Код: 6722267 Смарт годинник Samsung Galaxy Watch 4 small 40mm (SM-R860NZKASEK) Black

  • Артикул: SM-R860NZKASEK
  • 1.2" (396 x 396) Super AMOLED
  • Exynos W920 (1.18 ГГц)
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.0

Гарантія: 12 місяців

Пристрій, який знає вас краще за всіх
Щоб стати краще - потрібно пізнати себе. Саме тому Samsung розробили абсолютно новий Galaxy Watch 4, який стане відмінним супутником на шляху до самовдосконалення.

Ваш персональний тренер
Відстежуйте свій прогрес у фітнесі за допомогою першого Galaxy Watch, який вміє аналізувати склад тіла. Дізнайтеся, яка кількість жиру, скелетних м'язів, води міститься у вашому організмі та інші дані, які допоможуть досягти поставлених цілей. Датчик Samsung BioActive і найшвидший процесор є інноваційними рішеннями для нового Galaxy Watch.

Додайте ще більше мотивації - тренуйтеся разом з друзями
Насолоджуйтесь своїм прогресом разом з друзями та сім'єю за допомогою Galaxy Watch 4. Відстежуйте кількість пройдених кроків і порівнюйте з результатом друзів у режимі реального часу. Отримуйте пам'ятні значки та бали в Групових змаганнях - зробіть свої тренування цікавішими, більш мотивуючими й інтерактивними.

Усі дані про стан вашого серця
Зустрічайте новий датчик Samsung BioActive, який здатний виміряти ЕКГ і артеріальний тиск у режимі реального часу. Після початкового калібрування датчик з легкістю визначає ваш кров'яний тиск. Ви також можете перевірити наявність відхилень у частоті та ритмі серцебиття за допомогою функції ЕКГ і зберегти дані на своєму смартфоні.

Найдокладніший аналіз якості сну на Galaxy Watch
Спеціальний трекер фіксує і детально аналізує фази вашого сну. Покращений алгоритм вимірювання дозволить вам перевірити рівень кисню в крові та характер хропіння (якщо він у вас є). Додатково ви отримаєте докладні рекомендації від Національного фонду сну для поліпшення його якості та тривалості.

Стильний і лаконічний
Galaxy Watch 4 відрізняється лаконічним дизайном і міцним алюмінієвим корпусом. Він відмінно доповнить будь-який образ і стиль і забезпечать широку функціональність для виконання ваших тренувань і повсякденних завдань.

Новий день - новий циферблат
Вибирайте між аналоговими та цифровими циферблатами з різноманітними фонами, шрифтами та кольорами з урахуванням вашого смаку, погоди або подій дня. Додайте яскравості своїм циферблатам за допомогою AR Emoji і висловіть свій неповторний стиль. Анімована графіка відобразить те, чим ви займаєтеся в даний момент, наприклад, бігаєте або слухаєте музику. 

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.0

Діагональ дисплея

1.2"

Роздільна здатність дисплея

396 x 396 (Super AMOLED)

Сумісність з ОС

iOS

Android 6.0 і новіше

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час роботи

До 40 годин

Процесор

Exynos W920 (1.18 ГГц)

Оперативна пам'ять

1.5 ГБ

Вбудована пам'ять

16 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Бездротові комунікації: Beidou, Bluetooth, Galileo, Glonass, NFC, Wi-Fi

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Колір корпусу

Чорний

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

40.4 x 39.3 x 9.8

Вага

25.9 г