Код: 6127588 Ручний міксер Moulinex HM4101

  • Артикул: HM4101
  • Тип: Ручний
  • Потужність: 450 Вт
  • Кількість швидкостей: 5

Гарантія: 2 роки

Міксер Moulinex HM 4101. Багатофункціональний помічник
Для сучасної господині міксер на кухні є незамінним помічником для приготування найрізноманітніших страв: дієтичних смузі, фруктових і овочевих коктейлів, мусів, вершків, кремів і навіть для замішування тіста міксер підходить якнайкраще. Саме тому вибір цього побутового приладу повинен бути ретельним і зваженим - залежно від призначення можна придбати потужніший або, наприклад, компактніший пристрій.

Зручність і простота використання
Модель Moulinex HM 4101 має потужність 450 Вт і має цілі 5 різних режимів швидкості для досягнення найкращого результату та необхідної консистенції страви. Крім того, прилад має особливий турборежим, який може використовуватися для продуктів середньої твердості.

Корпус міксера - пластик підвищеної міцності, тому можна не побоюватися подряпин, механічних пошкоджень або корозії металу. Насадки виготовлені з нержавіючої сталі, що стає гарантією їх тривалого терміну експлуатації.

Ергономіка
Дана модель неймовірно зручна у використанні в першу чергу завдяки своїм ергономічним параметрам - ручка міксера зручно лягає в руку, а клавіші розташовуються таким чином, що не потрібно докладати зусиль для зміни режимів. Пристрій дуже легкий, тому навіть тривала робота не принесе вам дискомфорту.

Спеціальна клавіша допоможе автоматично від'єднати насадки, а для того, щоб замістити тісто, у комплекті є спеціальний гак. Завдяки якісним матеріалам, з яких виконаний міксер, він ефективно прослужить своєму власникові тривалий час. Такий прилад на кухні стане справжньою знахідкою для будь-якої господині.

Пристрій має невеликі габарити для міксера подібної потужності: 19,5, 20 і 9,5 сантиметрів. Важить прилад усього трохи більше кілограма, а тому навіть для найтендітнішої господині не складе особливих труднощів навіть тривалий час замішувати тісто або готувати будь-яку іншу страву. У комплект до міксера входять чотири насадки: два вінчики та два гаки. Також прилад доступний у двох кольорах - білому та сірому, а тому підійде для різних дизайнів кухні.

Міксер Moulinex HM 4101 стане вашим улюбленим кухонним приладом, допомагає збивати, замішувати тісто та крем для смачної, пишної випічки. 

Тип

Ручний

Потужність, Вт

450

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

5

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Вінчик

Для тіста

Кнопка звільнення насадок

Так

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

19.5 х 20 х 9.5

Вага, кг

1.14

Колір

Білий