Код: 6379590 Сковорода RINGEL Pepper 26 см

  • Артикул: RG-1116-26
  • Сковорода Pepper
  • Діаметр: 26 см
  • Матеріал: кований алюміній
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: -

RINGEL - бренд якісного посуду та аксесуарів для кухні

Торгова марка RINGEL - приклад кращого досвіду європейських виробників посуду і вміння забезпечити максимум якості за прийнятною ціною. Посуд від бренду RINGEL - ідеальний помічник на вашій кухні, щодня буде надихати вас на справжні кулінарні шедеври!

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції в сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачеві найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд всього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

Торгова марка RINGEL вперше представляє в Україні свої колекції посуду, першовідкривачами є серії сковорідок Canella і Chili.

Сковороди колекції Pepper виготовлені з високоякісного кованого алюмінію з товщиною стінки 3,2 мм, покритого надійним і стійким багатошаровим антипригарним покриттям, яке не містить PFOA (перфтороктанової кислоти). Cуперстійке антипригарне покриття Aerolite призначене для інтенсивного використання, на ньому з легкістю можна використовувати металеві аксесуари. Комфортна ручка виконана з термостійкого бакеліту з покриттям soft-touch.

Відмінною особливістю колекції Pepper є малюнок на дні сковороди, нанесений для дозування олії під час приготування. Це дозволяє готувати будь-які страви з максимальним комфортом, економією і користю для здоров'я, адже Ви можете значно скоротити витрати олії і жиру під час смаження. Крім того, миття посуду з антипригарним покриттям надзвичайно легке і не вимагає миючого засобу. До речі, сковороди серії Pepper відмінно почувають себе в посудомийних машинах і можуть бути застосовані для приготування їжі на індукційних плитах.

Серія

Pepper

Тип

Сковороди

Діаметр, см

26

Висота стінки, см

5.5

Призначення

Класична

Матеріал

Кований алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт з покриттям Soft-touch

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні