Код: 6345903 Соковижималка Philips HR1945/80

  • Артикул: HR1945/80
  • Тип: Шнекова
  • Потужність: 200 Вт
  • Кількість швидкостей: 1
  • Об'єм ємності для соку: 1 л

Гарантія: 2 роки

MicroMasticating: до 90%* більше соку з фруктів, овочів і ягід
Фрукти й овочі складаються з безлічі клітин, які містять сік, вітаміни та інші життєво важливі поживні речовини. Інноваційна технологія Philips MicroMasticating розкриває клітини, що забезпечує максимальну екстракцію соку (до 90%*) з ваших улюблених плодів і мінімум відходів.

Приготування соку з улюблених плодів, зокрема з бананів і манго
Готуйте смачні та корисні соки з м'яких фруктів і твердих овочів. Придумуйте будь-які поєднання і використовуйте соковижималку навіть для екстракції соку з плодів з високим вмістом крохмалю, з якими не справляються стандартні прилади, - наприклад, з бананів або манго.

Використовуйте зелень і горіхи для приготування напоїв
Тепер у соковижималці можна обробляти зелень і горіхи. Вони багаті на клітковину і є прекрасними інгредієнтами, з яких виходять смачні та корисні напої. Паростки пшениці, шпинат і багато інших корисні продукти можна додавати до соків, обробляючи їх за допомогою технології MicroMasticating. Ви також можете додавати деякі види горіхів, наприклад, мигдаль для приготування мигдального молока.

Функція попереднього очищення: екстракція соку до останньої краплі
Функція попереднього очищення - це спеціальна програма, яка очищає внутрішні поверхні приладу й одночасно сприяє екстракції соку до останньої краплі. Вийміть максимальну користь з фруктів і овочів, скоротіть кількість відходів.

Знімні деталі та проста промивка без використання пристосувань
Зручний дизайн зі знімними гладкими деталями забезпечує швидке очищення соковижималки під краном. Завдяки відсутності гострих країв волокна та частки плодів змиваються водою за кілька секунд.

Унікальний дизайн без сита - очищення за 1 хвилину
Завдяки унікальному дизайну без використання сита сік безперешкодно надходить у склянку через спеціальний фільтр, який видаляє непотрібні волокна. Він простий в очищенні, тому немає необхідності використовувати щіточку.

Інноваційна система "крапля-стоп" для акуратного приготування
Завдяки вбудованій системі "крапля-стоп" ви можете призупинити приготування соку, і при цьому робочий простір завжди буде чистим і акуратним. Просто натисніть на нижню частину отвору соковижималки, і подача соку припиниться.

Компактний розмір соковижималки з вбудованими деталями
Конструкція соковижималки шириною 11 см була оптимізована таким чином, щоб ви могли зберігати її на робочій поверхні та вона завжди була готова до використання. Соковижималка не займає багато місця як під час використання, так і при зберіганні: усі деталі вбудовані в прилад, тому додаткові ємності не потрібні.

Подача соку прямо в склянку
Завдяки подачі соку прямо в склянку ви можете змінювати налаштування приготування для кожного члена сім'ї. Більше немає необхідності очищати додаткові деталі, а робочий простір завжди буде чистим.

Знімні деталі можна зберігати в контейнері для м'якоті
Усі невеликі знімні деталі соковижималки, такі як піддон, штовхач і глечик для соку, можна зберігати в контейнері для м'якоті. Таким чином, усі деталі будуть зберігатися в одному надійному місці, і вам не доведеться шукати їх перед приготуванням.

Менше часу на підготовку завдяки у два рази ширшій камері подачі
Збільшена камера подачі забезпечує просте приготування соків. Завдяки новій функції ви зможете готувати корисні соки набагато швидше, оскільки на підготовку йде менше часу.

У комплект входить книга з надихаючими рецептами
Вибір правильного рецепту й інгредієнтів - це важливий етап приготування соку. У цій книзі представлено 20 цікавих рецептів з докладним описом корисних властивостей напоїв. 

Тип

Шнекова

Потужність, Вт

200

Регуляція швидкості

Немає

Кількість швидкостей

1

Обсяг ємності для соку, л

1

Обсяг резервуара для макухи, л

1

Особливості

Автоматичний викид м'якоті

Система "крапля-стоп"

Захист від перегріву

Реверс

Додаткові характеристики

Технологія MicroMasticating (мікровіджим): ефективність віджиму до 90%

Широка камера подачі

Технологія QuickClean

Вбудований блокатор безпеки, можна мити в посудомийній машині

Фізичні параметри
Матеріал корпусу

Пластик

Довжина кабелю, м

1

Вага, кг

4.3

Колір

Білий і сірий