Код: 6900494 Смарт годинник Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm Silver (SM-R960NZSASEK)

  • Артикул: SM-R960NZSASEK
  • 1.5" (480 x 480) Super AMOLED
  • Exynos W930 (1.4 ГГц)
  • Сумісність: Android
  • Інтерфейс: Bluetooth 5.3

Гарантія: 12 місяців

Більший екран. Тонший безель
Насолоджуйтеся вдосконаленими візуальними ефектами та чіткою анімованою графікою на збільшеному на 30% дисплеї. Ідеальне співвідношення розмірів дисплея і розмірів дисплея і безеля, який став на 15% тоншим. Тепер на екрані є більше місця для відображення інформації і виконання дій.

Оцініть вдосконалений поворотний безель
Класичний стиль, непідвладний часу. Тонкий поворотний безель Galaxy Watch6 Classic у культовому стилі годинника для дайвінгу переносить історію в майбутнє і забезпечує наочну взаємодію з екраном завдяки плавному прокручуванню. Круглий корпус годинника з вишуканої нержавіючої сталі притягує до себе погляд.

Сапфірове скло. Унікальна довговічність
Надзвичайна стійкість до повсякденного зношування. Сапфірове скло надійно захищає бездоганний класичний дисплей Galaxy Watch6 Classic. Годинник не боїться ніяких боїться ніяких пригод, оскільки покриття поверхні відповідає вимогам стандартів IP68 і 5ATM.

Без затримки переходьте з конференц-зали до тренажерної зали
Щоб змінити ремінець, достатньо просто натиснути на кнопку. Зручна напрямна допомагає встановити новий ремінець: злегка натисніть, поки не пролунає клацання. Без зусиль переходьте від роботи до тренування і навпаки.

Ефективно використовуйте кожну секунду завдяки більшій обчислювальній потужності
Удосконалений процесор Galaxy Watch6 Classic швидше виконує завдання. Продуктивно працюйте протягом усього дня завдяки на 18% вищій швидкодії ЦП і миттєвому запуску додатків.

Акумулятор працює цілий день разом із вами
Годинник може працювати до 40 годин на одному заряді та буде вашим надійним помічником у повсякденних справах. Закінчується заряд? Заряджайте акумулятор до 45% усього за 30 хвилин і будьте готові до будь-яких випробувань.

Samsung Wallet завжди під рукою
Отримуйте доступ до Samsung Wallet безпосередньо з годинника Galaxy Watch6 Classic. Розплачуйтеся на касі, купуйте квитки в громадському транспорті, скануйте членські картки тощо. Також можна зберегти в додатку додатку посвідчення особи, квитки та електронні ключі, щоб не носити їх у кишені.

Представляємо нашу найдосконалішу функцію відстеження сну
Отримуйте детальний аналіз сну та кваліфіковані рекомендації щодо поліпшення його якості. Функція "Рекомендації для сну" в годиннику Galaxy Watch6 Classic допоможе вам оптимізувати режим сну. Щоб не знімати годинник на ніч, використовуйте ремінець Fabric Band, який не муляє руку. Переведіть годинник у режим сну, щоб активувати невидимий ІЧ-світлодіод датчика ФПГ, приглушити яскравість дисплея і вимкнути звук сповіщень.

Функція кардіомоніторингу, яка стежить за станом вашого здоров'я
Завдяки функції кардіомоніторингу ви можете менше турбуватися про стан свого здоров'я і зосередитися на повсякденних справах. Коли ви носите Galaxy Watch6 Classic, вбудований датчик ФПГ періодично вимірює пульс і серцевий ритм і попереджає про надто високий або надто низький пульс. Також він сповіщає про порушення серцевого ритму та пропонує зробити ECG для отримання детальнішої інформації.

Функції безпеки, які рятують життя

Годинник помітить, якщо ви впадете, і надішле сигнал SOS, якщо вам потрібна допомога. Коли прибуде допомога, ви зможете швидко відкрити медичні дані одним дотиком до заблокованого екрана.  

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 5.3

Діагональ дисплея

1.5"

Роздільна здатність дисплея

480 x 480 (Super AMOLED)

Сумісність з ОС

Android

Дисплей

Сенсорний

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Світлове сповіщення

Час роботи

До 40 годин

Процесор

Exynos W930 (1.4 ГГц)

Оперативна пам'ять

2 Гб

Вбудована пам'ять

16 Гб

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Так

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Особливості

Фітнес трекер

Прослуховування музики

Відстеження сну

Розумний будильник

Відстеження часу активності

Відстеження швидкості руху

Прорахунок пройденої відстані

Відстеження локації

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Ні

Колір корпусу

Сірий

Колір ремінця

Сірий

Розміри, мм

46.5 x 46.5 x 10.9

Вага

59 г