Код: 6933246 SSD накопичувач Samsung 2TB 870 EVO 2.5" SATA (MZ-77E2T0B/EU)

  • Артикул: MZ-77E2T0B/EU
  • Об'єм: 2 TB
  • Інтерфейс: SATAIII
  • Форм-фактор: 2.5"

Гарантія: 5 років

Найкращий у світі SSD
Нарешті надійшла остання модель найпопулярнішої у світі серії SSD. 870 EVO базується на новаторській технології SSD Samsung, яка має вдосконалену продуктивність, надійність і сумісність, щоб задовольнити потреби будь-кого: від блогерів та ІТ-професіоналів до звичайних користувачів.

Досконалість швидкості TurboWrite
870 EVO досягає максимального обмеження інтерфейсу SATA в 560/530 МБ/с з послідовними швидкостями. Повсякденні користувачі тепер можуть насолоджуватися продуктивністю твердотільних накопичувачів на професійному рівні. Інтелектуальний TurboWrite прискорює швидкість запису та підтримує довготривалу високу продуктивність завдяки більшому змінному буферу.

Надійність
Надаючи до 2400 TBW за 5-річною обмеженою гарантією, 870 EVO відповідає провідним галузевим стандартам надійності. Він витримує завдання від повсякденних обчислень до обробки відео 8K і оснащений найновішим контролером VNAND 6-го покоління і контролером MKX, що забезпечує стабільний досвід роботи з хостом.

Сумісніший, ніж будь-коли
870 EVO пройшов тести сумісності з основними хост-системами та додатками, включаючи чіпсети, материнські плати, NAS і пристрої запису відео. Як остання публікація у бестселері у світі серії EVO, перевірена універсальність 870 EVO сумісна із системами та завданнями будь-якого користувача.

Оновлення з легкістю
Оновлення до 870 EVO полегшено для тих, хто користується ПК або ноутбуком, що підтримує стандартний 2,5-дюймовий форм-фактор SATA. Насолоджуватися цим шедевром твердотільного накопичувача настільки ж зручно, як під'єднати 870 EVO до слота SATA, і дозволити оновленому програмному забезпеченню для міграції подбати про все інше.

Програмне забезпечення Samsung Magician
Нехай ваш диск працює як магія. Нове та вдосконалене програмне забезпечення Samsung Magician 6 буде постійно контролювати ваш твердотільний диск. Ви можете легко керувати своїм диском за допомогою широкого набору корисних інструментів, щоб бути в курсі останніх оновлень, контролювати стан диска або навіть підвищувати його продуктивність.

Флеш-пам’ять №1 у світі
Насолоджуйтеся чудовою продуктивністю і надійністю, яку ви можете отримати лише від світового бренду флеш-пам’яті з 2003 року. Усі мікропрограми та компоненти, включаючи всесвітньо відомі DRAM та NAND, виробляються власноруч, дозволяючи наскрізну інтеграцію за якість, якій можна довіряти.   

Тип накопичувача

Внутрішній

Обсяг пам'яті

2 ТБ

Тип пам`яті NAND

MLC

Особливості пам'яті

V-Nand

Швидкість читання, Мб / сек

560

Швидкість запису, Мб / сек

530

Інтерфейс

SATAIII

Форм-фактор

2.5"

Контролер

Samsung MKX Controller

Час напрацювання на відмову

1.5 млн годин

Розміри, мм

100 х 69.85 х 6.8

Вага, г

45