Код: 6616216 Сковорода RINGEL IQ Be Brave 26 см

  • Артикул: RG-1141-26
  • Сковорода Be Brave
  • Діаметр: 26 см
  • Висота борту: 5.5 см
  • Товщина стінки: 3.5 мм
  • Матеріал: кований алюміній
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: -

Серія Be Brave від RINGEL IQ це посуд, виготовлений з високоякісного кованого алюмінію з антипригарним покриттям Xylan від Whitford. Таке покриття забезпечує інтенсивне використання посуду.

У цю серію входять стандартні сковорідки діаметром 20, 24, 26, 28 cм без кришок.

Відмінною рисою даної серії є зручна ручка, що не нагрівається, з термостійкого бакеліту. Додаткове покриття soft-touch забезпечує антиковзання під час готування навіть з мокрими руками.

Антидеформаційний індукційний диск на дні сковороди забезпечує можливість використання їх на індукційних плитах. Кований алюміній, товщиною 3,5 мм, з якого виготовлений посуд серії Be Brave забезпечує рівномірний розподіл і утримання тепла для швидкої готування їжі.

Покриття Xylan від Whitford використане при виробництві посуду RINGEL IQ дозволяє мити її в посудомийній машині.

Сковорідка стандартна

Сковорода Be Brave від RINGEL IQ - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена ​​з литого алюмінію, сковорода є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням, а довговічне антипригарне покриття Xylan від Whitford дозволяє користуватися практично будь-якими аксесуарами, зокрема з металу.

РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з кованого алюмінію з товщиною стінок 3,5 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.

ЗРУЧНА РУЧКА З ТЕРМОСТІЙКОГО БАКЕЛІТУ

Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з термостійкого бакеліту із силіконовими вставками, яка має додаткове покриття soft-touch. Завдяки такій ручці сковорідки Be Brave від RINGEL IQ можна брати навіть мокрими руками.

АНТИПРИГАРНЕ ПОКРИТТЯ ВІД Whitford

На сковорідках Be Brave від RINGEL IQ застосовується сучасне антипригарне покриття Xylan від відомого розробника Whitford. Дане покриття забезпечує не лише якісне приготування страв з мінімальною кількістю олії, а й легкість у догляді за посудом після приготування. Зносостійкість даного антипригарного покриття дозволяє мити сковорідки в посудомийній машині.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Високі борти класичної форми, товстостінна конструкція і надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаженя і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню. Стандартні розміри дозволяють легко підібрати кришку для даної сковороди. 

Серія

Be Brave

Тип

Сковороди

Діаметр, см

26

Висота стінки, см

5.5

Призначення

Класична

Матеріал

Кований алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт з покриттям Soft-touch

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні