Код: 6824928 Саундбар Samsung HW-Q930B/RU

  • Артикул: HW-Q930B/RU
  • Тип: Саундбар
  • Кількість каналів: 9.1
  • Інтерфейси: Bluetooth, HDMI, Wi-Fi

Гарантія: 12 місяців

Перше у світі вбудоване бездротове під'єднання Samsung Smart-телевізора до звукової панелі Dolby Atmos
Dolby Atmos із бездротовим під'єднанням
Об’єктно-орієнтовані аудіоформати вперше реалізовано у звуковій панелі Samsung бездротовим способом. Відчуйте ефект синергії, створений неперевершеним 3D-звуком із контенту Dolby Atmos і звукової панелі Samsung — і все це без жодних кабелів.
* Передавання звуку по Wi-Fi через Dolby Atmos із бездротовим під'єднанням працює з (окремими) телевізорами Samsung 2022 року.* Dolby Atmos і DTS:X сумісні з усіма звуковими панелями серії Q 2022 року.* Необхідний вихідний контент Dolby Atmos і DTS:X.

Пориньте у приголомшливе звучання
Справжній 9.1.4-канальний звук
9 передніх динаміків і динаміків об’ємного звуку саундбара, 1 динамік сабвуфера та 4 спрямовані вгору динаміки огорнуть вас звуком. Завдяки нещодавно доданим тиловим динамікам звук поширюється і відбивається від стелі, дозволяючи отримати новий рівень об’ємного звучання, — те, що треба для вашого телевізора QLED.

Звукова панель серії Q і телевізор: ідеальна гармонія
Q-Symphony
Звукова панель синхронізується з вашим телевізором Samsung, даруючи звук з ефектом присутності. Вона поєднує і покращує звук через передні, бокові та спрямовані вгору динаміки, а також динаміки телевізора, забезпечуючи новий рівень занурення у звук, щоб ви отримали нові враження від перегляду контенту.
* Функція Q-Symphony сумісна із деякими моделями телевізорів Samsung. Функції можуть бути несумісні з усіма телевізорами Samsung. Перегляньте характеристики продукту за моделлю телевізора. Для користування функцією необхідне з’єднання з телевізором через HDMI, оптичний кабель або Wi-Fi.

Оптимізація звуку відповідно до вашого приміщення
SpaceFit Sound
Технологія SpaceFit Sound пропонує чітке й об’ємне звучання, оптимізуючи його відповідно до вашого простору. Окрім того, звукова панель може автоматично аналізувати кімнату, калібруючи звукове поле, щоб воно ідеально підходило для вашої кімнати.

Звук, який перенесе вас на сцену
Із задніми динаміками, що спрямовані вгору
Вертикальний елемент системи для генерації тривимірного звуку — бездротові задні динаміки Samsung зі спрямованими вгору головками — спрямовують звук на стелю, який, відбиваючись, створює захопливі акустичні ефекти над головою, перетворюючи ваш дім на справжній кінотеатр.

Створено за участю експертів у галузі звукових інновацій
Samsung Audio Lab
Випробовування та налаштування проводилися в California Audio Lab, де наші звукоінженери світового рівня використовують передові акустичні технології, щоб ви мали змогу насолоджуватися ідеально збалансованим звуком, який заповнює кімнату.

Слухайте улюблену музику та керуйте нею за допомогою голосу
Голосовий помічник і служби Cast
Контролюйте звукову панель за допомогою голосу, використовуючи пристрій, який підтримує помічника Google чи Alexa. Можна також вмикати музику безпосередньо зі своїх мобільних пристроїв. Просто натисніть значок AirPlay на своєму пристрої Apple або кнопку Cast у програмах із підтримкою Chromecast.

Просто торкніться і слухайте
Для тих моментів, коли ви хочете насолоджуватися музикою на іншому рівні. Слухаючи улюблену музику на своєму телефоні, просто торкніться ним звукової панелі. Звукова панель розпізнає пристрій і відразу під’єднається та розпочне відтворення пісні, яку ви слухаєте.

Оптимізований для кожної сцени звук
Адаптивне звучання
Звукова панель Samsung аналізує звуковий сигнал, щоб автоматично оптимізувати звучання для кожної сцени. Завдяки Адаптивному звучанню ви чітко чуєте голоси навіть на низькій гучності, тому чути навіть тихі розмови.

Будьте частиною гри завдяки динамічному звуку
Ігровий режим Pro
Будьте готовими до потужних захопливих ігор завдяки сабвуферам, які покращують сцени в грі, і висхідним динамікам, які забезпечують неймовірне об’ємне звучання. Звукова панель автоматично переходить в ігровий режим, коли ви перемикаєте на нього телевізор, щоб ви зосередилися на грі.

Уловлюйте кожне слово, не відволікаючись
Активне підсилення голосу (AVA)
Чітко чуйте розмови на екрані навіть серед шуму. Активне підсилення голосу виокремлює діалоги у ваших улюблених шоу та фільмах, завдяки чому вони стають чіткішими. Тим часом звукова панель уловлює та підсилює голоси, щоб ви розслабились і слідкували за подіями.

Якість звуку без втрат
HDMI eARC передає такі якісні формати об’ємного звуку без втрат, як Dolby ATMOS, з підключених ігрових консолей і UBD-плеєрів через телевізор до звукової панелі.

Один пульт дистанційного керування для цілковитого контролю
Вам не потрібні кілька пультів дистанційного керування. Керуйте основними функціями звукової панелі, як-от увімкнення/вимкнення, гучність і навіть звукові ефекти, за допомогою пульта від телевізора Samsung — безпосередньо зі свого телевізора.

З’єднуйтеся, слухайте, отримуйте незабутні враження
Синхронізуйте свою звукову панель із телевізором без дротів і під'єднань. Обирайте Wi-Fi або Bluetooth, щоб під'єднатися всього за декілька кроків. Таким чином, перегляд телевізора стане ще приємнішим зі звучанням, наче в кінотеатрі, яке забезпечує звукова панель.

Загальні параметри
Тип

Саундбар

Кількість каналів

9.1

Підтримувані формати

AAC, MP3, WAV, OGG, FLAC, ALAC, AIFF

Підключення
Тип підключення

Бездротове

Дротове

Інтерфейс

Bluetooth

Wi-Fi

HDMI

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Немає

Караоке

Немає

Особливості

Управління через смартфон

Додаткові характеристики

Технологія SpaceFit Sound

Декодування аудіо в Hi-Res

Звукові режими: Surround Sound Expansion, Game Pro, Adaptive, Standard

Живлення
Енергоспоживання

Споживання електроенергії у режимі очікування (основний динамік): 0.5 Вт

Енергоспоживання у режимі очікування (задній динамік): 0.5 x 2 Вт

Споживання електроенергії у режимі очікування (сабвуфер: 0.5 Вт

Споживання електроенергії у робочому стані (основний динамік): 42 Вт

Споживання електроенергії у робочому стані (задній динамік): 2 х 19 Вт

Споживання електроенергії у робочому стані (сабвуфер): 28 Вт

Фізичні параметри
Розміри, мм

Основний динамік: 1110.7 х 60.4 х 120 мм; задній динамік: 129.5 х 201.3 х 140.4 мм; сабвуфер: 210 x 403 x 403 мм

Вага, кг

Основний динамік: 5.4 кг; задній динамік: 3.1 кг; сабвуфер: 9.8 кг

Колір

Чорний