Код: 6677075 Саундбар Samsung HW-Q800A

  • Артикул: HW-Q800A/RU
  • Тип: Саундбар
  • Кількість каналів: 3.1
  • Вихідна потужність (RMS): 330 Вт
  • Інтерфейси: Bluetooth, Wi-Fi, HDMI, оптичний вхід

Гарантія: 12 місяців

Покращений звук з будь-якого напрямку
Досліджуйте глибини звуку з Dolby Atmos і DTS: X. Ці дві технології дозволяють вам чути кожен окремий звук у міру його переміщення навколо та над вами, так само як у реальному житті.

Саундбар Q і телевізор - ідеальна гармонія
Технологія Q-Symphony
Саундбар синхронізується з вашим телевізором Samsung, створюючи захоплюючий звук. Він об'єднує і підсилює звук через динаміки звукової панелі, а також динаміки телевізора, надаючи вам новий рівень акустичного занурення, щоб ви могли насолоджуватися контентом, як ніколи раніше.

Звучання, оптимізоване під ваш простір
Функція SpaceFit Sound
Телевізор і саундбар від Samsung, що ідеально доповнюють один одного. Оптимізований звук, що забезпечує чіткість і повне занурення у звучання саундбара базується на аналізі обробки вашим телевізором Samsung.

Просто доторкніться та слухайте
Функція "Tap Sound"
За одну мить ви зможете перейти на новий рівень насолоди музикою. Якщо ви слухаєте ваші улюблені треки на телефоні, то просто доторкніться телефоном до саундбару. Саундбар відповість на дотик вібрацією - розпізнає ваш пристрій, під'єднає його та почне відтворювати вашу музику, але з вищою якістю порівняно з якістю відтворення через динаміки телефону.

Слухайте краще. Грайте краще
Ігровий режим Game Mode Pro
Пориньте у захоплюючий світ ігор з потужним звучанням сабвуфера та панорамним звуком спрямованих вгору та в сторони динаміків, що підсилює враження від того, що відбувається на екрані ТВ. Саундбар автоматично перемикається в Ігровий режим при під'єднанні до телевізора Samsung, завдяки чому ви можете повністю сфокусуватися лише на грі.

Цілий світ звуку та всього один пульт
Пульт дистанційного керування One Remote
Тепер вам не потрібно мати кілька пультів дистанційного керування. Увімкнення/вимкнення, гучність і навіть звукові ефекти саундбара ви можете контролювати за допомогою пульта дистанційного керування телевізора Samsung.

Відтворення музику на вашому саундбарі простим дотиком
Технологія AirPlay 2
Ви з легкістю можете використовувати саундбар з вашими пристроями Apple. Технологія AirPlay 2 дозволяє легко відтворювати музику та подкасти на саундбарі з вашого iPhone, iPad і Mac. Просто торкніться або натисніть на значок AirPlay і виберіть саундбар для відтворення музики з вашого Apple пристрою.

Під'єднуйтеся, слухайте, насолоджуйтесь.
Бездротове під'єднання до телевізора
Синхронізація саундбара та телевізора без всяких дротоів і під'єднань. Виберіть, як саме ви хочете під'єднатися за допомогою Wi-Fi або Bluetooth. Усього кілька кроків і ви зможете отримати ще більше задоволення від вашого телевізора завдяки кінематографічному звучанню саундбара.

Відчуйте глибину динамічного звуку
Технологія Samsung Acoustic Beam
Не дозволяйте звуку стояти на місці. Технологія акустичних променів Samsung міксує звук таким чином, що він локалізується точно в тому місці, де відбувається дія на екрані. Це ідеальна технологія для перегляду фільмів і геймінгу, що створює справжній 3.1.2-канальний звук, в який ви можете повністю зануритися.

Звук оптимізований для кожної сцени
Адаптивний звук
Саундбар Samsung аналізує звуковий сигнал і автоматично оптимізує звук залежно від кожної сцени. Адаптивний звук дозволяє чітко чути голоси навіть на низькій гучності, тому ви почуєте навіть найтихіші розмови.

Посилений звуковий зв'язок
Інтерфейс HDMI eARC
Завдяки HDMI eARC ви можете чути якісний звук без втрат навіть при під'єднанні до інших пристроїв через телевізор, наприклад, DVD-плеєри або ігрові приставки.

Ще більше звуку без дротів
Бездротовий об'ємний звук
Комплект бездротової акустики Wireless Surround Kit* перетворює саундбар у систему об'ємного звуку без зайвих дротів**. Разом із цим саундбаром ви можете створити багатоканальну аудіосистему та насолоджуватися об'ємним звуком. 

Загальні параметри
Тип

Саундбар

Кількість каналів

3.1

Підтримувані формати

WAV, MP3, OGG, FLAC, ALAC, AAC, AIFF

Акустичні характеристики
Загальна вихідна потужність (RMS), Вт

330

Підключення
Інтерфейс

Оптичний вхід

Bluetooth

Wi-Fi

HDMI

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Немає

FM-тюнер

Немає

Караоке

Немає

Особливості

Управління через смартфон

Додаткові характеристики

SpaceFit Sound

Dolby ATMOS

Dolby TrueHD

Dolby Digital Plus

DTS:X

DTS 5.1ch

Живлення
Джерело живлення

Мережа

Енергоспоживання

Споживана потужність у сплячому режимі / основний модуль: 0.5 Вт

Споживана потужність у робочому режимі / основний модуль: 28 Вт

Споживана потужність у сплячому режимі / сабвуфер: 0.5 Вт

Споживана потужність у робочому режимі / сабвуфер: 28 Вт

Автовизначення напруги електромережі живлення

Фізичні параметри
Розміри, мм

Основний модуль: 980 x 60 x 115 мм; сабвуфер: 210 x 403 x 403 мм

Вага, кг

Основний модуль: 3.6 кг; сабвуфер: 9.8

Колір

Чорний