Код: 6733736 Щипці для завивки Philips BHB886/00

  • Артикул: BHB886/00
  • Конструкція: Автоматична (обертається)
  • Температура нагрівання: 170 - 210 °C
  • Кількість температурних режимів: 3
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 2 роки

Визначає температуру волосся
Активний цифровий датчик вимірює температуру волосся більше 36 000 разів за сеанс укладки, щоб ви могли насолоджуватися персоналізованим процесом.

Підлаштовує температуру завивки
Інтелектуальний мікропроцесор керує технологією SenseiQ. Він постійно аналізує та підлаштовує температуру. Змінюючи рівень нагріву залежно від стану волосся, автоматичні щипці дозволяють уникнути перегріву, але водночас завжди забезпечують гідний рівень завивки.

Інтелектуальна система завивки для укладки без зусиль
Чудові стійкі локони одним натисканням кнопки. Особлива вдосконалена технологія дозволяє закручувати кожне пасмо, ніби ваше волосся знаходиться в руках професійного стиліста. Салонна укладка в комфортній домашній обстановці.

Унікальний догляд за волоссям
Ваше волосся гідне грамотного догляду. Завдяки автоматичним щипцям для завивки Philips ви отримаєте унікальну систему, що зберігає 95% природної сили вашого волосся і в 3 рази більше вологи - усе заради здорового, пишного та шовковистого волосся.

Подовжений корпус — у 2 рази швидша укладка
Ці автоматичні щипці для завивки відрізняються унікальною конструкцією з відкритим подовженим корпусом. Це дозволяє завивати вдвічі більше волосся одним рухом.

Захисні пелюстки повторюють напрямок росту волосся
Унікальні захисні пелюстки щипців для завивки допомагають створювати стильні локони на довгий час. Вони повертаються, слідуючи напрямку зростання вашого волосся і дбайливо обертаючи його.

Гладке волосся без статичної електрики
Негативно заряджені іони дозволяють зняти статичну електрику та покращити загальний стан волосся, а також сприяють закриття волосяних лусочок, що надає волоссю додаткового блиску. У результаті ваше волосся гладке, сяюче та шовковисте.

Для дбайливої ​​завивки волосся
Ультрагладкий циліндр забезпечує ковзання волосся на його поверхні. Ніякого тертя та видирання волосся – лише проста та ефективна завивка.

3 параметри температури та 3 параметри часу для різних типів завивки
М'які хвилі чи пружні кучері? Ми гарантуємо - будь-яка укладка вийде неймовірно стильною. Просто встановіть температуру (170, 190 або 210 °C), час (12, 10 або 8 сек.) та налаштування завивки для стабільного створення бажаного образу.

Автоматичне звукове сповіщення про готовність локонів
Ці автоматичні щипці для завивки оснащені спеціальною функцією сповіщення. Вони сповіщають про готовність локону за допомогою тривалого звукового сигналу. Ця інноваційна функція дозволяє створити чудові стійкі локони без пошкодження волосся.

Аксесуар для очищення корпусу забезпечить чистоту та плавну роботу приладу
Аксесуар для очищення корпусу досить м'який, щоб забезпечити дбайливу обробку внутрішніх компонентів преміальних щипців для завивки, проте ефективно усуває волоски та інші предмети з корпусу. 

Тип

Щіпці для завивки

Конструкція

Автоматична (обертальна)

Кількість температурних режимів

3

Температура нагріву, °C

170 - 210

Швидкість нагріву, с

30

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Іонізація

Захист від перегріву

Особливості

Інтелектуальна система завивки

Захисні пелюстки повторюють напрямок росту волосся

3 параметри часу для різних типів завивки

Автоматичне звукове повідомлення

Автовимкнення через 60 хв

Довжина кабелю, м

2

Розміри, см

7 x 34 x 10

Вага, кг

0.65

Колір

Білий із сірим