Код: 6306914 Соковижималка Philips HR1922/20

  • Артикул: HR1922/20
  • Тип: Відцентрова (центрифуга)
  • Потужність: 120 Вт
  • Кількість швидкостей: 2
  • Об'єм резервуара для соку: 1 л

Гарантія: 2 роки

Соковижималка PHILIPS HR1922/20 виконана в металевому корпусі з пластиковими вставками. Діаметр завантажувального жолоба - 75 мм, що дозволяє більшість плодів завантажувати цілими. Керування швидкісними режимами здійснюється за допомогою зручної поворотної ручки. Стабільну фіксацію пристрою на поверхні столу забезпечують нековзні ніжки. Також модель обладнана спеціальним відсіком, в якому можна заховати мережевий кабель.

Велика та містка камера подачі XXL вміщує навіть найширші в діаметрі яблука й апельсини. Кухонний прилад обладнаний електродвигуном потужністю 1200 Вт. Він відрізняється низьким рівнем шуму та вібрацій. Тому процес приготування свіжовичавленого соку вранці не викличе незручностей.

Соковижималка PHILIPS HR1922/20 забезпечує швидкий віджим як м'яких, так і твердих плодів овочів і фруктів. У пристрої реалізована технологія FiberBoost. З її допомогою можна відрегулювати потрібну консистенцію соку: від прозорого до густішого, що містить до 50% більше м'якоті. Опція попереднього очищення дозволяє отримати максимальну користь з фруктів і овочів, а також скоротити кількість відходів. Однією з переваг є наявність системи «Крапля-стоп», що усуває підтікання соку. Також варто відзначити, що соковижималка обладнана металевою сіткою, обробленою методом електрополірування. Вона запобігає застряганню в ній волокон і м'якоті фруктів і овочів, забезпечуючи легкість очищення від макухи та шкірки.

 

Тип

Відцентрова (центрифуга)

Потужність, Вт

1200

Регуляція швидкості

Є

Кількість швидкостей

2

Обсяг ємності для соку, л

1

Обсяг резервуара для макухи, л

2,1

Особливості

Автоматичний викид м'якоті

Жолоб на ціле яблуко

Прогумовані ніжки

Система "крапля-стоп"

Додаткові характеристики

Технологія FiberBoost

Технологія QuickClean

Функція попереднього очищення

Діаметр жолоба: 8 см

Відділення для зберігання шнура

Можна мити в посудомийній машині

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Метал

Довжина кабелю, м

1

Розміри, см

43.2 х 25 х 29.6

Вага, кг

4.7

Колір

Нержавіюча сталь, чорний