Код: 6591461 SSD накопичувач Kioxia Exceria 480GB SATAIII TLC (LTC10Z480GG8)

  • Артикул: LTC10Z480GG8
  • Об'єм: 480 ГБ
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 3 роки

Миттєве оновлення продуктивності
Підвищіть свою продуктивність з EXCERIA-серією SSD накопичувачів з інтерфейсом SATA і насолоджуйтеся швидшим завантаженням, передачею файлів і реакцією системи. Попрощайтеся із затримками жорсткого диска та  насолодитеся роботою з комп'ютером, гідним вашого часу.

Продуктивність, що стала доступною
Перехід на SSD зі звичайного жорсткого диска може привести до відчуття, що ви придбали абсолютно нову систему. SSD накопичувачі EXCERIA-серії з інтерфейсом SATA забезпечують оптимальне співвідношення ціни та  продуктивності, а значить у вас залишається достатньо коштів для всього іншого.

Покращено для тих, хто весь час у русі
Порівняно із жорсткими дисками SSD накопичувачі EXCERIA-серії з інтерфейсом SATA також забезпечують поліпшену довговічність і енергоспоживання, що означає збільшений термін служби батареї і можливість тривалішої роботи.

Передова технологія 3D флеш-пам'яті
Кожен SSD накопичувач EXCERIA використовує технологію BiCS FLASH і вертикально скомпоновану структуру осередків, реалізуючи таким чином ультрасучасний досвід в області зберігання даних.

ПЗ управління SSD Utility
Програмне забезпечення управління SSD Utility було розроблено, щоб допомогти вашому накопичувачу KIOXIA працювати на всі 100%, а вам дати можливість контролювати обслуговування, моніторинг, налаштування SSD і багато іншого! 

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

480 ГБ

Тип пам`яті NAND

TLC

Швидкість читання, Мб / сек

555

Швидкість запису, Мб / сек

540

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Стійкість до ударних навантажень

1500 G протягом 0.5 мс

Час напрацювання на відмову

1.5 млн годин

Розміри, мм

100.45 x 70.1 x 7.2

Вага, г

45.5