier Pro збільшить покриття
Чим більше техніки з'являється в нашому будинку, тим частіше виникає потреба збільшити потужність і зону покриття Wi-Fi роутера, щоб сигнал добре ловив і в кухні, і в спальні, і у вітальні. Фноді треба дотягнути і до альтанки на подвір'ї будинку, щоб улітку можна було з комфортом влаштуватися там із ноутбуком пограти та попрацювати. І вирішенням цих проблем стане розширювач зони Wi-Fi Xiaomi Amplifier Pro.

Додати потужності. Немає мертвих зон
Xiaomi Amplifier Pro призначений для розширення Wi-Fi покриття та посилення сигналу вашого бездротового маршрутизатора. Цей компактний репітер працює на частоті 2.4 ГГц і забезпечує швидкість до 300 Мбіт/с. Він вмикається в електричну розетку в тій частині будинку, де сигнал Wi-Fi слабший, і усуває "мертві зони", щоб ви могли спілкуватися в соціальних мережах, дивитися відео, працювати або грати в онлайн-ігри всюди.

Стабільний сигнал. Високий коефіцієнт посилення
Пристрій має дві зовнішні антени з високим коефіцієнтом посилення для трансляції якісного та стабільного сигналу. Завдяки їм, а також технології MIMO 2?2, девайс може підтримувати високу швидкість передачі даних. Це помітно покращує якість зв'язку, навіть при одночасному під'єдананні кількох пристроїв.

Жодних обмежень. Сумісний з усіма
Xiaomi Amplifier Pro працює з будь-яким стандартним Wi-Fi-маршрутизатором, а його велика пропускна здатність дозволяє йому підтримувати під'єднання до 64 пристроїв одночасно. Цього вистачить не лише для дому, а й для офісу.

Керування зі смартфона. Контролюй самостійно
Можливість синхронізації зі смартфоном робить цей гаджет дуже зручним у використанні. Завантажте та встановіть додаток Mi Home на свій телефон, і вам будуть доступні всі ключові налаштування репітера. Зокрема, ви зможете переглянути скільки пристроїв під'єднано, контролювати стан мережі, силу сигналу та інше. 

Мережеві стандарти

802.11a

802.11b

802.11g

802.11n

Робоча частота

2.4 ГГц

Швидкість передачі даних

До 300 Мбіт/с (2.4 ГГц)

Інтерфейс

Wi-Fi

Кіл-сть антен

2 шт.

Особливості

Стандарти безпеки: WPA-PSK, WPA2-PSK

Індикатор сигналу

Підтримує під'єднання до 64 пристроїв

Зручний мобільний додаток для контролю основних параметрів

Автоматичне оновлення програмного забезпечення

Фізичні характеристики
Розміри, мм

70 х 80 х 54

Вага, г

100