Код: 6948049 Смартфон Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512Gb ZKH Titanium Black

  • Артикул: SM-S928BZKHEUC
  • 6.8" (3120 x 1440) Dynamic AMOLED 2X
  • Samsung Exynos 2400 (3.3 ГГц)
  • RAM 12 ГБ, ROM 512 ГБ
  • Камера: 200 Мп + 50 Мп + 10 Мп + 12 Мп / 12 Мп
  • Wi-Fi, Bluetooth, 5G, GPS, NFC
  • Android 14

Гарантія: 12 місяців

Galaxy S24 Ultra

Galaxy AI is here

Live Translate. AI-переклад для викликів і повідомлень

Насолодіться вільним живим спілкуванням, навіть коли доводиться відповідати на дзвінки із-за кордону, довіривши інтерактивний переклад новому Ultra. Просто відповідайте рідною мовою, і технологія Live Translate переведе ваше мовлення, щоб співрозмовник зрозумів кожне слово. Функція також доступна для текстових повідомлень.

*вимагає наявність мережевого під'єднання і реєстрацію облікового запису Samsung *для підтримки різних мовних версій може вимагати встановлення додаткових словників *доступ для різних регіонів може бути обмежений.

Обведіть для миттєвого пошуку

Новий інтелект пошуку дозволить створювати запит у момент, коли ви просто обводите текст, щоб більше не доводилося виділяти та копіювати контент. Використовуйте функцію Circle to Search, щоб одразу розкрити сторінку з результатами Google, оцінивши новий спосіб миттєвого пошуку.

Новий інтелект нотаток

Які б дані ви вводили кожного разу, технологія оптимізації тексту скоротить ваші нотатки, максимально зберігаючи смисл. Просто починайте набір і легко редагуйте текст, прибравши все непотрібне. Розумні технології, що зроблять складну інформацію легшою для сприйняття!

*вимагає наявність мережевого під'єднання і реєстрацію облікового запису Samsung *введення тексту може бути обмежене за кількістю символів *якість оптимізації тексту може відрізнятися для кожної мови *точність скорочення не гарантується.

Ви - художник кожного кадру

Ретушуйте, змінюйте розмір і навіть положення об'єктів на фото за допомогою інтелектуального редактора Ultra. Який би кадр ви зняли, новий інтелект обробки зображення дозволить легко вдосконалити фото, створивши з кожного справжній шедевр. Навіть якщо необхідно прибрати зайві деталі на фото, функція Згенероване редагування допоможе створити ідеальний фон для кожного кадру.

Стиль і міцність титану

Посилить захищеність міцний шар титану, що тепер інтегрований у рамку смартфона. Це гарантія ультимативної витривалості, яким би екстремальним навантаженням не піддавався ваш Ultra.

*титановий шар інтегрований лише в рамку та не поширюється на бічні кнопки керування смартфона *порівняно з Galaxy S23 Ultra/

S Pen: втілить більше ідей

Такий же потужний, як Galaxy Note, новий Ultra стане творчим полотном для натхнення завдяки підтримці вбудованого пера S Pen, що спрощує взаємодію. Легко створюйте написи, обводьте та скрольте сторінки на ідеально плоскому екрані, що реагує на будь-які дотики.

Нова ера NPU. Революційна камера. AI-оптимізація фотографії

200 МП ширококутний датчик з удосконаленим 2x оптичним зумом. 12 МП ультраширококутна камера. 50 МП 5x оптичний зум і 10x удосконалений оптичний зум. 10 МП 3x оптичний зум. 12 МП фронтальна камера.

200МП. Відтворює реальність на знімках

Знімайте як професійний фотограф щоразу, коли просто натискаєте кнопку спуску затвора з новим Galaxy S24 Ultra. Поєднуючи рекордну роздільну здатність камери для смартфона та новий процесор обробки ProVisual, він зробить кожну фотографію справжнім шедевром. Розумний інтелект сам розпізнає всі об'єкти на знімках, підбере колірний тон і прибере шум для неймовірної чіткості кожного кадру.

Наближає емоції

Потужний квадрозум наблизить кожен яскравий момент, щоб ви могли робити приголомшливі знімки з одного положення. Наближаючи зображення у 2, 3, 5 або навіть у 10 разів, як би далеко ви не стояли, технології оптичного та вдосконаленого оптичного зуму розкриють те, що зазвичай недосягаємо погляду. І навіть більше, поліпшена система оптичної стабілізації під час зйомки прибере всі розмиття.

*порівняно з Galaxy S23 Ultra *3х і 5х наближення – оптичний зум, 2х та 10х – удосконалений оптичний зум

Бездоганні нічні знімки з ProVisual

Ніч оживає на приголомшливих знімки з режимом Космічний Зум, що розкриває ще більше деталей. Відео та фотографії тепер стануть ще яскравішими та неймовірно деталізованими завдяки збільшеним до 1.6х пікселям і новій оптичній стабілізації Tele OIS. Подивіться, як навіть найвіддаленіші деталі кожного кадру стають неймовірно живими.

*порівняно з Galaxy S23 Ultra *результати можуть відрізнятися для різних сценаріїв зйомки

Іммерсивний ігровий досвід, що оживає в руках

Революційна швидкість Snapdragon® 8 Gen 3 підвищить якість геймплею до кіберспортивного класу, щоб ви поринали в реалістичне ігрове середовище. Задіявши технологію трасування променів, він зробить усе оточення в місіях максимально виразним, промальовуючи більше тіней і віддзеркалень.

Більше енергії для перемоги

Грайте без пауз, вириваючи ще більше перемог в кожній ігровій місії з новим Galaxy Ultra. Завдяки збільшеній ємності акумулятора та енергоефективній системі живлення він збереже максимум автономності для тріумфального геймплею, що не знає обмежень.

Дивовижно яскравий. Неймовірно захоплюючий

Поринайте в колір на вражаючому адаптивному дисплею із запасом яскравості 2600 ніт, що розкриває живу реалістичність контенту. Підтримка технології Vision Booster зробить зображення ще контрастнішим і неймовірно насиченим, а захисне скло Corning® Gorilla® Armor мінімізує відблиски навіть під прямим сонячним світлом. Грайте завжди та скрізь, поринаючи в дійство!

Дисплей 
Діагональ, дюйм

6,8

Роздільна здатність

3120 x 1440

Глибина кольору

16 млн

Щільність пікселів, ppi

501

Частота оновлення екрана

120 Гц

Тип матриці

Dynamic AMOLED 2X

Матеріал екрану

Corning Gorilla Armor

Зв'язок
Кількість SIM-карт

2

Розмір SIM-карти

Nano-Sim

Стандарти зв'язку

2G (EDGE)

3G (WCDMA/UMTS)

4G (LTE)

5G

Процесор
Процесор

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3

Кількість ядер

8

Графічне ядро

Adreno 750

Пам'ять
Обсяг оперативної пам'яті

12 ГБ

Обсяг вбудованої пам'яті

512 ГБ

Основна камера
Роздільна здатність

200 Мп + 50 Мп + 10 Мп + 12 Мп

Діафрагма

f/1,7 + f/3,4 + f/2,4 + f/2,2

Спалах

Є

Автофокус

Є

Стабілізація

Є

Запис відео

8K UHD (7680 x 4320), 30fps

Додатково

Ультраширококутна камера - 12 МП: F2.2, FOV 120˚;

Ширококутна камера - 200 МП: OIS F1.7, FOV 85˚;

Телефотокамера - 50 МП: Оптичний зум - 5х, OIS F3.4, FOV 22˚;

Телефотокамера - 10 МП: Оптичний зум - 3x, OIS F2.4, FOV 36˚; Телефотокамера - 10 МП: Оптичний зум - 3x, OIS F2.4, FOV 36˚.

Фронтальна камера
Роздільна здатність

12 Мп

Діафрагма

f/2,2

Запис відео

4K UHD (3840 x 2160), 60fps

Комунікації
NFC

Є

Wi-Fi

802.11 b/g/n/ac

802.11 a

802.11 ax

Bluetooth

5.3

Система навігації

GPS

ГЛОНАСС

Beidou

Galileo

QZSS

Порти і роз'єми

USB Type-C

Програмне забезпечення
Операційна система

Android 14

Додаткові функції
Безпека

Сканер відбитків пальців

Датчики

Акселерометр

Датчик Холла

Освітлення

Гіроскоп

Наближення

Акумулятор
Ємність, мА*г

5000

Час автономної роботи

До 30 годин відтворення відео; До 95 годин відтворення аудіо

Швидка зарядка

Є

Бездротова зарядка

Є

Знімний акумулятор

Немає

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Титан

Скло

Ступені захисту

IP68

Розміри, мм

162.3 х 79 х 8.6

Вага, г

233

Основний колір

Чорний

Підбір за параметрами
Категорії