Код: 6571299 Саундбар Samsung HW-T400/RU

  • Артикул: HW-T400/RU
  • Тип: Саундбар
  • Кількість каналів: 2.0
  • Загальна потужність: 40 Вт
  • Інтерфейси: Bluetooth, NFC

Гарантія: 12 місяців

Повне занурення у звук
Саундбар Samsung HW-T400/RU з вбудованими сабвуферами та функцією об'ємного звучання створює потужний чистий звук, який заповнює простір навколо та дозволяє повністю поринути у прослуховування. Тонкий лаконічний дизайн забезпечує просту інтеграцію саундбару до інтер'єру будь-якої кімнати.

Потужні баси
Завдяки двом вбудованим сабвуферам та звуководу вам не потрібно під'єднати додаткове обладнання, щоб посилити звучання басів. Samsung HW-T400/RU створює неймовірно потужне та насичене звукове поле з глибокими басами, що виводить глибину сприйняття на абсолютно новий рівень.

Бездротове під'єднання

Не хочете використовувати кабель, щоб під'єднати саундбар до телевізора? Скористайтеся з'єднанням Bluetooth і насолоджуйтесь переглядом фільмів і серіалів з кінематографічним звуком. Завдяки порту USB 2.0 ви можете під'єднати до Samsung HW-T400/RU зовнішні накопичувачі, щоб слухати улюблені хіти в чудовій якості.

Універсальний пульт One Remote Control
Вам не потрібний окремий пульт, щоб відрегулювати гучність, потужність і налаштувати звукові ефекти Samsung HW-Q700A/RU. Використовуйте один пульт One Remote Control, щоб керувати налаштуваннями телевізора та саунбара.

Об'ємне звучання у всій кімнаті
Завдяки функції об'ємного звучання ви можете насолодитись потужним реалістичним звуком у будь-якому місці в кімнаті. Функція забезпечує рівномірне поширення звуку по кімнаті та відмінну чутність праворуч і ліворуч від телевізора.

Передача звуку з NFC
З технологією NFC ви можете передавати музику з мобільного телефона на саундбар, щоб отримати задоволення від приголомшливого звучання. Просто помістіть ваш смартфон над саундбаром і слухайте улюблені хіти в якості, що багаторазово перевершує можливості мобільних пристроїв.

Загальні параметри
Тип

Саундбар

Кількість каналів

2.0

Підтримувані формати

AAC, FLAC, MP3, WAV

Підключення
Тип підключення

Бездротове

Дротове

Інтерфейс

Bluetooth

NFC

Функції і особливості
Зовнішній підсилювач

Немає

FM-тюнер

Немає

Караоке

Немає

Особливості

Управління через смартфон

Живлення
Енергоспоживання

Енергоспоживання в режимі очікування (основний динамік): 0.5 Вт

Робоче енергоспоживання (основний динамік): 15 Вт

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

Основний динамік 641.0 x 65.0 x 107.0

Вага, кг

Основний динамік 2кг

Колір

Чорний