Код: 6481964 Сковорода RINGEL Turmeric 22 см

  • Артикул: RG-1128-22
  • Сковорода Turmeric
  • Діаметр: 22 см
  • Висота стінки: 4.5 см
  • Матеріал: кований алюміній
  • Наявність кришки: немає
  • Зовнішній вигляд пакування може відрізнятися від фото

Гарантія: -

Серія сковорідок TURMERIC від Ringel - універсальний інструмент для приготування і розігрівання найрізноманітнішої їжі. Виготовлена ​​з високоякісного кованого алюмінію, дана сковорода є міцним посудом зі швидким і рівномірним нагріванням. Стійке антипригарне покриття Megastone забезпечить можливість готувати страви з використанням мінімальної кількості олії навіть з металевими речами.

РІВНОМІРНИЙ РОЗПОДІЛ ТЕПЛА ПО ПОВЕРХНІ

Завдяки ретельно продуманій конструкції корпусу, виготовленого з кованого алюмінію з товщиною стінок 3,2 мм, дана сковорода нагрівається швидко та максимально рівномірно, що значно полегшує і прискорює приготування їжі, а також перешкоджає пригорянню і нерівномірному просмажуванню продуктів.

ЗРУЧНА БАКЕЛІТОВА РУЧКА

Відмінній ергономіці даної сковороди сприяє зручна ручка з бакеліту. Крім естетичного задоволення, така ручка є також дуже практичним рішенням, адже вона захищає руки від опіків і не вислизає навіть з вологих долонь за рахунок покриття softtouch.

НІМЕЦЬКА ЯКІСТЬ АНТИПРИГАРНОГО ПОКРИТТЯ

Застосування в антипригарному покритті Megastone новітніх матеріалів і сучасного технологічного процесу виготовлення перетворює цю сковороду в надійний і довговічний виріб. Покриття Megastone у 3 рази стійкіше до подряпин і абразивних матеріалів ніж 3-шарове покриття і у 2 рази більша зносостійкість. Антипригарне покриття не містить PFOA (перфтороктанової кислоти) і є безпечним для здоров'я.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ І ПРАКТИЧНІСТЬ НА КОЖЕН ДЕНЬ

Спеціальний сталевий індукційний диск у донній частині сковороди дає можливість її використання на всіх видах плит, включаючи індукційні, інфрачервоні та склокерамічні. Зовнішнє матове силіконове покриття стійке та легке в щоденному догляді. Високі борти класичної форми та надійне антипригарне покриття даної сковороди максимально розширюють сфери її застосування: це смаження і тушкування всіляких м'ясних продуктів і овочів, а також розігрівання їжі з використанням мінімальної кількості олії, що сприяє здоровому харчуванню. 

Серія

Turmeric

Тип

Сковороди

Діаметр, см

22

Висота стінки, см

4.5

Призначення

Класична

Матеріал

Кований алюміній

Матеріал кришки

Немає

Матеріал ручок

Бакеліт з покриттям Soft-touch

Антипригарне покриття

Так

Тип джерела тепла

Газова плита

Електрична плита

Галогенна / Склокерамічна плита

Індукційна плита

Можна мити в посудомийній машині

Так

З'ємна ручка

Ні