Код: 6361482 Сковорода RINGEL Koriander 26 см

  • Артикул: RG-1107-26
  • Сковорода Koriander
  • Діаметр: 26 см
  • Висота стінки: 5.5 см
  • Матеріал: кований алюміній
  • Наявність кришки: так
  • Зовнішній вигляд пакування може відрізнятися від фото

Гарантія: 14 днів

Колекція сковорідок Koriander виготовлена з високоякісного кованого алюмінію 3,2 мм, має надстійке антипригарне мармурове покриття Marble coating, яке є дуже зносостійким навіть при інтенсивному використанні. Вироби Koriander також мають зовнішнє антипригарне покриття - для легкого догляду.

ІНТЕГРОВАНА СИСТЕМА ДОЗУВАННЯ ОЛІЇ
В кожну сковороду RINGEL інтегрована перша в світі система дозування олії. Найменша поділка системи відповідає 5 мл олії, а більша – 10 мл олії. За допомогою цієї системи ви зможете легко та швидко приготувати водночас здорові та смачні страви з використання мінімуму жиру та з максимальним збереженням корисних речовин у страві.

РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ
Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з алюмінію з товщиною стінок 3,2 мм, ця сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.

ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА
Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту. Крім естетичного задоволення, така ручка є також дуже практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть з вологих долонь за рахунок покриття soft-touch.

ВИСОКІ БОРТИКИ
Високі борти сковорідок у поєднанні з відмінними властивостями покриття дають можливість готувати навіть найскладніші страви

НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ
Надміцне та довговічне мармурове антипригарне покриття MARBLE перетворює цю сковороду в дуже надійний і довговічний виріб. Антипригарне покриття не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ
Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі прямі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню.

RINGEL - бренд високоякісного посуду та аксесуарів для здорової смачної їжі!

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології і актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді та приборах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого та лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній кухні.

Серія

Koriander

Тип

Сковороди

Діаметр, см

26

Висота стінки, см

5.5

Призначення

Класична

Матеріал

Кований алюміній

Матеріал кришки

Жаростійке скло

Матеріал ручок

Бакеліт з покриттям Soft-touch

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні