Код: 6044257 Саундбар Samsung HW-F750/RU

  • Артикул: HW-F750/RU
  • Тип: Саундбар
  • Кількість каналів: 2.1
  • Вихідна потужність (RMS): 310 Вт
  • Інтерфейси: Bluetooth, USB, HDMI, мікрофонний вхід, цифровий оптичний вхід

Гарантія: 12 місяців

Samsung HW-F750 AirTrack - це перша у світі аудіосистема з вбудованим вакуумним ламповим підсилювачем і фірмовою технологією Sound Share, що забезпечує висококласне звучання і широкі можливості для бездротової трансляції звуку за допомогою Bluetooth-з'єднання.

Дизайн нового саундбара був натхненний обтічними та гладкими поверхнями, які настільки популярні при проектуванні та будівництві сучасних будівель. Заокруглені краї і розкішний металевий корпус роблять HW-F750 ідеальним компаньйоном для нової лінійки преміальних телевізорів Samsung SMART TV. Кожна деталь цього вишуканого пристрою була ретельно спроектована дизайнерами компанії, щоб у результаті з'явився вкрай гармонійний продукт - справжній витвір технічного мистецтва.

Вбудована по центру корпусу AirTrack вакуумна лампа підсилювача при ввімкненні пристрою випромінює тепле світло, що також надає йому чарівність класичних аналогових аудіопристроїв далекого минулого.

Дизайн HW-F750 Airtrack не лише приголомшливо естетичний, але і являє собою зразок універсальності. На задній панелі AirTrack розташована невелика підставка, завдяки якій аудіосистема зручно розміститься на вашому столі. Вона встановлена ​​під кутом п'ять градусів, тим самим забезпечуючи високу якість звуку незалежно від того, де саме ви встановите саундбар.

Крім усього іншого, HW-F750 оснащений вбудованим гіроскопічним датчиком, який автоматично відрегулює звук незалежно від того, в якому положенні буде встановлена ​​система - вертикальному або горизонтальному.

Новий саундбар від Samsung неймовірно простий і зручний у використанні. А управляти його режимами та функціями за допомогою пульта дистанційного керування - одне задоволення. Крім того, при під'єднанні в єдину систему домашнього кінотеатру HW-F750 буде автоматично вмикатися слідом за телевізором.

Завдяки елегантному дизайну металевої рамки й автономного бездротового сабвуфера, який уособлює синергію благородної класики й ультрамодерну, а також виключного багатства звуку та широкому функціоналу, аудіосистема HW-F750 стане гармонійним і вишуканим доповненням до нових телевізорів Samsung SMART TV. 

Загальні параметри
Тип

Саундбар

Кількість каналів

2.1

Підтримувані формати

AAC, MP3, WAV, WMA, WMV(1/2/3/7/9), OGG, FLAC

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

310

Підключення
Тип підключення

Бездротове

Дротове

Інтерфейс

Оптичний вхід

USB

Bluetooth

Мікрофонний вхід

HDMI

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Немає

FM-тюнер

Немає

Караоке

Немає

Особливості

Управління через смартфон

Додаткові характеристики

3D Sound Plus

Vertical Surround

Smart Volume

Живлення
Джерело живлення

Мережа

Фізичні параметри
Розміри сабвуфера, мм

291 x 369 x 29

Розміри тилових сателітів, мм

943 x 57 x 120

Вага, кг

15.7

Колір

Чорний