Код: 6951734 Смартфон Samsung Galaxy A15 LTE 4/128Gb ZYD Yellow

  • Артикул: SM-A155FZYDEUC
  • 6.5" (2340 x 1080) SUPER AMOLED
  • MediaTek Helio G99 (2.2 + 2 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 50 Мп + 5 Мп + 2 Мп / 13 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, LTE, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

Надзвичайно яскравий дисплей

6,5-дюймовий Super AMOLED-дисплей Galaxy A15 вирізняється неперевершеною чіткістю навіть під прямими сонячними променями завдяки технології Vision Booster, плавною прокруткою з покращеною частотою оновлення 90 Гц, підвищеною яскравістю до 800 ніт і відчуттям комфорту протягом усього дня зі зниженим рівнем синього світла завдяки Eye Comfort Shield..

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. **Розмір екрана по діагоналі становить 6,5" у повному прямокутнику та 6,3" з урахуванням заокруглених кутів. Фактична площа перегляду менша через заокруглені кути та виріз для камери. ***800 ніт у режимі високої яскравості HBM (High Brightness Mode). **** Дисплей Galaxy A15 (SM-A155) отримав сертифікат SGS про безпеку для очей, що підтверджує його здатність зменшувати шкідливий вплив синього світла.

Збалансована елегантність

Створений для того, щоб досягнути мети. Galaxy A15 демонструє свою вишукану естетику завдяки зручній рамці, глянцевій задній панелі та лаконічному розташуванню камер. Доступний у синьо-чорному, блакитному та жовтому кольорах.

*Доступність кольорів може залежати від країни, регіону або оператора.

Створіть свій знімок за допомогою декількох камер

Підберіть об'єктив. Знайдіть потрібний ракурс

Розкрийте власний світ і не зупиняйтесь. Galaxy A15 оснащений 50-мегапіксельною основною камерою для створення шедеврів, 5-мегапіксельною ультраширококутною і 2-мегапіксельною макрокамерою для зйомки пейзажів і крупних планів, а також 13-мегапіксельною фронтальною камерою для створення селфі, щоб оновити ваш профіль у соцмережах.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою.

Отримайте максимум користі від кращої продуктивності

Восьмиядерний процесор гарантує потужну продуктивність, а обсяг пам'яті та можливості зберігання даних дозволять вам завжди мати під рукою всі необхідні файли.

*Доступний обсяг пам'яті/сховища можуть відрізнятися залежно від країни, регіону або оператора. **Доступний обсяг пам'яті/сховища залежить від попередньо встановленого програмного забезпечення.

Заряджайтеся з надшвидкою зарядкою

Залишайтеся завжди напоготові завдяки місткому акумулятору на 5000 мАгод (типово), який заряджається за допомогою Super Fast Charging, щоб ви могли знову вирушити в дорогу.

*Фактичний інтерфейс може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстративною метою. **Блок живлення для надшвидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. ***Типове значення, протестоване в умовах сторонньої лабораторії. Типове значення - це розрахункове середнє значення з урахуванням відхилення місткості акумуляторів, протестованих відповідно до стандарту IEC 61960. Номінальна місткість - 4,900 мАгод.

Залишайтесь у зоні комфорту із 2-денним акумулятором

Більше часу для продуктивної роботи завдяки акумулятору місткістю 5 000 мАгод (типово), якого вистачає на 2 дні та який швидко заряджається за допомогою Super Fast Charging.

*Фактичний інтерфейс може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстративною метою. **Блок живлення для надшвидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. ***Типове значення, протестоване в умовах сторонньої лабораторії. Типове значення - це розрахункове середнє значення, що враховує відхилення місткості акумулятора серед зразків акумуляторів, протестованих за стандартом IEC 61960. Номінальна місткість - 4 900 мАгод.

Довіряйте Samsung Knox Vault

Сховище Samsung Knox Vault, сертифіковане за стандартом EAL5+, призначене для захисту ваших конфіденційних даних, таких як PIN-коди, паролі та безпекові шаблони, в окремому захищеному сховищі, аби вберегти ваші дані від програмних і апаратних загроз, пов'язаних з напругою, збоями в роботі, високою температурою і випромінюванням.

*EAL: Evaluation Assurance Level (CC, Common Criteria) **Функції безпеки або апаратна/програмна архітектура Samsung Knox Vault на смартфонах Samsung Galaxy серії A можуть відрізнятися від функцій безпеки на флагманських пристроях Samsung Galaxy, включаючи смартфони серій S, Foldables, S FE і планшети серії Tab S, випущені з 2021 року та пізніше. ***Доступність Samsung Knox Vault може відрізнятися залежно від моделі пристрою.

Ваші пристрої будуть актуальними ще довго

Завдяки оновленню операційної системи до 4 поколінь і 5-річному обслуговуванню системи безпеки ваш Galaxy A15 довше залишатиметься актуальним.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. **Зазначені вище політики оновлення ОС та оновлення безпеки можуть бути змінені.

Розблокування за допомогою відбитка пальця

Подвійна перевірка за допомогою бічного датчика відбитків пальців гарантує, що ваша конфіденційність під надійною охороною.

Можливості Samsung Galaxy

Smart Switch

Незалежно від того, чи у вас Galaxy, iOS або інший пристрій Android - ви можете легко перенести дані на новенький Galaxy.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. Фактичний інтерфейс може відрізнятися.

Quick Share

Обмін файлами, фотографіями та документами став швидшим і безпечнішим.

Можливості під'єднання

Підвищуйте свою продуктивність і творчість на пристроях Samsung Galaxy.

*Фактичний інтерфейс може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстративною метою. **Пристрої Samsung Galaxy, показані на зображенні, продаються окремо. ***Для отримання додаткової інформації про Smart Switch і Quick Share відвідайте цільові сторінки цих функцій на вебсайті Samsung.com.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,5

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

396

Частота оновлення екрана

90 Гц

Тип матриці

Super AMOLED

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

Процесор
Процесор

MediaTek Helio G99

Кількість ядер

8

Графічне ядро

Mali-G57 MC2

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 5 Мп + 2 Мп

Діафрагма

f/1.8 + f/2.2 + f/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Немає

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Додатково

Digital Zoom up to 10x

Фронтальна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Діафрагма

f/2.0

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Комунікації
NFC

Є

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Освітлення

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Час автономної роботи

Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (год.): До 19;

Час роботи в інтернеті (LTE) (год.): До 19;

Час відтворення відео (год.): До 20;

Час відтворення аудіо (год.): До 109;

Час розмови (4G LTE) (год.): До 51

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

160.1 x 76.8 x 8.4

Вага, г

200

Основний колір

Жовтий

Підбір за параметрами
Категорії