Код: 6949017 Рюкзак Thule Paramount 27L PARABP-3216 Nutria

  • Артикул: 3205016
  • Матеріал: Поліестер, нейлон
  • Місткість ноутбука: 16"
  • Відділення під ноутбук: 265х24х385 мм

Гарантія: 2 роки

Цей рюкзак Thule Paramount 27L має стильний, сучасний вигляд, а також функціональність і комфорт, необхідні вам для зручного пересування містом.

Відображає різні способи пересування
Одного дня ви їдете на велосипеді, іншого - на поїзді. Цей рюкзак допоможе вам освоїти місто завдяки широкому спектру зручних функцій. Коли ви в дорозі, легко дістаньте речі з основного відділення через верхнє або бічні отвори або покладіть куртку чи велосипедний замок у розширювані кишені shove-it. Складана кришка розширюється, забезпечуючи більше місця для речей, і захищає їх від зовнішніх впливів. У нічний час петля для велосипедного ліхтаря і світловідбиваючі деталі зроблять вас помітним.

Сумка, яка доповнить ваш стиль
Чистий сучасний дизайн і насичені кольори земляних відтінків, характерні для Thule, роблять ці сумки придатними для буднів або зустрічей із друзями після роботи.

Продукт, сертифікований за стандартом bluesign®
bluesign® - це суворий міжнародний критерій, що забезпечує захист працівників, споживачів і навколишнього середовища. Водостійка обробка не містить ПФУ - хімічних речовин, що можуть завдати шкоди навколишньому середовищу.

Тип

Рюкзак

Об'єм, л

27

Матеріал

Поліестер, нейлон

Місткість ноутбука, дюймів

16

Місткість планшета, дюймів

12,9

Відділення під ноутбук, мм

265 х 24 х 385

Зовнішні розміри, мм

345 х 210 х 515

Вага, кг

1.1

Колір

Nutria