Код: 6485286 Ручний міксер Tefal HT310538

  • Артикул: HT310538
  • Тип: Ручний
  • Потужність: 300 Вт
  • Кількість швидкостей: 5

Гарантія: 2 роки

Простий і швидкий багатофункціональний помічник
Отримайте максимальне задоволення від приготування всілякої випічки, крема для тістечок або всіляких соусів з міксером Tefal Quick Mix HT310538. За допомогою універсального та потужного міксера Quick Mix можна змішувати від дуже рідких текстур, таких як яєчні білки, вершки, до густого тіста для випічки або піц. Розумна вартість потужного, надійного міксера бренду Tefal робить його незамінним помічником на кухні.

Особливості міксера Quick Mix
Кожен раз відмінний результат з п'ятьма швидкостями та функцією Turbo. У комплекті до міксера йдуть дві пари насадок з нержавіючої сталі: перша пара вінчиків призначена для збивання всіляких кремів, соусів, рідкого тіста для випічки бісквіта; друга пара насадок, виконана у вигляді гаків, допоможе якісно, ​​швидко та легко замісити тісто для піци, хліба або кексів. Ручний міксер Tefal Quick Mix HT310538 відрізняється простотою експлуатацією. При роботі з міксером необхідно дотримуватися простого алгоритму: увімкнути прилад у розетку, натиснути на кнопку запуску, налаштувати необхідний швидкісний режим, і насолоджуватися швидкістю приготування смачних страв.

Потужний, універсальний міксер
Невелика вага, компактні розміри, ергономічний дизайн, висока продуктивність - усе це міксер Tefal Quick Mix HT310538. Потужний п'ятишвидкісний двигун продуктивністю 300 Вт і функцією Turbo з легкістю впоратися з поставленими завданнями. Міксером зручно користуватися кожен день, адже за допомогою його можна не лише якісно замішує і збиває, його ще легко розбирати та мити. Турборежим дозволить швидко збільшити швидкість обертання насадки, що допоможе скоротити час перемішування або збивання продуктів. 

Тип

Ручний

Потужність, Вт

300

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

5

Турборежим

Є

Імпульсний режим

Немає

Насадки

Вінчик

Для тіста

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, см

14.7 х 21.1 х 8.8

Вага, кг

1.02

Колір

Червоний