Код: 6996960 Смартфон Samsung Galaxy M35 5G 6/128Gb DBB Dark Blue

  • Артикул: SM-M356BDBBEUC
  • 6.6" (2340 х 1080) Super AMOLED
  • Octa-Core (2.0 + 2.4 ГГц)
  • RAM 6 ГБ, ROM 128 ГБ, microSD
  • Камера: 50 Мп + 8 Мп + 2 Мп / 13 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth , 5G , GPS
  • Android

Гарантія: 12 місяців

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** 6000 мА•год – типове значення ємності батареї за умов тестування в сторонніх лабораторіях. Типове значення є приблизним середнім значенням з урахуванням відхилень ємності батареї серед зразків батарей, які було протестовано за стандартом IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність становить 5880 мА•год. *** Настінний зарядний пристрій із функцією швидкої зарядки (25 Вт) продається окремо.

Приголомшливий екран

6,6-дюймовий FHD+ Super AMOLED Infinity-O дисплей створює плавні зображення завдяки частоті оновлення до 120 Гц і яскравості 1000 ніт. Технологія Vision Booster покращує видимість зображення на вулиці, що дозволяє насолоджуватися іграми, трансляціями тощо.

* Фонові зображення згенеровані за допомогою плагіну Adobe Firefly AI. ** Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. *** Під час вимірювання діагоналі розмір екрана становить 6,6 дюйма в повному прямокутнику та 6,4 дюйма з урахуванням заокруглених кутів. Фактична площа огляду менша через заокруглені кути та виріз камери. **** 1000 ніт у режимі HBM (режим високої яскравості). ***** Дисплей Galaxy M35 5G (SM-M35 5G6) отримав сертифікат SGS за захист очей завдяки своїй здатності знижувати шкідливий вплив синього світла.

Чіткі знімки. Плавне відео

* OIS: оптична стабілізація зображення.

Нічна зйомка

Відкрийте можливості нічної зйомки з Galaxy M35 5G. Потужна камера з удосконаленим мережевим процесором створює дивовижні нічні портрети з винятковою деталізацією. Насолоджуйтесь суперстабільними знімками завдяки 50-мегапіксельній ширококутній камері та плавним відео завдяки технології відеоцифрової стабілізації зображення. Для любителів селфі 13-мегапіксельна фронтальна камера забезпечує чіткість і яскравість безцінних світлин.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** VDIS: цифрова стабілізація відеозображення.

Завжди на зв'язку

Насолоджуйтеся улюбленими справами, не турбуючись про заряд батареї, адже ємнісь 6 000 мА•год забезпечує набагато довшу роботу Galaxy M35 5G. Завдяки функції швидкої зарядки смартфон буде готовий до роботи за лічені хвилини.

* Фонові зображення згенеровані за допомогою плагіну Adobe Firefly AI. ** Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. *** Настінний зарядний пристрій із функцією швидкої зарядки (25 Вт) продається окремо. **** Типове значення за умов тестування в сторонніх лабораторіях. Типове значення є приблизним середнім значенням з урахуванням відхилень ємності батареї серед зразків батарей, які було протестовано за стандартом IEC 61960. Номінальна (мінімальна) ємність становить 5880 мА•год.

Елегантний стиль

Galaxy M35 5G поєднує стиль і функціональність у компактному дизайні завдяки витонченим рамкам і лінійному розташуванню камери. Доступний у темно-синьому, сірому та блакитному для ідеального доповнення вашого стилю.

* Вибір кольорів і моделей може відрізнятися залежно від країни, регіону чи постачальника.

Покращена продуктивність і швидкість роботи

Грайте в ігри, транслюйте улюблені шоу та діліться постами в соцмережах з Galaxy M35 5G. Вдосконалений процесор і графіка в поєднанні з потужним графічним процесором і ефективною системою охолодження забезпечують стабільну роботу смартфона. Крім того, швидке та стабільне з'єднання Wi-Fi 6 дозволяє швидко виконувати завдання.

* Фонові зображення згенеровані за допомогою плагіну Adobe Firefly AI. ** Доступність мережі 5G і бездротової мережі Wi-Fi 6 та її фактична швидкість можуть відрізнятися залежно від країни, постачальника або середовища користувача. *** Маршрутизатори бездротової мережі Wi-Fi 6 продаються окремо.

Спілкуйтесь по телефону без зайвих шумів

Функція Voice Focus захищає ваш голос від фонового шуму для комфортної розмови навіть у галасливому середовищі. Спілкуйтеся з близькими, не підвищуючи голосу, де б ви не були – у дорозі чи на вечірці.

* Фактичний інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Послідовність дій для активації Voice Focus: Здійсніть виклик – Відкрийте панель швидкого доступу – Оберіть «Voice Focus» для параметра «Режим мікрофона».

Почути все

Насолоджуйтесь високоякісним динамічним звуком, слухаючи музику або переглядаючи фільми на Galaxy M35 5G. Стереодинаміки з технологією Dolby Atmos забезпечують насичену та деталізовану передачу звуку для повного занурення в атмосферу.

* Фактичний інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Dolby Atmos підтримується лише вбудованими динаміками, стереогарнітурами та Bluetooth динаміками. *** Звук Dolby Atmos доступний лише за умови ввімкнення режиму Dolby Atmos у «Налаштуваннях».

Під захистом Samsung Knox

Samsung Knox Vault, сертифікований за стандартом EAL5+, призначений для захисту конфіденційної інформації, наприклад, PIN-кодів, паролів і шаблонів, в окремому сховищі, стійкому до зламу, для захисту від програмних і апаратних загроз, пов'язаних із напругою, збоями, високою температурою і роботою лазерних пристроїв.

* EAL: оціночний рівень довіри (CC, Загальні критерії) ** Функції безпеки або апаратна/програмна архітектура Samsung Knox Vault на смартфонах Samsung Galaxy серії M можуть відрізнятися від тих, що встановлені на флагманських пристроях Samsung Galaxy, включно зі смартфонами серій S, Fold | Flip, S FE та планшетами серії Tab S, випущеними з 2021 року. *** Доступність Samsung Knox Vault може залежати від моделі пристрою.

Ваш смартфон буде актуальним надовго

Оновлення ОС і підтримка системи безпеки входять у стандартну комплектацію Galaxy M35 5G. Ви отримаєте до 4 поколінь оновлень ОС і до 5 років оновлень системи безпеки, щоб ваш смартфон залишався актуальним максимально довго.

* Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Зазначені вище схеми оновлення ОС та оновлення системи безпеки можуть бути змінені.

Безпечний доступ в один клік

Розблокування здійснюється без жодних зусиль завдяки бічному датчику відбитків пальців. Датчик забезпечує надійну перевірку користувача в один клік, а також швидкий доступ до камери або інших популярних програм за допомогою подвійного натискання.

Досвід користування Samsung Galaxy

Smart Switch

Легко передавайте дані з різних пристроїв на новий Samsung Galaxy.

Швидкий спільний доступ

Обмінюватися файлами за допомогою швидкого спільного доступу легко як ніколи.

* Фактичний інтерфейс користувача може відрізнятися. Зображення змодельовано з ілюстраційною метою. ** Для отримання додаткової інформації про Smart Switch і швидкий спільний доступ відвідайте цільові сторінки цих функцій на samsung.com/ua

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,6

Роздільна здатність

2340 x 1080

Глибина кольору

16 млн

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Super AMOLED

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim (або microSD-карта)

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Кількість ядер

8

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

6 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

128 ГБ

Слот для карт пам`яті

micro SD (до 1 ТБ)

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 8 Мп + 2 Мп

Діафрагма

F1.8 + F2.2 + F2.4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

UHD 4K (3840 x 2160)@30 кадрів/сек

Фронтальна камера
Роздільна здатність

8 Мп

Діафрагма

F2.2

Спалах

Немає

Автофокус

Немає

Стабілізація

Немає

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

802.11 ax

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Геомагнітний датчик

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

6000

Час автономної роботи

Час роботи в інтернеті (LTE) (годин): До 27

Час роботи в інтернеті (Wi-Fi) (годин): До 26

Час роботи в режимі програвання відео (годин, бездротовий): До 31

Час роботи при відтворенні аудіо (годин, бездротовий): До 97

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Розміри, мм

162.3 x 78.6 x 9.1

Вага, г

222

Основний колір

Синій

Підбір за параметрами
Категорії