Код: 6398384 Сковорода RINGEL Badian 24 см

  • Артикул: RG-1117-24
  • Сковорода Badian
  • Діаметр: 24 см
  • Висота стінки: 5 см
  • Матеріал: кований алюміній
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: -

Сковорода-гриль Ringel BADIAN - відмінний варіант для приготування м'яса, овочів з грилевими смужками спіралеподібної форми. Виготовлена ​​з кованого алюмінію, дана сковорода є легким і міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням, а довговічне антипригарне покриття від світового виробника PFULON дозволяє готувати корисні та смачні страви.
Зовнішнє емальоване покриття додає їй сучасного вигляду і підкреслить дизайн вашої кухні.

РЕБРИСТА ПОВЕРХНЯ ДНА ДЛЯ КРАЩОГО ПРОСМАЖУВАННЯ

Сковорода BADIAN від RINGEL має спіралеподібні круглі жолоби, на відміну від стандартних паралельних. Завдяки желобкам на дні сковороди їжа менше контактує як із самою поверхнею посуду, так і з використовуваною при смаженні олією, яка збирається між заглиблень. Така особливість конструкції сковороди забезпечує своєрідну решітчасту текстуру на готових продуктах, апетитну хрустку скоринку і збереження корисних властивостей їжі.

РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з кованого алюмінію з товщиною стінок 4,0 мм, дана сковорода нагрівається швидко і максимально рівномірно. Це значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванні продуктів.

ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА З ПОКРИТТЯМ SOFT-TOUCH

Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту, що володіє м'яким і дуже приємним на дотик покриттям soft-touch. Крім естетичного задоволення, така ручка є також дуже практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть з вологих долонь.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Спеціальний сталевий індукційний диск донної частини сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні і склокерамічні. Високі борти класичної форми, товстостінна конструкція та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і томління всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню.

Серія

Badian

Тип

Сковороди

Діаметр, см

24

Висота стінки, см

5

Призначення

Гриль

Матеріал

Кований алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт з покриттям Soft-touch

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні