Код: 6900497 Смарт годинник Samsung Galaxy Watch 6 44mm Black (SM-R940NZKASEK)

  • Артикул: SM-R940NZKASEK
  • 1.5" (480 x 480) Super AMOLED
  • Exynos W930 (1.4 ГГц)
  • Сумісність: Android
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.3

Гарантія: 12 місяців

Більший екран. Тонша рамка
Отримуйте ще більше інформації з першого погляду на збільшеному на 20% дисплеї. Зменшений до 30% чорний край звільняє місце для найбільшого екрана Galaxy Watch і дає більше простору для самовираження за допомогою циферблатів, які можна налаштувати.

Заміна ремінця одним натисканням на кнопку
Натисніть кнопку від'єднання ремінця, щоб легко від'єднати ремінці годинника. Поміняйте їх місцями, щоб перейти від тренувального до прогулянкового стилю одним дотиком. Напрямна для ремінця дає змогу легко вирівняти його, а під час повторного закріплення лунає приємне клацання.

Стійке до подряпин скло Sapphire
Не боїться ні дощу, ні сонця. Довговічний і зносостійкий дисплей виготовлений з надміцного сапфірового годинникового скла. Годинник відповідає вимогам стандартів IP68 і 5ATM і готовий супроводжувати вас у будь-яких пригодах.

Вдалий день починається з хорошого сну
Проаналізуйте свій сон, щоб добре почуватися вдень. Одягніть Galaxy Watch6 на ніч і відстежуйте фази сну, вимірюйте показник і стабільність сну. Тепер ви можете отримувати рекомендації щодо сну безпосередньо в годиннику.

Функція кардіомоніторингу, яка стежить за станом вашого здоров'я
Завдяки функції кардіомоніторингу ви можете менше турбуватися про стан свого здоров'я і зосередитися на повсякденних справах. Коли ви носите Galaxy Watch6, вбудований датчик ФПГ періодично вимірює пульс і серцевий ритм і попереджає про надто високий або надто низький пульс. Також він сповіщає про порушення серцевого ритму та пропонує зробити ECG для отримання детальнішої інформації.

Моніторинг фізичної активності - відстежуйте поліпшення своєї фізичної форми
Записуйте всі досягнення і переглядайте показники в динаміці за допомогою Galaxy Watch6. Відстежуйте свої рухи протягом понад 90 тренувань (плавання, йога тощо) та створюйте власні тренування. Забули натиснути "Пуск"? Ви не загубите цінні дані, оскільки годинник розпізнає певні тренування, зокрема біг, спортивну ходьбу та катання на велосипеді, і автоматично починає запис.

Налаштуйте індивідуальний діапазон пульсу, щоб задати інтенсивність тренувань
Налаштуйте індивідуальний діапазон пульсу. Або просто починайте пробіжку та Galaxy Watch6 виміряє ваш пульс і оптимізує діапазон з урахуванням вашої фізичної форми. Коли ваш пульс увійде в межі заданого діапазону, ви отримаєте сповіщення і зможете продовжити пробіжку або інше тренування в потрібному темпі.

Samsung Wallet на вашому годиннику
З Samsung Wallet вам більше не доведеться гарячково шукати готівку або карти в своїх кишенях, або сумці. Платіть, не виймаючи смартфон. Досить просто піднести годинник до терміналу або торкнутися його екрана.

Використовуйте годинник для дистанційної фотозйомки за допомогою Galaxy Flip5
Під'єднайте годинник до Galaxy Flip5, щоб фотографувати себе під час тренувань зблизька або на відстані. Режим Flex і контролер камери Galaxy Flip5 дають змогу за допомогою годинника перемикатися між фото- і відеозйомкою, а також збільшувати або зменшувати масштаб. Щоб зробити знімок, натисніть кнопку затвора на годиннику.

Покажіть свій стиль

Налаштуйте Galaxy Watch6 відповідно до власних уподобань. Виберіть відповідний стиль і матеріал ремінця. Також можна вибрати для циферблата дизайн, колір, додаткові функції або навіть фотографії домашнього улюбленця. Не стримуйте свою фантазію.  

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.3

Діагональ дисплея

1.5"

Роздільна здатність дисплея

480 x 480 (Super AMOLED)

Сумісність з ОС

Android

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час роботи

До 40 годин

Процесор

Exynos W930 (1.4 ГГц)

Оперативна пам'ять

2 Гб

Вбудована пам'ять

16 Гб

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Фітнес трекер

Прослуховування музики

Відстеження сну

Розумний будильник

Відстеження часу активності

Відстеження швидкості руху

Прорахунок пройденої відстані

Відстеження локації

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Ні

Колір корпусу

Чорний

Колір ремінця

Чорний

Розміри, мм

42.8 x 44.4 x 9

Вага

33 г