Код: 6790417 Щипці для завивки Remington CI5901 E51

  • Артикул: 45716560100
  • Конструкція: Конусна
  • Температура нагрівання: 130 - 200 °C
  • Кількість температурних режимів: 8
  • Покриття нагр. елемента: Керамічне

Гарантія: 3 роки

Щипці для завивки Coconut Smooth роблять ваше волосся гладким і слухняним, поки ви завиваєте його, завдяки керамічному покриттю, наповненому кокосовим горіхом, яке створює локони із захистом від сплутування і волосся, що стирчить весь день. Конічна основа діаметром 13-25 мм і функція швидкого нагрівання означають, що створення розкішних гладких локонів ніколи не було таким простим і швидким. Ви можете насолоджуватись індивідуальною укладкою, вибираючи з 8 температурних параметрів, щоб у вас завжди був оптимальний результат.

Керамічне покриття з кокосовим горіхом
Створюйте м'які, гладкі локони без завитків і волосся, що стирчить, за допомогою конічних щипців для завивки Coconut Smooth. Основа з удосконаленим керамічним покриттям і мікрокондиціонерами на основі кокосу заспокоює ваше волосся під час завивки, забезпечуючи захист від завивки на весь день.

Конічна основа 13-25 мм
Бажаєте легко створити розкішні локони? Можете не шукати далі, тому що ви вже знайшли конічні щипці для завивки Coconut Smooth із основою 13-25 мм. Ця щипці розроблені для того, щоб допомогти вам створити ті легкі кучері, які вам подобаються.

Регулювання змінної температури
Конічні щипці для завивки Coconut Smooth мають регульований контроль температури, тому ви завжди можете вибрати ідеальну температуру для вашого типу волосся. Якщо ви бажаєте створити легкі хвилі або спіральні кучері, ви можете вибрати одну з 8 параметрів температури до 200 °C. 

Тип

Щіпці для завивки

Конструкція

Конусна

Кількість температурних режимів

8

Температура нагріву, °C

130 - 200

Швидкість нагріву, с

30

Покриття нагрівального елементу

Керамічне

Функції

Автовідключення

Швидкий нагрів

Особливості

Поворотний шнур

Колір

Рожевий