Код: 7020007 Робот-пылесос Philips XU2100/20

  • Артикул: XU2100/20
  • Тип: Робот-пилосос
  • Тип прибирання: Сухе, вологе
  • Пилозбірник: Контейнер
  • Об'єм пилозбірника: 0.25 л

Гарантія: 2 роки

Пилососить та миє за один раз, прибирає пил і бруд без зусиль
Робот пилососить і миє тверду підлогу за один раз, видаляючи тонкий шар пилу, який щодня накопичується на підлозі. Він усуває більше дрібного пилу, ніж тільки пилосос, щоб підошви ваших ніг залишалися чистими, якщо ви пройдете босоніж.

70 днів безпроблемної роботи зі станцією для автовивантаження сміття
Подаруйте собі 70 днів* безпроблемної зручності зі стильною станцією для автовивантаження сміття. Робот автоматично вивантажує бруд на станції для автовивантаження сміття. Станція має 3,0-літровий мішок S-bag, який може вмістити пил та інший бруд, зібраний протягом щонайбільше 70 днів, щоб протягом цього часу ви могли не турбуватися про спорожнення. Універсальний мішок S-bag можна гігієнічним чином утилізувати без хмари пилу – це ідеальне рішення для астматиків та алергіків.

Надзвичайно висока потужність всмоктування для збирання пилу та бруду
Надзвичайно висока потужність всмоктування дозволяє підбирати велике сміття, як-от крихти й шерсть домашніх тварин. Вона подбає про щоденний бруд, який накопичується на полу, а також усуне дрібніший пил із щілин, килимів і доріжок*.

Автоматично збільшує потужність всмоктування на килимі
Робот автоматично підвищує потужність всмоктування, коли йому на шляху трапляється килимове покриття, для захоплення дрібних частинок пилу, які заховані глибоко всередині килима*.

Максимальне охоплення вашої підлоги: нічого не пропустить
Змініть на краще свій досвід прибирання за допомогою радарної технології LDS нашого робота-пилососа, що пропонує сканування на 360 градусів для формування точної карти оселі. Легко переміщуйтеся кількома кімнатами з неперевершеною точністю, забезпечуючи повне охоплення підлоги. Насолоджуйтеся бездоганно чистим середовищем, навіть коли робот працює за слабкого освітлення.

Прибирає до 130 хвилин від одного заряду батареї
Насолоджуйтеся безпроблемним прибиранням, не турбуючись про заряд батареї, яка забезпечує до 130 хвилин* автономної роботи, адже цього достатньо для чищення до 120 м² від одного заряду. Коли батарея розряджається, робот автоматично підзарядиться. Після того як батарея буде заряджена, робот повернеться на місце, де зупинився, щоб продовжити прибирання.

Більш ніж на 30% менший розмір станції для розміщення у вашій оселі
Насолоджуйтеся вишуканим дизайном нашої станції, яка економить понад 30%* місця, ідеально вписуючись в інтер’єр вашої оселі. Доступна у двох варіантах дизайну: у витонченому темно-синьому (XU2100/10) або первозданному арктичному білому (XU2100/20) кольорах.

Персоналізуйте прибирання та адаптуйте його до потреб свого дому
Додаток Philips HomeRun для робота-пилососа розроблено так, щоб бути інтуїтивно зрозумілим і простим у використанні. У ньому є покрокові вказівки та корисні відео, щоб ви могли скористатися всіма перевагами свого робота. Додаток обмінюється даними з вашим роботом-пилососом, щоб контролювати, звітувати та оновлювати результати прибирання, де б ви не були, показуючи в реальному часі, де робот уже прибирав. Укажіть, як саме ви хочете прибрати в кожній кімнаті, налаштуйте, де робот не може чистити, або заплануйте сеанс прибирання, щоб коли ви повернетеся додому, на вас чекала чиста підлога. 

Тип

Робот-пилосос

Тип прибирання

Сухе

Вологе

Тип покриття

Плитка

Паркет

Ламінат

Лінолеум

Площа прибирання, кв.м

100

Режим руху

у випадковому порядку; Уздовж перешкоди; Зигзагом; Лінійно за площею; багатокутник; Не повторює пройдену ділянку; По спіралі; Повторює пройдену ділянку; Прямолінійний

Максимальна висота перешкод

11 мм

Пилозбірник

Контейнер

Об'єм пилозбірника, л

0,25

Обсяг контейнера для води, л

0.28

Керування

На корпусі

Через смартфон

Функції зі смартфона

Вибір режиму руху

Вибір території/кімнат для прибирання

Регулювання потужності всмоктування

Регулювання потужності подачі води

Встановлення віртуальних стін

Установка розкладу прибирання

Технології

Побудова карти приміщення

Розпізнавання перешкод

Розумна навігація

Посилення потужності на килимах

Особливості

Лазерний датчик відстані LDS

Автоматична підзарядка (повернення на базу)

Так

Живлення

Від акумулятора

Акумулятор

Li-Ion 2600 mAh

Час роботи, хв

130

Час зарядки, хв

360

Рівень шуму, дБ

66

Фізичні параметри
Розміри, см

26 х 17.2 х 29.1

Вага, кг

3.1

Колір

Білий