Код: 6951740 Смартфон Samsung Galaxy A25 5G 6/128Gb ZYD Yellow

  • Артикул: SM-A256BZYDEUC
  • 6.5" (2340 x 1080) SUPER AMOLED
  • Samsung Exynos 1280 (2.0 + 2.4 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп / 13 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

Покращений для блискучості

Він вражає. 6,5-дюймовий Super AMOLED-дисплей Galaxy A25 5G передає насичені кольори та деталі з яскравістю до 1000 ніт, а технологія Vision Booster покращує видимість на вулиці. Крім того, Eye Comfort Shield зменшує шкідливе синє світло, щоб ваші очі залишалися під захистом як удень, так і вночі.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. **Розмір екрана по діагоналі становить 6,5" у повному прямокутнику та 6,3" з урахуванням заокруглених кутів. Фактична площа перегляду менша через заокруглені кути та виріз для камери. ***1,000 ніт у режимі високої яскравості HBM (High Brightness Mode). **** Дисплей Galaxy A25 5G (SM-A256) отримав сертифікат безпеки для очей від компанії SGS, що підтверджує його здатність зменшувати шкідливий вплив синього світла.

Формула лаконічного дизайну

Galaxy A25 5G позбавлений зайвих компонентів і підкреслює свою дизайнерську сутність завдяки продуманому розташуванню камер, витонченому корпусу, унікальним візерункам і матовому покриттю. Доступний у синьо-чорному, блакитному та жовтому кольорах.

*Доступність кольорів може залежати від країни, регіону або оператора.

Декілька камер для кінематографічного життя

*OIS: оптична стабілізація зображення.

Стабільні відео, плавний рух

Ніщо не зіпсує вашу зйомку. OIS і VDIS стабілізують відео з дивовижною частотою дискретизації руху 500 Гц, щоб ви могли легко відтворити кінематографічний ефект під час руху або на нерівній поверхні.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. **VDIS: відеоцифрова стабілізація зображення.

50 Мп для професійних фото

Оснащений 50-мегапіксельною основною камерою, ваш пристрій готовий до зйомки зображень з високою роздільною здатністю за допомогою OIS.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою.

Оновлений для ваших потреб у селфі

Galaxy A25 5G робить селфі настільки чіткими та бездоганними завдяки покращеній фронтальній камері на 13 Мп.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою.

Швидкий, місткий і потужний

Отримайте максимум можливостей завдяки потужному процесору Exynos 1280, оперативній пам'яті 6 ГБ / 8 ГБ і 128 ГБ / 256 ГБ сховища з підтримкою додаткового 1 ТБ за допомогою карти пам'яті microSD - і все це в поєднанні зі швидкістю 5G.

*Потребує оптимального з'єднання 5G. Доступність мережі 5G і фактична швидкість можуть відрізнятися залежно від країни, регіону, оператора зв'язку та середовища користувача. **Вибір пам'яті/сховища та їх доступність залежать від країни, регіону або оператора. ***Доступний обсяг пам'яті/сховища залежить від попередньо встановленого програмного забезпечення. ****Картка MicroSD продається окремо.

Заряджайтеся з надшвидкою зарядкою

Будьте готові до будь-яких пригод завдяки місткому акумулятору на 5000 мАгод (типово), який заряджається за допомогою технології Super Fast Charging.

*Фактичний інтерфейс може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстративною метою. **Зарядний блок для надшвидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. ***Типове значення, протестоване в умовах сторонньої лабораторії. Типове значення - це розрахункове середнє значення з урахуванням відхилення місткості акумуляторів, протестованих відповідно до стандарту IEC 61960. Номінальна місткість - 4,905 мАгод.

Залишайтеся на зв’язку завдяки потужному акумулятору, що тримає заряд до 2-х днів

Більше часу для продуктивної роботи завдяки акумулятору місткістю 5 000 мАгод (типово), якого вистачає на 2 дні та який здатен швидко заряджатися за допомогою зарядки Super Fast Charging.

*Фактичний інтерфейс може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстративною метою. **Зарядний блок для надшвидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. ***Типове значення, протестоване в умовах сторонньої лабораторії. Типове значення - це розрахункове середнє значення, що враховує відхилення місткості акумулятора серед зразків акумуляторів, протестованих за стандартом IEC 61960. Номінальна місткість - 4 905 мАгод. ****Оцінено відповідно до профілю використання середньостатистичного/типового користувача. Незалежно оцінено UX Connect Research між 2023.11.30-2023.12.08 у Великобританії з попередніми версіями SM-A256 за стандартними налаштуваннями з використанням мереж Wi-Fi, LTE та 5G Sub6 (Не тестувалися в мережі 5G mmWave). Фактичний час роботи акумулятора залежить від мережевого середовища, використовуваних функцій і додатків, частоти дзвінків і повідомлень, кількості зарядок і багатьох інших факторів.

Широкі можливості використання

Оточіть себе музикою

Почуйте кожну ноту. Завдяки технології Dolby Atmos з ефектом занурення Galaxy A25 5G подарує чисте звучання вашим пісням і відеоконтенту.

*Dolby Atmos підтримується лише вбудованими динаміками, стереогарнітурою і динаміками BT. **Dolby Atmos доступний лише тоді, коли режим Dolby Atmos увімкнено в Налаштуваннях.

Більше причин почуватися в безпеці

Ваш пристрій - це ваш партнер. Завдяки 4 поколінням оновлень операційної системи та 5-річному обслуговуванню системи безпеки, ваш досвід роботи з Galaxy A25 5G залишається бездоганним.

*Зображення змодельоване з ілюстративною метою. **Зазначені вище політики оновлення ОС та оновлення безпеки можуть бути змінені.

Розблокування за допомогою відбитка пальця

Подвійна перевірка за допомогою бічного датчика відбитків пальців гарантує, що ваша конфіденційність під надійною охороною.

Відчуйте переваги Galaxy

Smart Switch

Незалежно від того, чи у вас Galaxy, iOS або інший пристрій Android - ви можете легко перенести дані на новенький Galaxy.

Швидкий спільний доступ

Обмін файлами, фотографіями та документами став швидшим і безпечнішим.

Конфіденційність і безпека

За допомогою Samsung Knox Vault ваші особисті дані, такі як паролі, PIN-коди та безпекові шаблони можна захистити в окремому приватному сховищі, яке допоможе виявити та захистити від загроз, пов'язаних з напругою, збоями, високою температурою і випромінюванням.

Можливості під'єднання

Підвищуйте свою продуктивність і творчість на пристроях Samsung Galaxy.

*Фактичний інтерфейс може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстративною метою. **Пристрої Samsung Galaxy, показані на зображенні, продаються окремо. ***Для отримання додаткової інформації про Smart Switch і Quick Share відвідайте цільові сторінки цих функцій на вебсайті Samsung.com. ****Функції безпеки або програмно-апаратна архітектура Samsung Knox Vault на смартфонах Samsung Galaxy серії A можуть відрізнятися від функцій безпеки на флагманських пристроях Samsung Galaxy, включаючи смартфони серій S, Foldables, S FE і планшети серії Tab S, випущені з 2021 року. *****Доступність Samsung Knox Vault може відрізнятися залежно від моделі пристрою.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

65

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

396

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Super AMOLED

Дизайн екрану

Безрамковий

Матеріал екрану

Corning Gorilla Glass

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Samsung Exynos 1280

Кількість ядер

8

10

Графічне ядро

Mali-G68 MP4

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 8 Мп + 2 Мп

Діафрагма

f/1.8 + f/2.2 + f/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

UHD 4K (3840 x 2160), @30fps

Фронтальна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Спалах

Немає

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

Bluetooth

5.3

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Геомагнітний датчик

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Час автономної роботи

Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) - до 19 годин

Час роботи в інтернеті (LTE) - до 19 годин

Час розмови (4G LTE) - до 38 годин

Час відтворення відео - до 21 години

Час відтворення аудіо - до 124 годин

Швидка зарядка

Немає

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Пластик

Розміри, мм

161.0 x 76.5 x 8.3

Вага, г

197

Основний колір

Жовтий

Підбір за параметрами
Категорії