Код: 6660368 Сковорода Pixel Safran, 26 см

  • Артикул: PX-1114-26
  • Сковорода Safran
  • Діаметр: 26 см
  • Матеріал: алюміній
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: -

Сковорода PIXEL Safran - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена ​​з високоякісного алюмінію, дана сковорода є легким і міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. Довговічне антипригарне покриття SILVER POWDER має в 1,8 рази вищу зносостійкість порівняно зі звичайним 2-шаровим покриттям.

Рівномірний розподіл тепла по поверхні

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з алюмінію з товщиною стінок 3,2 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмаженню продуктів.

Зручна бакелітова ручка

Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту. Крім естетичного задоволення, така ручка є практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть з вологих долонь.

Німецька якість антипригарного покриття

Застосування в антипригарному покритті новітніх матеріалів і сучасного технологічного процесу виготовлення перетворює цю сковороду в надійний і довговічний продукт, якому не страшні тривалі та часті цикли приготування їжі та миття. Антипригарне покриття SILVER POWDER не містить PFOA (перфтороктанової кислоти).

Універсальність і практичність на кожен день

Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі прямі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сферу її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню. 

Серія

Safran

Тип

Сковороди

Діаметр, см

26

Висота стінки, см

5.5

Призначення

Класична

Матеріал

Алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт з покриттям Soft-touch

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні