Код: 6948060 Смартфон Samsung Galaxy S24 Plus 12/512Gb ZYG Amber Yellow

  • Артикул: SM-S926BZYGEUC
  • 6.7" (3120 x 1440) Dynamic AMOLED 2X
  • Samsung Exynos 2400 (1.9-3.2 ГГц)
  • RAM 12 ГБ, ROM 512 ГБ
  • Камера: 50 Мп + 10 Мп + 12 Мп / 12 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

Galaxy S24+

Galaxy AI is here

Live Translate. Ваш надійний путівник у світі спілкування

Новий смартфон Galaxy S24 зітре кордони віртуального світу та дозволить легко спілкуватися іноземною мовою під час листування і навіть викликів. Обладнаний функцією Live Translate, він задіює всю силу штучного інтелекту, щоб ви могли вільно спілкуватися без словника. Торкніться майбутнього та забудьте про обмеження. Новий Galaxy S24 відкриє нові горизонти, дозволяючи забути про складність перекладу.

*Для користування унікальними можливостями Live Translate потрібне просте під'єднання до мережі та вхід до вашого облікового запису Samsung. **Інноваційна функція доступна винятково при попередньому встановленні програми Samsung Phone. ***Зверніть увагу, що для певних мов може знадобитися завантаження додаткових мовних пакетів, щоб забезпечити максимальну точність перекладу. Важливо враховувати, що доступність послуги може змінюватись залежно від обраної мови.

Обводьте та знаходьте. Увесь світ на долоні

Відкрийте для себе нові можливості миттєвого пошуку за допомогою смартфону та функції Circle to Search. Тепер достатньо просто обвести об'єкт, щоб розпочати пошук інформації в Google. Більше жодних довгих очікувань. Galaxy S24 допоможе швидко знайти потрібний контент в один простий рух.

Редагування тексту в один клік

Супертехнологічний Galaxy S24 стане вашим особистим помічником у створенні контенту. Запишіть голосове повідомлення, а штучний інтелект (AI) перетворить його на текст, який точно передасть суть вашого висловлювання. Фіксуйте ідеї без зволікань і довгого друку вручну. Завдяки провідним технологіям ваші звернення будуть зрозумілими для світової аудиторії. З легкістю змінюйте форму свого спілкування і долайте мовні бар'єри. Дозвольте Galaxy S24 стати вашим особистим помічником.

*Для активації функції Transcript Assist потрібно увійти до облікового запису Samsung. *Функція працює з програмою Диктофона або для файлів, записаних через Samsung Phone. **Доступність функції залежить від країни та регіону. Уточнюйте під час замовлення. ***Функція підсумовування тексту застосовується до текстів із певною кількістю символів. ***Точність результатів, незважаючи на передові технології, не може бути повністю гарантованою.

Поліпшення фотографій

Перетворіть свої фотографії на витвори мистецтва з легкістю, відкривши для себе новий світ можливостей редагування, наданих штучним інтелектом. Тепер у вас є можливість легко вдосконалювати кожен кадр, перетворюючи його на справжні шедеври. Навіть якщо він не зовсім вдалий або потребує деяких корекцій, функція «Згенероване редагування»* допоможе заповнити фон і видалити зайві об'єкти. Зберігайте в пам'яті лише найкращі моменти та діліться досконалими знімками зі світом завдяки розумному редагуванню Galaxy S24.

*Функція активна, якщо увійти до облікового запису Samsung. **Розмір фотографії має бути до 12Мп. ***При збереженні відредагованого зображення додається водяна мітка.

Більше. Швидше. Технологічніше

Зустрічайте оновлений Galaxy S24, досконалий у кожній деталі. Тепер він обладнаний покращеним акумулятором і витривалим процесором, які гарантують приголомшливу продуктивність смартфону за будь-яких викликів щоденного користування. Маючи найвищу роздільну здатність в історії пристроїв Galaxy – QHD+, екран смартфону перетворить контент дивовижною насиченістю кольору та багатством деталей.

Досконала камера

Неважливо, чи ви створюєте супермиле селфі, захоплюєте широкі панорамні кадри або робите масштабні знімки – потужна система камер Galaxy S24 подарує найкращі інструменти для створення ідеальних фотографій. Втілюйте будь-які творчі ідеї і насолоджуйтесь чудовою якістю знімків, зроблених в один простий клік.

Основний об'єктив 50 Мп

Створюйте чіткі знімки високої роздільної здатності, які задовольнять ваші очікування, а й витримають випробування часом. Камера нового смартфона не просто фіксує момент – вона переводить його на новий рівень, де кожен піксель зливається у дивовижне багатство деталей. Задіявши провідні технології, об'єктив 50 Мп перетворить кадри на справжній шедевр, гідний рівня професіоналів.

Фіксуйте яскраві моменти навіть у сутінках

Тепер кожен момент нічної зйомки може стати яскравим завдяки передовій технології AI ISP. Досягайте нових вершин у мистецтві фотографії з унікальною здатністю портретної зйомки, яка приносить у ваші кадри неповторну глибину та виразність. Сміливо збільшуйте масштаб у 2 або навіть 3 рази, знаючи, що якість вашого зображення залишиться неперевершеною. Неважливо, як далеко ви знаходитесь від об'єкта – деталі будуть чіткими та виразними, навіть у сутінках.

Масштабування одним дотиком

Відкрийте унікальні можливості камери, збільшуючи об'єкти на фотографіях без втрати якості. Переходьте від звичайного зуму до дивовижного масштабування у 2 або навіть 3 рази. Завдяки можливостям штучного інтелекту ваші знімки збережуть чіткість, виразність і деталізацію на кожному етапі. Довірте редагування сучасним технологіям і насолоджуйтесь масштабуванням кожного яскравого моменту в один простий дотик.

Продуктивність на піку під час гри

Підготуйтеся до нового рівня ігрової взаємодії. Обладнаний передовою системою відведення тепла, цей смартфон збереже оптимальну продуктивність у кожному напруженому моменті під час ігрових боїв. Завдяки інноваційному теплоізоляційному матеріалу ви зможете забути про перегрівання і насолоджуватися швидкістю відгуку без зниження продуктивності. Це ще одна перевага для ваших віртуальних перемог.

Вражаючий ресурс акумулятора

Забудьте про паузи під час користування смартфоном і насолоджуйтесь фільмами, іграми, спілкуванням і серфінгом в Інтернеті без обмежень. Обладнаний інтелектуальним акумулятором, смартфон оптимально витрачатиме заряд, щоб ви могли ще довше занурюватися у світ цифрових розваг протягом дня, відклавши зарядку на потім.

Безмежний дисплей

Приготуйтеся до нової ери досконалості, де дисплей Galaxy S24 став ще більшим, яскравішим і виразнішим. Підтримуючи QHD+, він зробить зображення приголомшливо реалістичним. Технологія Vision Booster трансформує ваш візуальний досвід, оптимізуючи кольорову гаму та контрастність для приголомшливої виразності кожного сюжету. Навіть під прямим сонячним промінням дисплей залишиться чітким і яскравим, щоб ви не пропустили жодної важливої деталі.

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,7

Роздільна здатність

3120 x 1440

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

509

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Dynamic AMOLED 2X

Матеріал екрану

Gorilla Glass Victus 2

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Exynos 2400

Кількість ядер

10

Графічне ядро

Samsung Xclipse 940

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

12 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

512 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

50 Мп + 10 Мп + 12 Мп

Діафрагма

f/1,88 + f/2,2 + f/2,4

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

8K UHD (7680 x 4320), 30fps

Додатково

Ультраширококутна камера - 12 МП: F2.2, FOV 120˚; Ширококутна камера - 50 МП: OIS F1.8, FOV 85˚; Телефотокамера - 10MП: Оптичний зум - 3x, F2.4, FOV 36˚.

Фронтальна камера
Роздільна здатність

12 Мп

Діафрагма

f/2,2

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 60fps

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

802.11 ax

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

4900

Час автономної роботи

До 31 години відтворення відео; До 98 годин відтворення аудіо

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Є

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Скло

Метал

Ступені захисту

IP68

Розміри, мм

158.5 х 75.9 х 7.7

Вага, г

197

Основний колір

Жовтий

Підбір за параметрами
Категорії