Код: 6404293 Сковорода RINGEL Safran 20 см

  • Артикул: RG-1114-20
  • Сковорода Safran
  • Діаметр: 20 см
  • Матеріал: алюміній
  • Наявність кришки: немає

Гарантія: -

Сковорода Ringel Safran - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена з високоякісного алюмінію, дана сковорода є легким і міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. Довговічне антипригарне покриття SILVER POWDER має в 1,8 рази вищу зносостійкість порівняно зі звичайним 2-х шаровим покриттям.

РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з алюмінію з товщиною стінок 3,2 мм, дана сковорода нагрівається швидко і максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.

ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА

Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту. Крім естетичного задоволення, така ручка є також дуже практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть із вологих долонь.

НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ

Застосування в антипригарному покритті новітніх матеріалів і сучасного технологічного процесу виготовлення перетворює цю сковороду в надійний і довговічний виріб, якому не страшні тривалі і часті цикли приготування їжі і миття. Антипригарне покриття SILVER POWDER не містить PFOA (перфтороктанової кислоти).

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні і склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке і легке в щоденному догляді. Високі прямі борти класичної форми і надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню.

RINGEL поєднав кращий досвід, сучасні технології та актуальні тенденції у сфері виготовлення металевого посуду. Саме тому ми сміливо заявляємо, що наші вироби дарують споживачу найкраще поєднання ціни та якості за умови, що якість завжди була, є і буде на першому місці.

Асортимент продукції бренду RINGEL повністю задовольняє потреби в посуді і приладах найвимогливішої господині. До того ж, зовнішній вигляд усього посуду ТМ RINGEL витриманий в універсальній концепції стриманого і лаконічного дизайну, дозволяє самостійно комбінувати поєднання посуду на кожній окремій кухні.

RINGEL - залізний характер, блискучий смак!
 

Серія

Safran

Тип

Сковороди

Діаметр, см

20

Призначення

Класична

Матеріал

Алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні