Код: 6226207 Соковижималка Philips HR1855/80

  • Артикул: HR1855/80
  • Тип: Відцентрова (центрифуга)
  • Потужність: 700 Вт
  • Кількість швидкостей: 1
  • Об'єм резервуара для макухи: 0.8 л

Гарантія: 2 роки

Функція попереднього очищення
Для того щоб використання соковижималки PHILIPS було швидким і зручним, у моделі встановлено ​​центрифугу з функцією попереднього очищення. Для цього достатньо налити воду в штовхач і промити прилад зсередини. Таким чином, ви без особливих зусиль зможете видалити з кришки волокна, що залишилися і швидко очистити фільтр.

Слідкуйте за процесом отримання соку
Соковижималка оснащена прозорою кришкою і контейнером для м'якоті, що дозволяє контролювати кількість макухи й отриманого соку. Тепер ви завжди зможете вчасно очистити контейнер і насолоджуватися напоєм, отриманим з фруктів або овочів.

Отримуйте до 2 літрів свіжовичавленого соку
З великим контейнером для збору м'якоті можна вичавити до 2 літрів соку за один раз, не витрачаючи час на багаторазове очищення ємності.

Розширена камера подачі
Тепер отримання соку з яблук, моркви чи буряка стало справжнім задоволенням. Завдяки 75-міліметровій камері можна завантажувати овочі та фрукти великого розміру.

Високоефективна робота
Для високоякісного дроблення, подрібнення і змішування в соковижималці встановлений мотор потужністю 700 Вт, який відрізняється стабільною і довговічною роботою.

Швидке та легке очищення
Для того, щоб заощадити час сучасної господині, виробник оснастив соковижималку технологією QuickClean. Вмонтований контейнер для макухи та гладка поверхня дозволяють видалити залишки волокон менше ніж за хвилину.

Збір м'якоті
Уся макуха збирається в спеціальному контейнері, тому м'якоть не залишається на різних частинах приладу. Крім того, округла форма без щілин і гладка поверхня суттєво спрощують очищення контейнера.

Фільтр з технологією QuickClean
Забудьте про довге та виснажливе ​​очищення фільтра соковижималки. Фільтр соковижималки PHILIPS розроблений за унікальною технологією QuickClean, яка перетворює очищення в задоволення. Завдяки гладкій поверхні, у фільтрі не застрягають волокна м'якоті, а видалити залишки можна за допомогою звичайної губки.

Очищення під проточною водою
Соковижималка має округлі форми та гладку поверхню, тому дуже проста в догляді. Промити частини приладу для очищення залишків м'якоті можна під проточною водою. 

Тип

Відцентрова (центрифуга)

Потужність, Вт

700

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Обсяг ємності для соку, л

0,8

Обсяг резервуара для макухи, л

1,2

Особливості

Автоматичний викид м'якоті

Жолоб на ціле яблуко

Прогумовані ніжки

Пеноотделітель

Додаткові характеристики

Напруга / частота: 220-240 В/50 Гц

Діаметр завантажувального отвору: 75 мм

Функція PreClean

Відділення для зберігання шнура

Усі насадки можна мити в посудомийній машині

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Довжина кабелю, м

1

Колір

Білий