Код: 6464159 Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Active (SM-R500NZSASEK) Silver

  • Артикул: SM-R500NZSASEK
  • 1.1" (360 x 360) Super AMOLED
  • Samsung Exynos 9110 (1.5 ГГц)
  • Сумісність: Android і iOS
  • Інтерфейс: Bluetooth 4.2

Гарантія: 12 місяців

 Смарт-годинник Samsung Galaxy Watch Active

Ваш новий рівень функціональних можливостей

Нові можливості
Зустрічайте оновлену генерацію Samsung Galaxy Watch Active. Цей унікальний фітнес-годинник не тільки збирає дані про вашу активність та систематизує їх, він дає корисні поради, щоб ви завжди залишалися лідером.

Дизайн для активних користувачів
Годинник Samsung Galaxy Watch Active - це сучасний гаджет, укладений у гармонійний спортивний корпус. Плануєте відвідати вечірку або конференцію? Великий вибір ремінців різних кольорів допоможе вам легко змінити стиль та імідж залежно від настрою або дрес-коду.

Проста лаконічна краса
Маючи в запасі різні візуальні варіанти, циферблат Samsung Galaxy Watch Active налаштовується на ваш ритм, щоб відповідати стилю і функціональним потребам. Яку б ви не ставили мету перед собою, смарт-годинник Samsung допоможе її досягти.

Завжди залишайтеся у формі
Годинник Samsung Galaxy Watch Active мотивує вас підтримувати форму. Режим «Денна активність» допоможе вам досягати намічених цілей: не сидіть, рухайтеся, будьте активними. Вдосконалені високочутливі сенсори руху автоматично виконують виміри і відстежують сім різних типів активності, щоб надати вам точну інформацію про ваші денні фізичні навантаження. У годиннику встановлено датчик GPS. Ступінь його водозахисту становить 5ATM.

Керуйте рівнем стресу
Інтегрований датчик серцебиття відстежує ваш серцевий ритм і, у разі виявлення аномальних відхилень, відправляє вам повідомлення. Годинник Samsung Galaxy Watch Active визначає рівень вашого стресу і запропонує зробити дихальні вправи на розслаблення. Спостерігайте за рівнем стресу до і після розслабляючого дихання.

Слідкуйте за здоров'ям
Додаток Samsung Health допоможе вам здійснювати постійний контроль за своїм самопочуттям. Переглядайте дані про стан вашого здоров'я на дисплеї годинника, користуйтеся великою кількістю інструментів, щоб керувати не тільки своєю фізичною активністю, а й загальним самопочуттям.

Не переривайте спілкування
Завжди залишайтеся на зв'язку. Надсилайте смайлики, текстові або голосові повідомлення за допомогою Galaxy Watch Active, навіть коли ваш телефон знаходиться на підзарядці.

Передові технології заряду
Інноваційна технологія бездротової зарядки Wireless Power Share допоможе швидко поповнити заряд пристрою. Galaxy Watch Active відстежує вашу активність до 45 годин без підзарядки.

 

 

 

 

 

Роздільна здатність дисплея

360 x 360

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 4.2

Діагональ дисплея

1.1"

Сумісність з ОС

iOS

Android 4.2

Спосіб оповіщення

Вібрація

Звуковий сигнал

Процесор

Samsung Exynos 9110

Оперативна пам'ять

750 МБ

Вбудована пам'ять

4 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Ні

Оснащення

GPS

Пульсометр

Крокомір

Акселерометр

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Вага

25 г