Код: 6417205 Смарт годинник Samsung Galaxy Watch SM-R800NZSASEK 46мм Silver

  • Артикул: SM-R800NZSASEK
  • Samsung Watch
  • Сумісність: Android 5.0
  • Інтерфейс: Bluetooth 4.2
  • Водонепроникність: є

Гарантія: 12 місяців

 Залишайтеся на зв'язку довше. Гармонійне поєднання функціональних можливостей «розумних» годин і природного відчуття традиційних аналогових годин. Galaxy Watch з'єднує вас із навколишнім світом.

Дизайн
Новий вимір автентичності
Налаштуйте свій Galaxy Watch так, щоб він відповідав вашому способу життя з автентичністю, яку ви зможете споглядати завдяки різним циферблатам годин, а також ефекту глибини і підсвічування. Круглий циферблат, затінення стрілки годинника і цокаючий звук створюють відчуття ніби це справжній годинник.

Ваш годинник, ваш вибір
Висловіть себе за допомогою свого Galaxy Watch. Оберіть для себе розмір корпусу і колір 42 мм (Midnight Black, Rose Gold) або 46 мм (Silver). Потім оберіть один із безлічі циферблатів, щоб ваш «розумний» годинник відповідав вашому способу життя.

Продемонструйте свій стиль
Зробіть свій Galaxy Watch несхожим на інші годинники, підібравши для нього оригінальний ремінець. Підберіть ремінець під свій наряд або настрій, перш ніж вийти на вулицю. Ви можете взяти легкий силіконовий ремінець або ж свій власний - Galaxy Watch сумісний з ремінцями 20 мм і 22 мм для моделей на 42 мм і 46 мм, відповідно.

Завжди ввімкнений циферблат
Щоб подивитися час на Galaxy Watch не потрібно натискати кнопку або повертати безель. Налаштуйте sAMOLED дисплей так, щоб він завжди показував час, чи то вдень чи вночі.

Тепер ваша музика завжди з вами
З Galaxy Watch ваша музика буде завжди подорожувати з вами, куди б Ви не йшли. 4 ГБ вбудованої пам'яті і під'єднання до бездротових навушників звільняють вас необхідності брати з собою телефон, коли ви виходите на пробіжку.

Тривалий час автономної роботи
Дайте своєму зарядному пристрою відпочити кілька ночей. З годинником Galaxy Watch ви можете управляти викликами, музикою та іншим протягом тривалого часу завдяки підвищеній ємності акумулятора

Відстежуйте свої досягнення
Ваш персональний тренер Galaxy Watch дозволяє більше зосередитися на вправах і витрачати менше часу на планування. Ваш годинник може вимірювати серцевий ритм і відстежувати шість показників під час тренування. Оберіть більше, щоб відстежувати до 39+ показників при переході від однієї вправи до іншої.

Відстежуйте стан свого здоров'я
З додатком Samsung Health ви можете розширити існуючі функції Galaxy Watch, щоб відстежувати і реєструвати стан свого здоров'я ще більш детально, включаючи серцевий ритм і кількість калорій.

Відпочиньте і розслабтеся, щоб набратися нових сил
Дізнайтеся про те, як ви спали вночі, щоб відчувати себе краще на наступний день. Galaxy Watch відстежує якість сну, створюючи журнал, що включає 4 етапи сну. Він також контролює ваш рівень стресу, щоб допомогти вам знизити його за допомогою керованого дихання.

Велика кількість додатків
Ознайомтеся з великим вибором додатків для вашого Galaxy Watch і виберіть той, який вам потрібнен. Усе більша кількість постачальників контенту створює багато можливостей для вибору.

 

Ідіть тільки вперед
Galaxy Watch оснащений функцією GPS, щоб ви завжди знали, де ви знаходитеся і куди йдете. А вбудований висотомір і барометр допоможуть вам, коли ви захочете зійти з второваної доріжки.

Створений, щоб бути витривалим
Носіть свій Galaxy Watch під час дощу або в інших складних умовах. Водонепроникний корпус 5 АТМ, захищений по військовому стандарту дозволяє вам бути більш активними на відкритому повітрі.

Під'єднання до IoT-пристроїв
Грунтуючись на ваших режимах сну й активності, Galaxy Watch керує вашою побутовою технікою, щоб спростити вам життя. Функція Home IoT дозволяє управляти іншими приладами, такими як телевізор, робот-пилосос і кондиціонер. Використовуйте персональний набір команд для виконання декількох дій одночасно.

 

 

 

Роздільна здатність дисплея

360 x 360

Інтерфейс з'єднання

Bluetooth 4.2

Діагональ дисплея

1.2"

Сумісність з ОС

Android 5.0 і новіше

Дисплей

Кольоровий

Спосіб оповіщення

Вібрація

Час автономної роботи

1-7 днів

Процесор

Двохядерний Exynos 9110 1.15 ГГц

Оперативна пам'ять

768 МБ

Вбудована пам'ять

4 ГБ

Керування музикою

Так

Керування фотокамерою смартфона

Ні

Додаткові функції і можливості

Водонепроникність: до 10 атм (до 100 м)

Оснащення

Крокомір

Акселерометр

Захист від вологи

Так

Захист від ударів

Так

Знімний ремінець

Так

Вага

63 г