Код: 6977960 Смартфон Samsung Galaxy M15 4/128Gb DBU Dark Blue

  • Артикул: SM-M156BDBUEUC
  • 6.5" (2340 x 1080) Super AMOLED
  • MediaTek Dimensity 6100 Plus (2.2 ГГц)
  • RAM 4 ГБ, ROM 128 ГБ
  • Камера: 50 Мп + 5 Мп + 2 Мп / 13 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

Новий погляд на якість зображення

6,5-дюймовий FHD+ Super AMOLED дисплей Galaxy M15 5G демонструє насичене та плавне зображення, яке залишається чітким навіть при яскравому сонячному світлі завдяки частоті оновлення до 90 Гц, яскравості 800 ніт і технології Vision Booster.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Розмір екрана становить 6,5", якщо вимірювати за діагоналлю повного прямокутника й 6,3" – з урахуванням заокруглення кутів. Фактична зона перегляду менша через заокруглені кути й отвір для камери. *** 800 ніт при HBM (режим високої яскравості). **** Екран Galaxy M15 5G (SM-M156) отримав сертифікат SGS щодо захисту очей, який підтверджує його здатність зменшувати шкідливий вплив синього світла.

Новий, стильний, лаконічний

Лаконічний корпус смартфона Galaxy M15 5G зі співвідношенням сторін 19,5:9 відрізняється оптимальною компактністю і зручністю тримання у руці. Тонкі рамки, лінійне розташування камер і глянцева задня кришка зі світловідбиваючими візерунками – ваш пристрій буде завжди в центрі уваги. Доступний у блакитному, темно-синьому та сірому кольорах.

* Доступність кольорів може різнитись залежно від країни, регіону або постачальника.

Фіксуйте моменти трьома камерами

Показані два пристрої Galaxy M15 5G: на одному видно задню кришку, на іншому – частково екран, а також 13 МП селфі-камеру. На пристрої, що демонструє розташування задньої камери, показано (у порядку зверху вниз) 5 МП ультраширококутну камеру, 50 МП ширококутну камеру та 2 МП макрокамеру.

Змінюйте перспективу

Galaxy M15 5G оснащений 50 МП ширококутною камерою для знімків професійного рівня, 5 МП ультраширококутною камерою і 2 МП макрокамерою для пейзажів і крупних планів, а також 13 МП селфі-камерою для селфі, якими хочеться поділитися.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою.

Заряджений і готовий до роботи

Ви завжди залишатиметесь у центрі подій завдяки потужній батареї ємністю 6 000 мА•год (типово) з технологією швидкої зарядки.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Настінний зарядний пристрій для швидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. *** Типове значення, протестоване в умовах незалежної лабораторії. Типове значення – це розрахункове середнє значення, що враховує відхилення ємності батарей серед зразків батарей, протестованих за стандартом IEC 61960. Номінальна ємність становить 5880 мА•год.

Потужність і швидкість 5G

Завдяки потужному восьмиядерному процесору Galaxy M15 5G підвищить вашу продуктивність і залишить час для перегляду фільмів на стримінгових сервісах, соцмереж й улюблених ігор.

* Вимагає оптимального з'єднання 5G. Фактична швидкість може різнитися залежно від країни, постачальника мережі й середовища користувача.

Співбесідник чутиме кожне ваше слово

Немає потреби підвищувати голос. Функція Voice Focus виокремить ваш голос з-поміж інших шумів і посилить його, щоб ваш співбесідник чітко чув вас по телефону за будь-яких умов.

* Інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. **Функція Voice Focus у моделі M15 5G підтримується лише в попередньо встановленому застосунку для голосових викликів Samsung Phone (не підтримує відеодзвінки). *** Послідовність дій для активації Voice Focus: здійсніть виклик – відкрийте панель швидкого доступу – оберіть Voice Focus для параметра «Режим мікрофона».

Довіртеся Samsung Knox Vault

Сертифіковане за стандартом EAL5+, рішення Samsung Knox Vault призначене для захисту конфіденційних даних, як-от PIN-коди, паролі та графічні ключі. Сховище стійке до зламу, захищає дані від програмних і апаратних загроз, пов'язаних із напругою, збоями, високою температурою і роботою лазерних пристроїв.

* Оціночний рівень довіри (ЗК, загальні критерії). ** Функції безпеки або програмно-апаратна архітектура Samsung Knox Vault на смартфонах Samsung Galaxy серії M можуть відрізнятися від функцій безпеки на флагманських пристроях Samsung Galaxy, включаючи смартфони серій S, Fold, Flip, S FE і планшети серії Tab S, випущені з 2021 року і пізніше. *** Доступність Samsung Knox Vault може змінюватися залежно від моделі пристрою.

Зберігайте актуальність ще довше

Завдяки оновленню операційної системи до 4 поколінь і підтримці системи безпеки протягом 5 років ваш Galaxy M15 5G залишатиметься актуальним на довгі роки.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Зазначені вище схеми оновлення ОС Й оновлення системи безпеки можуть бути змінені.

Захищений бічним датчиком відбитків пальців

Простий, але надійний спосіб розблокування. Бічний датчик відбитків пальців забезпечує найпростіший захист одним натисканням, а також дає доступ до налаштовуваних функцій подвійного натискання, включно зі швидким запуском камери або відкриттям іншого застосунку.

Лише ваші улюблені старі звички

Ми зберегли класику. Роз'єм для навушників 3,5 мм і роз'єм для карт пам'яті microSD до 1 ТБ все ще тут, щоб ви могли використовувати свої улюблені способи взаємодії.

* Карта пам'яті MicroSD продається окремо.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,5

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

396

Частота оновлення екрана

90 Гц

Тип матриці

Super AMOLED

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim (або microSD-карта)

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

MediaTek Dimensity 6100 Plus

Кількість ядер

8

Графічне ядро

Mali-G57 MC2

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

4 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 5 Мп + 2 Мп

Діафрагма

f/1.8 + f/2.2 + f/2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Немає

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Фронтальна камера
Роздільна здатність

13 Мп

Діафрагма

f/2.0

Спалах

Немає

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Запис відео

Full HD (1920 x 1080), 30fps

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Роз'єм 3.5 мм

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Геомагнітний датчик

Освітлення

Гіроскоп

Акумулятор
Ємність, мА*г

6000

Час автономної роботи

Час роботи в інтернеті (LTE) (годин): До 23

Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (годин): До 23

Час роботи в режимі програвання відео (годин): До 25

Час роботи при відтворенні аудіо (годин): До 128

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Немає

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Розміри, мм

160.1 x 76.8 x 9.3

Вага, г

217

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії