Код: 6474615 Скалка RINGEL Main

  • Артикул: RG-5103/9
  • Скалка Main
  • Розмір: 43.5 см
  • Матеріал: пластик/силікон
  • Кількість предметів: 1

Гарантія: 14 днів

Скалка Main торгової марки RINGEL призначена для розкочування тіста до потрібної товщини з мінімальною кількістю додавання борошна або жирів.

СТРИЖЕНЬ З НЕРЖАВІЮЧОЇ СТАЛІ
Міцність всієї конструкції забезпечена внутрішнім стрижнем з нержавіючої сталі.

РУЧКИ З АНТИКОВЗАЮЧИМ ПОКРИТТЯМ
Ергономічні ручки вироблені з якісного пропілену та мають з фінішне антиковзаюче покриття. Зручна для користування довжина ручок 11,5 см.

РАБОЧА ЧАСТИНА ВКРИТА СИЛІКОНОМ
Тісто не прилипає до силікону, що допомагає легко добитися необхідної товщини тіста. Легко мити після використання. Довжина робочої частини 20 см

RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Серія

Main

Матеріал

Пластик

Силікон

Можна мити в посудомийній машині

Так